Kvällen, shopping

Kvällen igår var en av de bästa på länge, hade riktigt kul alla andra med verkade det som.

Har inhandlat endel saker nu inför Sri Lanka. Leopardbikini från H&M, en blus i färgen gammelrosa, ett vanligt vitt linne, hippieband och grymt snygga gladiatorskor. Bikinin är en sådan som alla kommer gå med i sommar, men jag tycker den var så jävla snygg så det struntade jag i. Köpte även blommor till vardagsrumsfönstret, självklart svarta.

Idag blir dte utgång igen med mina söta flickor. Börjar här och sen drar vi vidare till en annan vän. Behövs inte sägas namn. Det blir i varje fall att mysdricka och tjöta oss till döds. Jag och Sofia har en plan, tror dock hon inte kommer ihåg den men det kommer bli kul.

Vi elever på Åsfjärden? Är vi lediga på måndag?
Jag är helt dundersäker.

Fredagskväll, härligt!

Ikväll blir det lite dricka, och så i morgon också. Bara lugnt idag dock, kanske blir en öl eller två. I mrogon är det mina flickor som gäller och det ska bli rikigt kul! Längesen jag festade med min kära Sofia nu, och Bella för den delen. Och inte glömma min kära syster som faktsikt är väldigt duktig med vad det gäller alkohol. Men det är kul när vi väl festar. Det är jag och mina småttingar (Amelie är faktsikt 12 dagar yngre än mig). Jag gör mig äldre än alla och ska då vara den ansvarsfulla, men när jag dricker vet jag inte. Men i nyktert tillstånd,  ja då är jag det. Hoppas jag (tror jag är det).

Nu sitter jag här i min ensamhet och väntar in alla som stack till Orrbyhallen för att köpa lite mat. My love är hungrig, en skräll kanske? Denne man behöver mycket mat i magen för att bli mätt. Men det är ingen nyhet för dem som känner honom, om man ska bli stor och stark behöver man mycket mat.
Som man alltid fick höra när man var liten för att äta upp grönsakerna. My love lyssnade på rådet och nu är han stor och stark.

Det är bra att lyssna på sina föräldrar.

MAT<3

Snart är det mat, my love ska klippa sig först så det blev ingen mat tidigare. Men sånt som kan hända ibland, och jag klarar mig ganska fint ändå.

Vet inte ens varför jag skriver nu eftersom jag inte har något att skriva egentligen. Jo, detta med pluggningen gick ju sådär nu under lovet. Han att göra lite på mitt liberalismen-arbetet och matten är klar. Ska fortsätta med arbetet på måndag, ska ha minst hälften klart på måndag. Det är mitt mål denna vecka, sen räcker det. vea var så snäll så, hon ville inte att jag skulle få med mig så mycket så jag fick lite extra-tid på mig. Blir nog lite blandade känslor i klassen om det. Men mina tjejer bryr sig nog inte så mycket, jag vet att de är glada för min skull, och såklart gröna av avund ;-)

Nu ska jag fixa mitt barr.

...

Återigen toppenväder här i Grums!

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, och hoppas på att jag blir lite piggare. det bär utav till minnkära far runt 16,00. Men ska ringa oh höra ifall vi kan äta tidigare, grymt sugen på tacos!
Dagen/Kvällen spenderades med my love, Emelie, Amelie, Sofie, Ragnar och Jacob. Hade riktigt kul fast nu är jag sjukt trött istället. Men som sagt, det var kul så shit the same!
Ska ringa till min kära Bella och hoppas hon är i Grums.
Nu blirè dusch!

JAAAAAAAAAAAAAA!

Jag älskar telia. Har fått tv-sakerna idag, my love är och hämtar det!
YEEEEEEEEEEEES!

Härliga dag

Vilken underbar dag! Solen lyser, älsklar't!

Ska ringa min Sofia, var längesen jag pratade med henne. Sen bär det utav till Emelie för att kolla in hennes nya place och va med henne under dagen. blir bra dag detta, känner det.
Åte pepparbiff med grillade grönsaker, underbart gött, my love gjorde den underbara maten.
Min far kommer hem idag också, så i morgon ska vi dit och käka tacos. Och min kära mormor kommer i morgon, ska bli kul. Då blir det även staden som sagt.
Hoppas verkligen att vädret håller sig såhär, underbart väder här i Grums, blir alldeles glad utav det!
Lyssnar på Born in the USA med Bruce Springsteen, blir så glad utav den låten.
Nej, BYE!

Vårkänsla

Är en liten härlig förvårskänsla nu, lite sådär småvarmt med dunjacka och solen lyser. Snälla våren kom nu!

Jag och my love ska snart dra ner till Yellow Sun för att sola lite, ska bli härligt med en promenad framförallt! Och idag ska jag göra något som jag inte har gjort på länge. Jag ska träffa min kära Emelie Hummelgård. Antar att det blir en hel del prat och säkert en massa minnen från högstadiet och våra dramatiska fylle-kvällar. Ska såklart bli riktigt kul!

Nej nu ska jag borsta mina tänder och byta om.
Vaknade 12,50 idag, skönt!

film

Blev film med my love när han kom hem. Filmen som blev var YesMan. Jag gillade den, riktigt rolig.

Min vän Amelie kommer väl snart också, líte dryg må jag säga. But I love her anyway.
Vet inte riktigt vad vi ska göra dock, blir säkert lite spel och tjöt. Det som vi brukar göra, varför ändra på rutinerna när det är roligt?
Sorry, hjärnsläpp och har ingen aning om vad jag ska skriva.

ännu en ny dag..

Det blev lite stressigt i morse. Skulle gå på toletten som jag alltid gör på morgonen, sen hör jag att mobilen ringer, sen börjar hemtelefon ringa! Precis samtidigt, jag blev pigg fort i varje fall. För ni som vill veta var det Sofia i mobilen och Lena i hemtelefon, fick mig ett litet djärvt uppvaknande. HA!

Efter denna händelsen så gick jag ut och tog mina kära morgoncigg sen så gick jag och sätte mig här för att kolla på Gossip Girl avsnitten jag hade laddat hem för ett bra tag sen. Om jag ska vara riktigt ärlig så gillar jag inte den serien lika mycket längre, ska nog sluta kolla så har jag en serie mindre att se, och lite mer tid för mig själv.

Nu blir det frukost!


Städning

Nu är snart hela lägenheten klar, bara köket sen är det finfint!

Tycker ni inte att det börjar gå lite till överdrift? Detta med att Victoria och Daniel ska förlova sig, det är med överallt och på tv4 har det till och med en extrasändning på ca 5 timmar? För att de ska förlova sig? HALLÅ?! Alla i hela Sveriges befolkning visste redan att detta skulle hända, visst det är väl stort sett för att de blir nästa kungapar, men ändå? Som sagt, hela Sverige visste redan att det sulle hända, så snälla lägg ner.. Ni behöver inte ha en sändning på hela 5 timmar och  20 minuter i varje fall. Helt klart överdrivet.

Detta med bocer var alldeles för krångligt för våran del. Vi har skicka tillbaka den och beställde från Telia istället. Vi har ju som sagt telefon och bredbandet därifrån så tog kanalerna där också. Åter till det sista i städningen.
Detta med att bo ensam klarar jag ju bra! Visst?

SOL

Solen lyser här i Grums idag, vår! Kom till mig!

