SOMMAREN ÄR TILLBAKA!

olidligt hett! satans, jag ska inte klaga men, det kan inte vara lagpmt varmt, utan extremt varmt! kl 11,00 i morse vardet 30grader, i skuggan! DET tycker jag iaf är varmt.. Var i stan i fredags med pappa och serika.Jag köpte en jättefin grön klääning och två bh:ar för 74 kr ;) det tyckte jag var välfigt bra fyndat! (klänningen kostade 200kr) jag är nöjd nu och nicke tyckte allting var fint ockå..

Helgen har varit bbra! fredagen sögdock, men lördaghen för något helt gudomlig roligt!

Jag och bella skulle egentligen in till hamnen,men ågnrde oss i sista sekund,så vi ringde gårdan och kattis, så vi drog dot, spelade ölspelet och hade något så grymt roligt! Det måste vi göra om tjejer! Blir film ikväll,men gårdan! våntar på att tretton ska bli klar snart, 99% nu, men det sista går otroligt drygt =O

imorgon kommer spegeväggen upp! äntligen, min fader så sågrymt dryg ibland, men jag älskarhonom ändå =)

imorgon ska jag o nicke upp tidigt,ska till Pirjo och Jaska och sola och bada =) härligt! jag vill ochså bo i hus..
Nästa helg så ska vi på inflyttingsfest också . Marie och Daniel (Nickes Kusin) hrflyttat in i ett hus, vart kommer jag dock inte ihåg..
Träffade Marie på Jaskas 50-års kalas! Partyprinsessa, en väldig härlig och go tjej :)

Oj, nu blev det mycket skrivet, jaja.. Vi ska fixa hemtelefon snart! ich internet! sagt det ett åpar ggr men vi ska! =D Så nickes kära syster Lena kan ringa också :)

bärplockaren mikkis!

skrev ett inlägg jämt nyss,men det försvann för vårat internet är cp.. :/

yeye, rensat klart alla rabattern nu, så nu är jag 1000kr rikare.. ska börja plocka bär snart, 100kr/timme så det blir ungefär 3-400 till:D harfattig länge nu,så nu ska jag hgålla hårt i pengarna!.. skriver mer sen om jag orkar =)

sömnlös

kan inte sova, måste fixa detta, pallar inte av att inte kunna sova på nätterna. nicke är så grymt rolig! Låg och kollade på honom jämt nyss så började han greja med munnen (han somnade med tuggummi)  så såg jag att han gjorde först en förvånad min sen en äcklad min typ. då fattade jag att han blev nog chockad utöver att det inte var en snus för att han tog upp den under läppen.. =D  Så han tog ut tuggummit och skulle lägga den på fönsterbräcket, så hittar han det inte! Det låter inge roligt, men tänk att han har tuggummit i handen och vevar med armen och letar desperat efter detta fönserbräcket, så jag började naturligtvis asgarva. nicke vaknar och vill ha mat, så jag gjorde en korv med bröd åt honom =)

Jag hann att rensa rabatterna lite granna idag iaf =) pappa i ett nötskal, han har blommor i köket, så sa jag att dom var fin så säger han såhär:
-Visst är dom! Ja la gödsel i dem, dom har växt som fan! luktade lite illa.. men dom blev fina!
Min pappa bryr sig inte ett skit om blommor och sånt egentligen, så det var också mycket roligt, så jag fick ett gott skratt.

Vill färga mitt hår, ljusare framförallt, fundar på brun fast med lite rött i, får se om jag gör det..

Har inte gjort något speciellt idag, jag och nicke har typ bara myst hela dagen. Jag tröttnar verkligen aldrig på denna personen. Nu har vi varit tillsammans i snart 9 månader, och jag får bara inte nog utav honom! Nicke, du gör mig lyckligast!

Ska försöka sova nu, bye!

pappa

jämt kommit till pappa, väntar på att min sega syster ska vaknaså vi kan börja med rabatterna någongång (har en känsla av att det inte blir något) så man kan få att plånboken ska få något.

Så underbart härligt med fint väder, så ska lägga mig o sola snart tror jag =) pappa han har börjat min sin ved. så erika kommer kommer kanske upp, isf med svart ögon för att hon är arg! haha, sömntuta. Hoppas vädret håller sig nu, så man kan dra till hamnen till helgen =) FUN!