Ska bara fixa till mig lite innan jag och my love ska gå ner och sola. Så detta kommer bli ett snabbinlägg det också.
I morgon ska jag ta tummen ur röven och beställa en läkartid, och hoppas på allt att jag får en innan jag åker. Vore helt underbart ifall jag skulle kunna sova normalt där nere. Men det är ju såklart en stor omställning i både värme och säng så det är ju inte så stor chans, antagligen mindre sömn.

Nu börjar det bli lite stressigt här.

Välkommen kära sportlov!

Nu är lovet äntligen här, hur underbart är det inte?

Skickade precis hem Erika, Amelie och Sofie nu. Kände mig underligt trött så bestämde mig för att försöka komma i säng. Har gjort langos och kollat på film, mysigt och gott!
Köpte även en ny hårfärg förut, mahognybrun. Tror det kommer bli då det kommer bli brunt med lite rött i.

Grannen under har drogit igång med riktigt hög musik. Typ tango-aktigt, och självklart på finska. Kan inte säga att det är bra, men fick dock höra en tango-version utav breaking the law jämt för en stund sen, det var första gången!
Min kära mormor kommer till Grums till helgen, blir ju såklart det vanliga när hon kommer. Stan och shoppa och en stor städning hemma hos mamma (som nu jag slipper när jag har flyttat, skönt), men vet ni, jag älskar min mormor ändå. Hon är den sötaste jag vet.

Nu ska jag plocka lite här hemma och sedan hoppa i sängen, hoppas på att det blir en bra morgondag och njuta utav min sköna säng. Ge lite hopp till mig och hoppas jag kan få sova lite mer.

...

Drar snart iväg igen för att äta och säga hejdå till Lena, när my love drar iväg till jobbet åker jag ner till min kära mor för att äta lasagne och träna med min syster.

Allt jag hinner skriva nu.
 Update later!

Heldag hos Kirjavainen

Kom hem runt 22,00 tiden idag, varit där borta hela dagen nästan, blev en sväng till min kära far också. Måste ju hälsa på honom, eftersom han inte är hemma på veckorna.

Just idag är jag nog den största moffen i Grums. Köpte godis för hela 111kr (!!!). Haha, ja jag var grymt sugen, men sen åt jag en liten godis och var inte alla lika sugen längre. Så det kan bli, kanske får ta och lägga ner snart så det inte blir för mycket socker.
I morgon ska vi dit igen för att säga hejdå till Lena, men henne träffar vi ju snart ändå. Bara 1 vecka och 4 dagar kvar nu. Fan va härligt det ska bli! Mycket att se fram emot nu, mycket lov osv.
I morgon blir det även  träning och en sväng ner till mor, och leka med min syster Erika.

SPORTLOV!

Söndag

Denna helg har gått grymt fort och den var varit mycket bra. det bär snart iväg till Kirjavinen-huset igen för att basta. Härligt! Älskar att basta, speciellt när det är snö ute.

Gårdagen var mycket trevlig. Det bjöds på mat och dricka, inga fel där inte.
Min mor ringde även och berättade i morse att GHAB (DOM DJÄVLARNA) har klippt av sladdarna uppe på taket så att vi måste fixa en hel del grejer till för att få in kanalerna. De klippte av sladdarna för att tabort de andra kanalerna som vi hade innan. Hur korkat är inte det?

Nu kom Pirjo, hej!

försenat

Dagen har blivit lite försenat då jag och my love trodde vi skulle äta vid 13,00 men som sagt är ju klockan lite mer så det blir senare. Så jag hade inte bövt stressa så i morse men det är okej. Bra att något får fart på mig ibland.

Snön vräker ner här i Grums och det har snöat hela dagen. Första jag såg i morse, snön. Mer och mer och mer (åh, det fick mig att tänka på Hjalle och Heavy - snö. Gård? Remember?) snö, tar det aldrig slut? Men sen så kom jag på att det alltid är mycket snö på sportlovet, sen så brukar det försvinna i lagom tid.

Dags för att göra något nu, har tråkigt.

Snabbinlägg

Detta får bli ett snabbinlägg.

Fredagskvällen spenderasdes hos Natta och Pizarro, det var grymt kul och det får göras om.
Lena är hemma i Grums igen så idag blir det nästan en heldag för mig i Kirjvainen-Huset. Nu på dagen blir det mat och liknande och ikväll är det endast tjejer. Mysigt.
Bella kom i morse och tog morgonciggen med mig, nice. Hon kommer senare också vid ca 16-17,00 för att göra i ordning oss för tjejkvällen.
Nu måste jag diska!

Sova Sängen

Kollar på Viva La Bam. Satans va bra det är, älskar Ryan Dunn. Jag vet inte varför men jag bara gillar hans stil. Har tvättat klart och så nu också, snart dags för sängen. Inte för att jag kommer kunna somna men..

I morgon blir det solning med my love på min rast hade vi tänkt. Hoppas det blir så i varje fall. Sen är det ju skola osv såklart. Vem vill ha gympa sista lektionen på en fredag? Inte jag och det suger verkligen. Sen i morgon kväll tror jag Natta skulle komma. Blir nog mest en massa tjöt, som vanligt när man bara är tjejer. Går inte att vara tyst.

Någonting jag stör mig på är att någon bara kan förlåta en stor sak och sedan POFF! Så är man "bästisar" igen, hur funkar det? Visst, man blir väl alltid irriterade ibland men snabbt glömt och förlåtet. Jag menar "riktiga" bråk när det blir mer starkare känslor, gråt, förbannad m.m. Jag fattar bara inte? Jag skulle känna mig sviken och bara störa mig, i nuläget. Förr var jag den mer som förlät ganska fort.
Nu? Nej, det krävs mycket för att få min förlåtelse nu. För en stor sak alltså, inte en liten. Det enda jag skulle kunna tänka på om jag var runt den personen var hur den svek mig och "förådde" mig. Långsint kallas det väl även men först och främst. -Om man vill blir förlåten, så får man komma med en ursäkt först!
Nu börjar jag bli irriterad när jag sitter och tänker på detta. Därför säger jag som Erika.
Behandla andra så som du själv vill bli behandlad.
Finns inget bättre än det uttrycket. Det stämmer så grymt bra! Och om mer folk skulle kunna tänka mer på detta så kanske det skulle bli bättre, ex som Grums.
Ni vet, detta kassa stället som kallas Grums? Varenda individ som bor här säger "- Men det är Grums, Jag vill inte bo kvar i sletne Grums. Grums är kasst, det är det ena och det andra." Vem tror ni det är som gör Grums så jävla kasst? Jo, det är ni, ni som pratar bakom ryggen på varandra, ni som klagar på det för ni berättar för alla ni känner om era "hemligheter" och tror inte det ska komma ut? Puckon. Det är ni som gör Grums kasst! Det går att göra detta "skitställe" bra. Och jag tycker det redan är bra, vet ni varför? Jo, jag berättar inte för folk om allt som händer i mitt liv så att det sprids ut till rykten. Jag håller mig till 2 st och sen får det vara bra så, så slipper alla få veta allt om mitt privatliv.
DET ÄR NI SOM GÖR GRUMS KASST!

Godnatt.

Duktiga jag

Nu är allting städat och klart. Ska tvätta klockan 19,00 också. My love tog mer än gärna hand om toan när han såg att jag hade skurat toalettgolvet med en diskborste. Mycket bra gjort av mig och det blev jättacleant!
Sitter nu och pluggar matte, har gjort klart allt snart så tyckte jag var värd en liten blogg-paus. Senare ska jag fortsätta med liberalismen arbetet, eller kanske. Får se om jag orkar.

Ska strax ringa och kolla om min fader har kommit hem snart också. Ska be honom om en liten tjänst och jag hoppas jag får det utav honom, det tror jag faktsikt jag får.
I morgon kommer även Lena hem! Så det ska bli kul också, mycket kul denna helgen.

På G

Är riktigt pigg idag. Fick sluta tidigt så ska alldeles strax sätta igång och städa. Härligt att få det gjort och härligt att ha det rent. Gjorde mig en "städ-spelningslista", så man kommer igång med städningen men härlig musik! Ska börja med disken sen ska jag plocka undan sen blir det stora tag med dammning, dammsugning och skruning. (Jag är "snäll" och lämnar den lilla toan till my love).

Disturbed - Indestructeble
Manowar - Carry on
Bon Jovi - Living on a prayer
Bruce Springsteen - Dancing in the dark
Queen - Want to break free
Metallica - Enter Sandman
Volbeat - Maybelinne I hofteholder
Queen - Somebody to love
The Offspring - Wha do you don't get a job
Volbeat - The human instrument
Hoobastank - Out of control
Volbeat - Making believe
Manowar - Warriors of the world
Metallica - Whenever i may roam
Queen - I want it all
Disturbed - Divide
The Cranberries - Zombie
Bruce Springsteen - Born inte USA
The Poodels - Night of passion
The Offspring - the kids aren't alright
Evanescense - Bring me to life
Queen - Bohemian rhapsody
Falconer - The clarion call

Skolan

Tror jag sluta rextra tidigig idag. Jag gjorde svenskaprovet förra lektion och alla andra ska göra det idag. Hoppas det blir så i allafall, för då slutar jag kl 13,00!

Vet inte riktigtvad jagska skriva tyvärr, lite smått idétorka i skallen. Sitter iaf i datasalen med Ida, vi pratar inget men, HA! Jaja, ska kolla runt lite på "nätet" nu en stund och sen gå vidare till lektion.

Sovmorgon

Gick upp 08,30 idag ändå. Gött att slippa stressa på morgonen och bara ta det lugnt.
Igår fick jag höra låten Hammerfall - Any means Necessary. Och nu är det dagen efter på morgonen och vjag har redan hört den 5-6 ggr. Lire roligt tycker jag eftersom my love bara har spelat den en gång. Hör den överallt. Den är på tv:n radion, ja överallt.

Nu måste jag sätta igång och göra mig i ordning.

SEN!

Kanske lite för personligt för att skriva egentligen, men vill skriva detta så att inte andra gör som jag.
Ni vet om mina problem med min sömn, detta har gjort så att mina mens har uteblivit, jag har inte haft den sen 10 december. Jag fick lite småskäll utav barnmorskan som sa till mig att gå till en läkare eller kurator direkt.
Mensen är ju ändå ett sätt för kroppen att visa att allt är i sin ordning. Men det är ju inte min direkt, gillar inte att få skäll av sådana jag inte känner, men det behövdes nog så jag kan mig i kragen och beställa en läkartid.

Har precis kommit hem från ljuspartyt som hölls i Gårdshuset. Var mycket trevligt men synd att jag inte hade pengar till att köpa något. Har togit hem en hel del saker från skolan. Detta ska göras innan sportlovets slut. Kankse inte så roligt att sitta och plugga under lovet, men hellre det än att sitta och plugga i Sri Lanka.
Nu ska jag äta ostkrokar och dricka cola medans jag sörjer att jag missar Grey's idag.

Pluggar..

Håller fortfarande på med liberalismen-arbetet. Blir aldrig klart. Men det går mycket fortare än U-landsarbetet i alla fall. Tur det. Måste ha klart detta innan jag åker, det har jag nu bestämt. Annars har jag en hel del att göra när jag kommer tillbaka, orkar inte ligga efter. För jag tror inte jag har tillgång till en dator i Sri Lanka, iallafall inte med ett svenskt tagentbord.

Nu ska jag sätta igång. Jag har 2 timmars historia så jag hoppas jag kommer långt idag, har ju allt material och så.


Prov, mamma, sola

Har en lång rast nu efter provet nu. Ska skriva mig ett inlägg här, invänta Erika och sen dra iväg och sola. Har ju faktsikt rast till kl 12.10 nu. Ska bli skönt att få lite färg också. Kom upp i tid idag också. Eller ja, det hade jag nog inte gjort om inte my love hade skällt lite på mig i morse och skällt på mig att gå upp. Tycker ju bara det var fuskigt, han kunde ju få ligga kvar. Efter 10 minuter ringde hans chef och sa att han skulle jobba, så då var det lungt, för då var båda två tvugna att gå upp. Lite komiskt att det kan blir sådär ibland.

Blev förvånad över mig själv idag, provet gick bra. Visst inget högt betyg dock, i spanska nöjer jag mig med G. Om jag har G i slutbetyg i spanska så är jag faktsikt glad. Har så grymt svårt med det så det är inte klokt. Konstigt eftersom jag har ganska lätt för alla andra ämnen, jag behöver inte "kämpa" som en gud för att få G. Ni fattar?

Hittade en gammal bild på mig som korthårig. Saknar den frisyren lite ändå. Men det den får komma igen nör jag har haft långt ett tag. Ska köpa hårkontroll nästa gång jag är i stan. Någon som vet om Det är bra?
(Denna datorn är lite knas så jag kan inte ladda upp bilden, tyvärr)



Spanska?

Hur i helskotta ska jag kunna klara det provet? Kan nada (okej, ett ord). Så kvällen består endast utav plugg, och House.
Fick boxern idag också, tror ni den funkade? Icke, jävla skit! Ochnär vi kopplar in boxern sen så kommer vi inte kunna ha tv-kanaler i sovrummet. Så bara att säga hejdå till min sömn de närmaste veckorna.

En god nyhet idag är att provet gick bra. Det enda som är bra idag tror jag. Just nu är jag riktigt grinig, sådär så man vill bara ha sönder något och bara skrika och skälla ut någon som man inte tycker om. Vet inte varför jag känner såhär just nu, men tyvärr. Kanske PMS:en som är påväg, ja det lär ju märkas rätt smart. Hoppas ionte jag är såhär i morgon när jag ha prov på morgonen, då kommer verkligen provet gå käpprätt åt helvete.

Sömntips

Varm Oboy! Har tänkt på det sen förra veckan, man blir så varm och gosig. Det hjälper mig att somna iallfall. blir lite trött i ögonen efter det och så. Så ett litet tips från mig till er som har svårt att sova.
- Varm choklad i sängen.
- Ät en banan innan du ska sova.
- Kolla ALDRIG på klockan.
- Sov inte middag. (Vissa går det ju ändå, fuskigt. Älskar att sova middag)
Typ det jag gör för det mesta i sådana fall. Det där med bananen gjorde jag en eller två nätter, jag tyckte inte det hjälpte tyvärr. Men för andra gör det säkert det.