Nicke han jobbar han =/ tråkigt, tycker inte om tt vakna själv på morgonen, speciellt inte idag. Drömde mardröm så vakna utavatt jag gjorde något litet skrik, och eftersom vi bor i nickes föraldrars hus justnu så fattade jag ju inte vart jag var?! =O satanas va läskigt

home

Kom hem från sölje igår vid ca 17,30.. Det var inte så jättekul dock, väldigt trött hela lördagen.
Jag nämnde i det förra inlägget att nicke prata i sömnen, han gör det jämt! mellan lördag och söndag sa han mer -"han jaga in mig i kylskåpet" - "vi befinner oss på massa skumma platser" - "låt mig va!"

Han är så rolig när han sover, det roligaste han någonsin har sagt är nog "blommorna är inom räckhåll" och sen en halvtimme senare säger han "cp-gubbe, han tog mina blommor" (i en ledsam röst) jag skrattade så åt honom så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Min bby är så kul.

Ska äta fläskfilè idag, mumma! Bada bastu ska vi också göra idag, har inte gjort det en enda gång än sen vi kom.. det är så gött! Specfiellt på kvällen, man blir så trött i öga så är man varm o go!

Lifehouse - Hanging by a moment
Lifehouse - You and me
Fastna för dissa låterna igen, så underbart bra, man blir lixom kär när man lyssnar på dem. WUNDEBART!

Hamnen till helgen, hoppas på fint väder.. Annars så struntar jag nog i det. men vill ju.yeye

Måste kolla galenskaparna snart också, på Adam&Evert.. så bra! eller på tennis, filmen heter cyklar. gå in på youtube och kolla! Om ni inte skrattar har ni kass humor =) (i en av sketcherna så handlar den om en mamma pappa och barn då, pappan vill att sin son ska bli tennisproffs (Björn Borg) så får sonen nobelpriset i Kemi så säger han till sin fru(Inga eller någont liknande) - Kom nu Inga, NUUU SKA DET BLI EN TENNIS-SPELARE! haha :'D

Ska snart hem till lägenheten snart, gott faktsikt, det jag kommer sakna är diskmaskin och internet. men vi ska beställa det idag tror jag så det löser sig ju  =) 

Niklas, min fantastiska pojkvän! Du är den mest underbara männsika jag någonsin träffat, du betyder mer än du tror.. Jag älskar dig nu
Jag älska dig igår
Jag älskar dig i morgon
Jag älskar dig föralltid
You have it all, my beloved

sölje

sitter i sölje än, regnat som as idag! jämt slutat nu.

Vad sådärigåch nicke hade sovit dåligt så vi la oss vi 23.00 typ. Han har pratat i sömnen i natt,  det är så kul när han gör det, säger såknäppa saker som inatt sa han ex, - piano-Mozart! :D haha, kul..

Det blir film senare sen när vi kommer hem,hoppas på Burger King idag,så sugen! vart sugen på det jättelänge. Måste pröva mozarella-sticks.. låter så gott!

Nicke är snart klar med sin bok nu också,så nu äre snart min tur! =)

skriver kanskemer ikväll. Älskar Dig Nicke!

mat

ska äta snart, sitter i sölje..

..

Ska snart iväg till far och äta tacos! mums =)

Min älskling drog till jobbet alldeles nyss, hatar att han jobbar så länge =(
Menmen, ska leka med amse idag, så längesen nu så :) så det ska bli kul!

Längtar tills hamnfestivalen nu! det ska bli roligt att festa i stan ist för Grums tycker jag, dock är jag inte 18, kunde inte mamma klämt ur mig ett år tidigare? =D

inte så mke mer att skriva idag, bara att jag älskar min niklas mer än något annat! bye

hus :D

Idag har det varit lite stress för mig och nicke, vi skulle igentligen upp vid 10,00 för att packa och åka hem till nickes föräldrar. Men vi vaknade inte, så vi gick upp 11,15 ca. Började packa direkt och ringa pappsen, han fick komma och hämta oss :D tack pappa, vi kom hit och började laga mat och packa upp sakerna. Då ville nicke varva ner (när nicke blir stressad har han eld i arsle, man hinner inte med alls, oså kan han bli lite grining om det inte blir som han tänkt), så då sätte vi oss vid tv:n bara. Nu jobbar han till 00,00 så jag ska iväg till Gårdan snart, måste till affären först dock.