Läste på www.vaknapigg.nu och läste om när man ska uppsöka en läkare. Ojdå, kanske dags att göra det ändå? När sömnen blir för lite, så kan det leda till dåligt humör, agressivitet, depression, koncentrationsvårigheter,  sämre minne, oförmåga att hålla flera saker igång samtidigt osv.
Dålig humör- Ja
Agressivitet- Nja (kanske därför PMSen har blivit värre?)
Deprission- Nej
Koncentrationsvårigheter- Ja
Sämre minne- Vet inte?
Oförmåga att..- Ja

Gott folk, om man led av något utav det ovanstående så ska man kontakta en läkare och prata om sina sömn svårigheter. Jag har haft svårt med att sova sen april 08. I morgon innan skolan blir det att ringa mamma så hon får boka en tid. That's it! Blev lite nervös nu..

Finns även olika sömnproblemsgrupper:

Svårt att somna, men sover sedan gott.

Sover oroligt och vaknar ofta. (Händer ibland, drömmer mardrömmar och vaknar upp gråtandes)

Vaknar för tidigt och har svårt att somna om.

Snarkning.

Gjorde även ett test om hur mina sömnproblem låg till i "listan". Gränsvärdet är 5, jag fick 13. Alltså man skulle ha så lite som möjligt. På samma sida som förut, så kan du göra testet också.
Nej nu blev jag uppstressad över detta, så nu kommer jag inte kunna sova ändå.
En varm kopp choklad till!


För det första..

Tänker jag be om ursäkt till en viss Sofia Gård för att jag är grymt dålig på att ringa upp, och när jag kommer på det. Ja, då vågar jag inte ringa för att det är försent.

Någonting som min mor verkligen har präntat in i min skalle är:
- Ring inte till någon före kl 10,00 och ring inte till någon efter kl 22,00.
Detta sitter i min skalle, grymt hårt! Jag får sådan grym ångest ifall jag ringer efter eller för detta klockslaget. Det är lite som en tvångstanke kan man nästan säga. jag sitter där med telefon i handen och klarar knappt utav att ringa, sjukt.
Så mamma, jag lovar. Detta kommer sitta kvar förevigt, kanske lär mina barn detta också? Men jag vill inte att de ska få det som en tvångstanke som jag har. Men mor, det är inte ditt fel. Jag har väl varit lite olydig och ringt min Amsepaj ett antal ggr efter klockan 22,00 och fått lite skäll. Men nu sitter det jag lovar! (När jag bor själv, där varken jag eller my love bryr sig om det ringer kl 23,00 eller inte. Typiskt)

För det andra..
Så borde jag sitta och plugga just nu, inte sitta här och skriva detta onödiga inlägget och poppa musik på en vardag. Fy på dig Mikkis. Detta kommer låta otroligt, dock sant. Nu när grannen över flyttade, så är vi de lugnaste i hela gången. Visst vi spelar musik. Ja, ni som vet vilka som bor här vet kanske vad jag menar. Menar dock inget illa till någon.
Jag gillar denna gången ändå, alla får göra precis som de vill. Ingen bryr sig om den andra och man kan spela om man vill. Man stör inte, för man gör det helt enkelt själv!

För det tredje..
Så måste jag plugga nu! Värma en kopp varm choklad och göra mig en tonfiskmacka.

GOODNIGHT FOLKS!

Aldrig mer..

Aldrig mer kommer jag äta nudlar innan boxningen igen. Kass mat innan träning!
Vi gjorde det "vanliga" och när det sista kom, ni vet, det som alltid är jobbigast? Så skulle jag ställa mig upp och jag blev alldeles yr. Alla röster blev som ekon. Jag var tvungen att sätta mig ner och dricka vatten, eller ja, resten utav flaskan.
Kunde inte fullfölja träningen och det gjorde mig grymt besviken på mig själv, men det är sådant som kan hända.
Man lär sig utav sina misstag.
Aldrig nudlar!

Har pratat med min kära Bella en stund också. Så jag kommer få ett litet besök utav henne i morgon. Bra det, för det var längesen jag träffa den filuren. Men nu blir det en dusch och sedan ett telefonsamtal till Sofia.

ÅH!

Stressigt blev det idag som sagt. Nu har jag cirkus några minuter att byta om, sätta upp håret och packa ner väskan. Annars dödar Erika mig om jag blir för sen. Det ska inte hända. Promise.


HATAR ATT STRESSA!

BACK TO SCHOOL

Många sjuka fortfarande. Lite småtråkigt kanske, men det är väl så det är nu i vintertider.

Har strax historia och ska fortsätta på mitt arbete. Har mycket kvar att göra.
Prov i morgon också, om filmanalyser. Så det blir en hel del plugg idag, får se hur bra dte kommer gå eftersom jag ska träna idag också. men ska ta all tid jag har nu i skolan för att kunna komma igång lite så jag slipepr plugga inallt på jämt några timmar ikväll, inte så rockigt kanske.
Fy vilken stress jag känner att det kommer bli idag. Men får väl leva med det.
Över och Ut.

Godmorgon gott folk!

Nu är jag redo för skolan, lång dag idag!

Väntar på att Ragnar ska komma så vi kan gå till skolan, har äntligen hittat någon som vill ta följe med mig till skolan, hah! I alla år jag har gått i skolan har jag alltid haft någon att ta följe med, utom när jag började på Åsfjärden, och det känns så tråkigt coh ensamt att gå till skolan själv varje dag. Men nu har jag följe!
Förhoppningsvis, om han kommer någongång! :@

Piggare

Nu blir det snart mat och jag kom in i duschen och blev mycket piggare. Härligt!

Middagen idag blir fläskfilè, marinerad! Usch så gott det ska bli med mat. Har inte hänt så mycket sen jag skrev sist dock, men fick ett litet ryck och sätte igång och städa och har städat sovrummet, köket, hallen och en liten del utav vardagsrummet. Så nu orkar jag inte så värsta mycket mer i städväg.
Lite smått full vecka framöver också.
Måndag: Skola till 17,00, träna 18,00
Tisdag: Skola till 17,00, handla direkt, träna vid ca 18,30
Onsdag: Skola till 15,50, ljusparty (tid?), tvätta
Och på torsdag hoppas jag det blir lite lungt, för de andra dagarna kommer nog ta kål på mig. På fredag blir det nog också lungt. Lena kommer till helgen också! Så på lördag blir det tjejkväll i Kirjavainen-Huset. Och på söndag blir det nog att vara där och umgås med Lena nu när hon är hemma. Men ser ju henne strax därefter, när hon gifter sig. FAN VA KUL! Inte länge kvar nu, kommer bli ett sådant fint bröllop, jag känner det! :-)

JUST DET! Har inga pengar eller gratis-sms kvar på mobilen. Så alla vet varför jag inte svarar.


trött

Grymt trött just nu, vill bara slänga mig i sängen och sova till i morgon.

Har precis varit och solat så jag har fått lite färg, skönt. Blir så blek nu på vintern, och jag vill ha lite färg när vi är Sri Lanka så jag slipper lysa upp hela stranden med min vita hud. Ha! Nej så illa är det inte men.
Idag blir det bara slappt, ska nog kolla på Beck - Gamen ikväll. Har inte fått Boxern än heller, men det ska komma under veckan. Annars tänker jag fan stämma dem. Har gått 11 arbetsdagar nu, come on!
Nej, nu ska jag lägga mig och dö ett tag och hoppas dagen blir lite roligare..

Ännu en Söndag

Jag vaknade första gången runt 9, sen en gång vid 10, låg då vaken till kl 11 och försökte få upp my love. Vilket inte var så enkelt. Han kom upp till slut och vi ska strax iväg och sola.

Den skräckfilmen jag kollade på igår, var riktigt jävla sick! Vet dock inte namnet på den än. Den handlade varje fall om en clown, och ja? det förklarar väl nästan allt. Jag vara paranoid hela kvällen efter den filmen..

Underbara dag.

Jag och my love har haft en helt perfekt dag, har myst hela dagen i stort sett. Till lunch gjorde vi tacos och till middag gjorde vi innalår med grönpepparsås, åh, så gott det var!
Har kollat på Pearl Harbor och nu håller vi på att kollar på en annan film, skräck. Vet inte vad den heter dock. Den är väldigt läskig i varje fall.
Har ätit daimtårta som efterätt också, har ätit en massa gott idag! Blir så glad.. HA!
Men mat gör mig glad..

VALENTINE

Idag är det alla hjärtans dag, lite smått överskattad dag enligt mig, men en grymt mysig dag som ska tillbrigas med my love.

Vi skulle egentligen ut och äta men vi bestämde oss för att göra en egen middag hemma med ljus och god mat. Som jag tycker mysigare egentligen. Det blir mer intimt och mysfaktorn blir höjd väldigt mycket. Jag fick bestämma film och då tog jag en av mina favoriter och som jag tycker är romantisk och mysig film, Pearl Harbor. Älskar den filmen, man gråter nästan genom hela filmen. Så där har ni ett tips från mig.
Vi gick till Orbby i morse för att köpa en god frukost och mat till ikväll. Frukosten fick bli baguetter med tonfiskröra och en vanilj-semla efteråt, mums! Och my love köpte en jättefin ros till mig.

Jag älskar dig så mycket my love. Du betyder allt och mer därtill. Varenda morgon jag ser dig så får du mig att le, jag ler så fort jag ser eller tänker på dig. Min oförklariga kärlek till dig är oändlig. det finns inga ord som kan förklara hur mycket jag älskar dig. Att veta att du alltid finns där för mig och stöttar mig betyder väldigt mycket för mig. Din kärlek är allt jag behöver för att kunna överleva, du gör mig lycklig. Du är min största kärlek och min enda. Jag längtar efter dig så fort jag inte är med dig.
Vart du än går och var du är, så ska jag alltid finnas där. Vad som än händer, så finns jag där. Jag glömmer aldrig dig, dina kysser, dina kramar och alla fina ord du alltid säger. Jag älskar allt som har med dig att göra.

I'm not ever alone
You're not ever alone


Hemma, ÄNTLIGEN HELG!

Skönt att det är helg nu, ska sova som en gris i morgon hade jag tänkt.
My love drog precis ner till systemet. Vi har mycket att stå i idag. och det är ont om tid, så vi får se om vi klarar utav det.

- Träna
- Äta
- Duscha, osv osv
- Stan
- Fixa i ordning för kvällen.

Och detta ska hinnas innan kl 17,00. Kommer nog bli lite svårt med det får väl göras ett försök. Min Amsepaj kommer sen också en sväng innan hon drar på bio. Hon ska ta med en klänning jag ska låna utav henne också. Tack hjärtat! Klänningen är otroligt fin och jag ska ta med mig den till Sri Lanka.
Nu ska jag byta om så jag är klar när my love kommer tillbaka.

Skrattanfall

Har kommit in i min skrattperiod som jag har ibland. Har redan fått 2 gapskratt idag och det ena var åt Fröding. Han berättade att hans 3-åring var grymt svår att få upp ur sängen och det var en 30 minuters lång väckningsprocess. Detta tyckte jag var grymt kul så jag brast i skratt, och gråt. Tänkte på stackars Fröding när hans barn har växt upp och hela väckningsprocessen blir något längre, ni vet, barn?! Satans va roligt det var..

Sitter nu i datasalen själv och sitetr och småflinar lite. Lite smått otroligt detta men glädje, man skrattar alltid när man inte ska skratta. Hånskratta åt läraren? Kanske inte så smart drag.
Annars så börjar man ska skratta när man måste vara tyst eller något liknande. Jag älskar att skratta!

Ikväll blir det lite alkoholhaltig dricka som ska slinka ner i min mage. Hoppas dte blir en bra kväll. Vi ska bara var några stycken och mysdricka. Mycket roligare så än att gå på fest och att det alltid ska balla ur.
Nu ska jag gå på spanksan, inte så värst kul.



mikkiz är cpppppp / ida :D

Min syster..

.. blev så otroligt glad. HA!
Det var nästan lite småkul att lyssna på hennes röst som var nära på att brista i gråt. Eminem och 50 cent kommer till Sverige. Eminem är Erikas största idol och kärlek, skulle jag kunna tro. Hon fick mig att följa med, visst jag lyssnar inte så mycket på sådan musik längre. Men det är ändå två världsstjärnor och jag gillar det fortfarande även fast jag inte lyssnar på det så mycket. Kan ju säga att jag längtar grymt mycket mer till Metallica i Oslo!
Det kommer bli mäktigt det.. Och Mötley med Amsepaj kommer blir riktigt bra det med!

My love börjar tidigare idag så han drar redan 20,40 så jag ska ta och ringa min Amsepaj då och sen hoppa i sängen. Skönt att komma i säng i tid idag. Det är ju inte allt för ofta det händer tyvärr.
Pappa är så snäll och ger mig en ny brunkräm! Tack gode gud för det, har fått världens mega-finne på kinden och i pannan. Illröda båda två och så tar min brunkräm slut. Det är väl självklart?

Smart gjort Mikkis!

Jag har prov i morgon så glömde jag böckerna i skolan! Bra gjort, nej det var det inte. Tur att et är engelska så att det inte var  Historia eller något får då hade det inte gått bra.

Har precis gått ner med tvätten och Therese(Ragnars syster) hjälpte mig. Har suttit här och tjötat ett bra tag nu när de har varit och tränat.  Ska snart börja med maten också. Blir köttfärssås idag skulle jag kunna tro, inte speciellt sugen på det direkt men.
Min Amsepaj skulle komma idag men hon är hemma och är dösjuk stackaren. Ville att hon skulle komma idag men kan ju tyvärr inte tvinga henne. Krya på dig gumman!


Good Evening

Sitter hemma med min kära dator och har precis kollat på Evan den allsmäktige. Älskar sådana filmer, tycker om Bruce den allsmäktige ockå. Så helklara tips för er som gillar härliga komedier.

Under dagen så har det varit rätt lungt följde med Ragnar och mötte upp hans syster som kom upp från Göteborg för att hälsa på sin bror. Så vi har hängt med dom idag och kollat på film och käkat mat.
Drar iväg till skolan i morgon, har kort dag men måste ändå hämta en del saker för jag måste plugga. Får nog leta rätt på mina frågor om Hinduismen och Buddhismen så att Toft (Som inte har gjort provet än!, 5 månader sen nu..) kan få frågorna så han har något att plugga på. Tokigt seg med att göra prov.

Nu drog my love på en Children of Bodom konsert så jag lär får lyssna på det nu av den resterande kvällen. Nu ska tvätta håret. Det var sjukt det, gick in i duschen förut, och ja, duscha och så som man brukar. Så glömmer jag att tvätta håret. Hur glömmer man det? Typisk mikkis-sak antar jag.