Vi kom in på skräckfilmer så jag tror det blir en idag. Hon hånar mig (+alla andra) för att jag är så rädd. Efter alla sjuka grejer så håller jag alltid i nyckeln när jag går ute själv på kvällen, och mobilen på ett nr på någon. så ifall det händer något så kommer jag nog sticka ut ögat på den. Jag är nog, allvarligt talat, en av dom räddaste personerna som finns. Fasst jag färstår inte varför jag då tycker om skräckfilmer? Knäppt.

Vi bor här i en veccka och några dagar så alla vet. Det bästa av allt? - DISKMASKIN!

Efter Pizarros fest i lördags så jag fått något bedrövligt mycke myggbett! Kliar som aldrig förr, jag var riktigt dålig igår! jag var med igen när kl var 21,00 eller något sådant, så nu ska jag bli lite duktigare var det gäller alkohol!

På lördag åker jag och nicke till sölje över en natt, det är familjedagen där så mamma ville ha oss där, och micke (mammas pojkvän) ska spela oså med boa, det blir nog trevligt :) (micke och boa är trubadurer), men vi kommer hem på söndag igen , tidigt hoppas jag.

NIcke min älskling, du är den mest underbaraste person jag träffat!

såfia

sitter hos gårdan nu, har hjälpt henne och sofia nr 2 att ställa ut deras utemöbler till i morgon.
Jag och Nicke ska till min fader i morgon och grilla oså, pappa ska fira att han har semester nu, pappa, jag älskar min pappa.. Han är världens bästa!

Saknar min nicke, hatar när han jobbar eftermiddag, vill ju vara med han jämt! Han är världens underbaraste person, jag kommer aldrig släppa taget om min pudding! Han är en så underbar person, omtänksam, snäll och helt enkelt perfekt! och det bästa av allt.. Han är min! :)

var på bio igår med gårdan, Sex and the City, åh så bra den var! tårar i ögat filmen i genom. Den blir att köpa när den kommer! Träffade även Lucas som jag inte hade sett på 1000 år, han är så bra! Tyckte att han var lite, eller mycket bögig som ville se filmen han också, men det är ju sån han är så det får jag leva med! :D

nu sitter sofia nr1 och nr2 och spelar GH, som jag verkligen inte gillar, tycker det är så tråkigt faktsikt. Jag är en singstar person, det är riktigt kul, jag o syrran kan sitta och sjunga en hel natt!


här bodde vi på violvägen 27, väldigt längesen! :D men visst är vi söta? :D

papi

sitter hos min kära far, som dock inte är hemma,men syster yster är :) Vart med gårdrättmycket under veckan,väldigt trevligt! :) Vi hade satans kul igår, var hos henne typ vid 22,00 så satt vi och lyssna på massa gamla låtar som vi lyssna på, typ för 7 år sen!

Jag och Sofia var STORA fan av Hjalla&Heavy, kan varenda låt utantill, stackars våra föräldrar, som fick kolla på våra danser varje vecka ca, som såg likadana ut!! åh, så kul. Ska till henne efter hon ha tränat klar och fixa låtarna så jag kan lägga in dom på datorn hemma. Favorit låtarna var:
- spriten (vet inte vad han heter som sjunger, den är väl från 70, 80 talet skulle jag kunna tro)
- cp-Åke (skrattar som man dör!)
- finne i göterbog- rally
- kolla kolla - nationalteatern
.. och givetvis alla Hjalle&Hoeavy låtar (spec. Folkrace,Soffipropp, Snö och Lasse Kroner)
 
Jag förstår inte hur våra föräldrar låt oss lyssna på vissa låtar, men om jag känner min pappa och gårdans pappa rätt.. Så tyckte dom däkert det var skitkul när vi satt och sjöng och inte fatta texten :D eller hur fisan? ;-)

Frida fyller år på fredag! Grattis i förskott! 

Jag och syrran satt och diskutera varför vi inte gick på Beyoncè förra året? dumt gjort, hoppas hon kommer snart igen. Fergie vill jag också se.  KOM TILL SVERIGE!  vill se.. :(

Kat Deluna feat Busta Rhymes - run the show <3

niklas kirjavainen, min

RSS 2.0