Över och ut.

sjukling

Stannade hemma från skolan idag. Jag kände mig inte bra i morse när klockan ringde. Huvudet kändes som ett stort, ömt bowlingklot. Så nej, jag stannade hemma.
Har druckit mycket vatten, då jag tror att jag har vätskebrist. Hoppas huvudvärken försvinner för det är den som plågar mig så.
Funderar på om jag och my love ska ta en tripp till Åmål någon helg för att hälsa på mormor. Hon kommer ju hit rätt så ofta, men de enda gångerna vi åker dit är på jul och påsk. Sommaren får vi ta att åka i varje fall, det är så mysigt i Åmål då, alla båtar som ligger nere vi hamnen så sitter man på marinan. Ytterst mysigt..

Grattis Elin Bönström på 18-årsdagen!

You're a loaded gun

My love stack till jobbet nyss så jag tänkte bara skriva ett inlägg för att sedan hoppa i säng. Om det blir någon sömn vill säga, huvudet värker (Ja, FORTFARANDE). Men vilket som så ska försöka pallra mig till historian i morgon så jag kan arbeta lite på mitt arbete om liberalismen. Lika bra att göra det i skolan för sådana där "häften" är så grymt tråkiga att göra och om man sitter nere i skolan kommer man i alla fall igång. Tänkte ha de klart innan jag drar också. Så jag slipper stressa järnet med det när jag kommer hem. Vilket jag troligtvis får göra, eftersom det är sportlov snart.
-Nu var jag hemsk, jag fick lovet att låta dåligt. (LOV ÄR BRA!)

Nu ska jag hoppas i säng, ska se om det finns något att äta bara dock. Hungrig som ett as.
Sofia var förbi förut också, spelade vårat älskade rummikub. Måste inskaffa mig det någongång, riktigt kul sällskaps-spel. Ohja, det är väl lite "geek-varning" att sitta och spela det men, - I don't care.

Huvudvärk

Min huvudvärk sitter i fortfarande . Blir ingen skola i morgon och jag funderar på om jag kanske har vätskebrist? Ont i huvudet hela tiden och när jag reser mig upp blir jag lite yr. Blir i alla fall ingen skola i mrogon om jag vaknar upp med huvudvärk igen, ingen idè att gå dit om jag inte kan göra något ändå. Ligger ju rätt bra till i alla ämnen så det gör inte så mycket ändå.
Måste hämta engelska böckerna bara eftersom jag har prov på fredag. Återigen, prov, prov, prov..

Håller på att laga mat, inget omständigt idag. Bacon och makaroner. Ibland får man lov att göra sådan "snabb-skit-mat". det är ju inte äckligt men det är inte direkt gott heller, det funkar helt enkelt.
Och ska göra lite matte idag också eftersom jag missade den lektionen idag.
På återseènde kära blogg!

Ge inte godis till Ida!

Maria var lite rolig idag på Spanskan. En annan sak som var otroligt roligt var när en i klassen började prata spanska (eftersom det var en spanska lektion) med Maria så säger Ida något, så kläcker han:
- Men Ida, du fattar ändå inte vad jag säger?!
Klockren kommentar och jag fick mig ett gott skratt..

Sitter nu hemma och mår rätt dåligt faktsikt, haft en dundrade huvudvärk hela dagen så jag sjukanmälde mig och gick hem. Ska lägga mig i soffan och ta en huvudvärkstablett och hoppas det går över. Känner mig febrig, men ändå inte. Aja, det är väl bara någon liten bacill som har tagit sig in i min maskin, blir nog bättre.

Försov mig i morse, men jag han som tur var ner till skolan i någolunda tid så jag hann göra provet, tack gode gud för det. Hatar att inte göra prov i tid. Även när jag är sjuk går jag ner till skolan för att göra proven som vi har då. Känns bättre att göra det direkt än att dra ut å dem och få en massa efter sig.
Nu ska jag sätta på en film..

CV

Ska skriva rent min CV som jag jorde igår, lite snyggare att ha den skriven på datorn än min skrift för hand. Hade hicka när jag skrev den så det finna lite kråkor på vissa bokstäver, "hick-skrift"

Måste skynda mig innan nästa lektion börjar också så jag hinner med. Otroligt ont i huvudet så jag ska gå hem tidigare sen. Har inte så mycket att göra i skolan heller direkt eftersom jag har pluggat som en idiot och tror jag börjar bli utbränd. HA! Nejdå, men det är nog långt ifrån, huvudet blir alldeles tomt ibland och hela kroppen är slutkörd..

Läggdags

Boxningen var riktigt kul dock mycket ansträngade, mina axlar är grymt trötta och jag vet att jag kommer ha en olidlig träningsvärk i dem i morgon. Jag tränar ju ytterst sällan armar.

Har precis lagt på luren med Amelie, hon ska ringa sen igen. Vi är ju ena riktiga babbelmajor som man säger. Skönt att bara babbla på om ingenting. Längtar grymt mycket till våra födelsedagar i maj, inte länge kvar nu hjärtat!
Ska snart läsa genom frågorna för 3:e gången idag, kan dem rätt bra nu och siktar som vanligt mot ett VG men tror jag kommer ett G. Ingen idè att ha för stora förhoppningar för då blir man bara besviken i slutändan.
Just nu skulle jag vilja ligga i ett varmt bad med en massa doftljus tända och läsa en tidning. Bara njuta, åh vad jag önskar att jag hade badkar. Och jag önskar att det kunde få plats, vilket det absolut inte gör!

Godnatt mina kära vänner!

HOME

Hemma nu och har precis åtit kycklingtallrick, mums! Det var riktigt gott kan jag lova.

Nu ska jag och systra min börja plugga. Blev ett väldigt kort inlägg..

Skolan igen

Jag har kört fast, försöker göra om extremt svåra meningar så att en normal begåvad person skulle kunna förstå. Vore ju bra om jag förstog det fört och främst. Men jag får söka runt på en massa långa ord på Google och se vad det betyder, men det är väl det får gå till om man siktar efter höga betyg, så det får funka. Kommer nog ta sin lilla tid dock.
Har börjat med uppkosmten så det är ca 10000 underrubriker kvar därutav 100 huvudrubriker.
WISH ME LUCK!

Skolan

Ännu en lång dag i skolan, slutar klockan 17,00 sen blir det hem och äta sen så ska jag pröva på boxningen i badhuset för första gången med Erika. Blir även en hel del plugg idag eftersom jag har prov i morgon.
Sitte här i datasalen med Nathalee och kollar in lite låtar från melodifestivalen som var en hel katastrof. Haha, ta tillbaka Kristian Luuk och Bjrön Gustavsson istället.

Nej nu ska jag snart dra vidare till historian och leta reda på Julia som försvinner, hon går liksom upp i rök! ;-)

Hejdå Helg

Nu är helgen över så nu är det snart dags för solan om några timmar. Klockan är mycket och jag borde inte sitta här nu. har precis kollat klat på dokumentären och den var otroligt bra. Helt klart värt att kolla på, så nu komemr jag bli lite små besatt av WWII och ägna mig åt att kolla genom bäcker och liknande om detta. Besatthet ligger lite i mitt arv jag har fått, det märks dock inte lika tydligt på mig som det gör på min syster.


Så här mycket snö är det i Grums just nu. Hänger istappar över min balkong och det är faktsikt väldigt fint nu när det är stjärnklar himmel och månen lyser mot dem. Dock kanske inte lika kul om man skulle få en i skallen..

ROCK ON!


Kommer ni ihåg?

Olsen Brothers - Fly on the Wings of Love

Master of War

Jag får bara inte nog utav låten! Den måste höras, ni som inte har lyssnat ännu, Disturbed - Indestructable.

Blev en tidig kväll igår, my love är ju iväg och jobbar 12h idag. Vi låg och kollade på en dokumentär om Auschwits som han har på DVD, ca: 7-8 h lång. Så fort det kommer upp något om WWII blir jag som fastklistrad och lyssnar väldigt noga. Det är verkligen intressant och så klart hemskt. Jag förstår inte hur man kunde resonera så som Hitler gjorde.
Hittade lite citat från Adolf Hitler på livet.se

Den känsligaste delen av en man är inte hans hud, utan hans plånbok.

Det är inte sanningen som räknas, utan segern.

Döda en och du är mördare. Döda miljoner och du är erövrare. Döda alla och du är Gud.

Vem säger att jag inte står under speciellt beskydd av Gud?

Arbeit macht frei - Arbete ger frihet

Jag vet inte om alla citat är korrekta. Men Adolf Hitler var verkligen en sjuk människa. Han tänkte helt ologiskt enligt mig. Judarna tog över allting osv. Det fanns fortfarande kvar judar i ghetton (som jag förstog ur filmen) som levde som vilken fattig männsika som helst.
Naziterna gjorde allt för att det skulle lida, planerade hur de skulle bo. Helst så eländingt som möjligt med så dåliga förhållanden som gick och få. Hur de skulle massmörda judarna så att det inte skulle bli för stor lukt, deras största bekymmer var. "- Vart ska vi göra utav alla döda?" och utan att bry sig att de just har dödat 600 st, plågsamt.
De försökte uppfinna de mest effektiva massmorden för att förinta judarna.
De dödade alla kvinnor och barn bara för att de inte kunde arbeta. Att Hitler var en bra talare kan man ju verkligen hålla med om, för hur i helvette kan man få in sådan skit i en hel befolkning?  

Jag hade ingen aning om att Danmark var så mån om sina judar. Sverige var ju ett "neutralt" (anses det, men det kan man ju tycka lite som man vill) land så när naziterna ville ha de danska judarna så skickades de till Sverige för skydd. De flesta av de andra ländarna bara gav med sig. I Frankrike så tog de ett barnhem med sig och alla skickades in i gaskammaren. BARN? Jävla nazister.

Som sagt jag har fått lära mig rätt mycket utav den här dokumentären, har ca 3h kvar så det lär nog bli mer. Nu ska jag gå in på CDON och kolla om det finns något mer interssant att kolla på om WWII.

ROCK ON!

Och nu var det klart

Alcazar och Emilia gick vidare till Globen!

Men allvarligt, jag gillar inte detta med deltävlingar. Jag vill ha allt på en och samma gång. Och idag, jag tyckte inte om någon utav låtarna. Snälla, Snälla var den dåligaste låten! Den gillade jag inte, inte för 5 öre.
Nu säger jag bara en massa dåliga saker här och det finns ju såklar positiva saker med melodifestivalen också.
Men jag gillar det helt enkelt inte..

ROCK ON!

Min lilla egna favorit

Coca-Cola, finns det något mer att begära? Så njutbart och gott, jag älskar det!

Har bara varit till affären sedan jag skrev sist. Som sagt, en väldigt o-händelserik lördag. Måste hitta på något snart, får panik av all energi som vill ut ur mig, otroligt rastlös. Får väl vänta in Melodifestivalen och sitta på det, jag känner att jag inte vill se det. Men det finns verkligen ingenting annat att kolla på nu när vi inte har något bränningsprogram på datorn.

Vad gör alla idag? Är det någon som gör någonting roligt?
- För det gör inte jag..

ROCK ON!

Melodifestivalen

Ikväll börjar Melodifestivalen del 1 som visas på SvT 1 kl 20,00.
Jag ska se det, för det finns inget annat se direkt heller. Men melodifestivalen? Nästan så att man måste se det, lite som ett tvång kanske.

Insåg idag att nu är det bara en månad kvar tills jag åker! Ska bli så härligt att komma till värmen, längtar till döds.

Igår blev det en rätt tråkig kväll egentligen. Kollade på På Spåret, Vem Vet Mest, Postkods Miljonären och Let's Dance. Jag gillar inte något utav det programmen men det fanns som sagt inte något så mycket att kolla på.
Dock, fick jag skryta med mina kunskaper om upptäckresorna och vem som hittade vad. Pojkarna som satt här såg lite smått förvånade ut, och jag nämde inte att jag höll på med det på skolan, bara för att jag skulle låta lite smartare.

ROCK ON!


Rotgrönsaker med lövbiff

Ska bli så gött med mat, och god mat dessutom!

Har fått en ny toalettsits, en svart. Badrummet blev mycket bättre. Så jobbigt men vårat badrum för att hur cleant det än är så går det inte få det snyggt. Och det är tapeternas fel. Det ska fixas, måste fixas. För jag bor nog här ett par år framöver skulle jag kunna tro.
Min arm värker fortfarande. Känns som om man har fått ett slag rakt på nerven och när smärtan börjar försvinna så gör det fortfarande ont. Så känns det i min arm nu.
Visst, jag kanske är lite överkänslig men jag vet att jag inte inbillar mig detta. Varför inbilla sig själv att ha ont?
Hyprokondiker är att ena konstiga människor/sjukdom. Hur säger man?

ROCK ON!

Vaccination

PANG! Sa det och jag föll i golvet..

Nej, jag klarade mig ifrån att svimma. Men det var inte alldeles för långt ifrån, fick den där smaken i mun som jag när jag såg Sara Gård ta sin diabetesspruta när hon jämt hade fått det. Det var läskigt, men som sagt, svimma är ju inte så farligt men väldigt obehagligt.
Ska ta en spruta till den 5:e, alltså precis innan vi åker. Hoppas det går lika bra då också.

My love har fått svinkoppar, precis som jag och Amelie sa. Så han fått salva och någon sprit som han ska badda såret med. Hoppas han inte smittar mig bara men då borde jag har fått det redan, eftersom han har haft dedär såren rätt länge och jag har pilla på dem då..
I'm fine!

ROCK ON!

ameliepajs

Jag har varit med min Amelie idag, har varit som små idioter som vanligt. Ha! Nejdå, men vi har spelat lite rumikubb som Sofia aldrig tar med sig hem.
Kollade även på Dead Silence, som är en sjukt bra skräckfilm enligt mig. Jag har en liten fobi för dockor sedan en tid tillbaka men har aldrig brytt mig om mina porslindockor som jag hade på rummet. Men efter denna filmen så åkte dem fort ut ur mitt rum och farmor frågade varför de helt plötsligt låg ute i hallen, jag förklarade och hon fick sig ett gott skratt. Min farmor, så söt, så snäll!
Filmen handlar i varje fall om Mr Ascher vars fru blir mördad efter de fått hem en mystisk docka. En buktalardocka. Han letar reda på orsaken till hans frus död. Han hittar sanningen men stämmer det?

Bevare the eyes of Mary Shaw,
She has no children, only dolls.
And if you see her in your dreams,
Make sure you never Scream.



Utmaning x2

Utmaning 1
Blev utamanad utav Sofia och Emelie.

4 AV MINA FAVORITPROGRAM
♥ One Tree Hill
♥ Förhäxad
♥ Prison Break
♥ 2½ men

4 SAKER JAG GJORDE I GÅR:
♥ Var i skolan
♥ Lagade mat
♥ Åt maten
♥ diskade

4 SAKER JAG SER FRAM EMOT:
♥ 8 maj! 18år!
♥ Sri Lanka
♥ Metallica
♥ Mötley med Amelie

FAVORITRESTAURANGER:
♥ Amerikanska resturangen i Fredrikshamn
♥ Burger King
♥ Arena
♥ Alfie's

4 SAKER PÅ MIN ÖNSKELISTA:
♥ Sommarlov!
♥ Bli rikare
♥ Gå ut skolan med höga betyg
♥ leva livet!

4 PERSONER JAG UTMANAR:
♥ Amelie
♥ Laura
♥ Lena
♥ Jessica

Utmaning 2
Mapp 6, bild 6

Eftersom jag bara har en mapp så fick det blir bild 6.

Martin, Nicke och Pizarro för 100 år sedan.
-Jag utmanar samma som förut!

Gott humör, solen skiner och en bra skoladag

Kort skoldag idag, vilken var underbart eftersom det inte händer så ofta. Solen skiner ute och det var väldigt längesedan nu så mitt humör är på topp och det ska nog bli en härlig långpromenad i solen senare.

Kollar på Judge Judy nu på tv4 och det funkar, men jag vill ändå inte se det. Jag vill se på de BRA kanalerna, men det kommer. Får ha lite mer tålamod kanske, för det har jag inte så mycket utav.
Ska nog sätta på OTH snart och äta lite tonfisksallad, mums. Skriver mera senare..

ROCK ON!

the day is so long..

.. and now it's over.

Sitter här och lyssnar på musik nu när my love drog iväg till jobbet för att jogga ännu en natt. Så jag ska ligga i min stora kalla säng helt själv, det funkar. Men ibland önskar jag bara att vi kunde ha all tid för varandra utan jobb, skola och läxor. ja, det som ställer till det ibland.

Har inte så mycket att säga just nu, ska spela lite mera Guitar Hero och sedan dra på ett avsnitt av One Tree Hill för att sedan hoppa i sängen.
Har fått några nya favorit-låtar nu:
Disturbed - Indestructeble
Disturbed - Divide


Disturbed.
Nu kommer ni tycka att jag är knäpp som säger detta.
 Men jag tyckte sångaren såg rätt bra ut..

Chili Cheese Doodles

Sitter nu här hemma med my love och Ragnar, och alla är lika deprimerade över att det inte finns några kanaler utom tv4 att kolla på. Att en tv gör så mycket i någons liv är helt otroligt. Och att my love tycker att det är jobbigt utan kanaler trodde jag aldrig (och inte han heller, skulle jag kunna tro).

Vi gick till ICA för att my love och Ragnar var så grymt sugna på revbensspjäll, vilket är något som jag verkligen ogillar. Tycker inte det alls, känner mig som en hund som sitter och försöker få av det sista kättet på ett ben, meningslös och kladdig mat. Helt enkelt inte värt besväret..
Och samtidigt där inne på ICA fick vi se Chili Cheese Doodles och min reaktion var:
- UHE! Dä kan INTÄ varè gött! (tänk om man skulle skriva exakt som man pratade?)
Men Ragnar var soppas sugen på något så han köpte sig en "pöse" och sitter här och säger att
"-nu börjar det bli lite starkt.."

Ska sätta mig med Historian snart och göra mer frågor så jag kan bli klar med dem 72 frågorna. Vill verkligen inte ha med mig den mega-boken till Sri Lanka. Gör allt för att slippa dra på en massa böcker dit ner. Så snälla teachers, ta hänsyn att jag pluggar som en jävla dåre och gör allt för att inte få med mig en massa läxor.
- Jag står på mina bara knän..

Nej nu ska jag spela lite Guitar Hero och sedan måste jag plugga, som om jag gör någonting annat?
Ska invänta ett samtal från min kära Amelie också, vi måste börja planera våra 18-årsdagar också. Eftersom jag fyller den 8:de och hon den 21:a. och vi är dem enda i våran "umgängeskrets" som fyller då, alla andra fyller efter sommaren. Förutom Jessica som ligger 3:a.
Sen har vi ju Bella, Sofia och Erika som får vänta ett helt år till.

Hörrrrni, jag tror jag och Amelie firar våran födelsedag med att gå på Mötley Crüe. Vi har pratat mycket om det, så det får bli så. Vi är bäst.
ROCK ON!


My beloved friend Amelie

Boxer

Har ni beställt hem boxer som kommer att ta högst 10 arbetsdagar att få, vilken är en lång tid för man får plussa på två helger. Skit. Kanalerna försvann i morse så det var ju lite smått deprimerande, så nu ligger my love och kollar på Oz. En serie jag faktsikt inte gillar, men jag får väl lida genom skiten..
Förlåt dåligt humör idag igen..

Nu ska jag ringa Sofia så ska vi plugga skiten ur oss.

ROCK ON!

Historia

Sitter nu och söker fakta om Liberalismen, grundpolitiken till Folkpartiet. Vet inte så mycket än men det kommer, har hittat rätt så mycket och har tänkat att jag ska få ihop detta riktigt bra, få till ett VG eller MVG. hatar egentligen inlämingsuppgifter men det verkar rätt så okej, roligare än länder.

I morgon får jag en bok som jag ska läsa på engelskan. Nicole Riches bok, kommer tyvärr inte på vad den heter. Men har läst lite om den på nätet och den verkar helt okej. Så tack Evelina för lånet! Jag anatar att den boken kommer bli min läxa när jag är i Sri Lanka, vilket är helt okej. Bara att läsa ett kapitel varje kväll,  och i alla andra ämnen jobbar jag som världens idiot bara för att jag ska slippa ha med mig en hög med böcker dit ner. Men jag antar att det kommer bli så ändå. Men det kanske är lite värt, men hoppas mina lärare tar hänsyn till vilken jävla pluggis jag har varit nu efter jul. Men det tror jag inte, de skickar nog med mig lika mycket ändå.
Någonting jag vet är att Kerstin kommer skicka med mig mina matteböcker och jag kommer får plugga matte varje dag där nere. Menmen, nu har jag rast..

Disturbed - Instructeble
ROCK ON!

...

Jag kan bara inte komma på rubriker. Superkass..

Dagen har varit väldigt stressig och jag har inte varit på topphumör direkt. Men alla dagar kan inte vara perfekta.
Jag har inget direkt att berätta om dagens händelser, för att det har helt enkelt inte hänt någonting. Så detta får summera dagen som har varit då, trist.

ROCK ON!

One tree hill

Laddat hem de senaste avsnitten av OTH nu som jag ska kolla på någon dag framöver när jag inte har något annat att göra. Om det då förvisso kommer att hända..

Kom på mig själv i morse när jag stog framför spegeln och tänkte "- tänk om man kunde få den kropp man vill ha, så man slapp alla klädbyten varje morgon". Detta med kläder, jag är inte så speciellt ytlig i sättet så, men det som jag har på kroppen vill jag ska se bra ut, om jag har håret som som en står knut mitt på skallen bryr jag mig inte om när jag ska till skolan. Men kläder? Vad är det för fix idè jag har med kläder på morgonen, slänger kläder överallt tillslut blir det "det gamla vanliga, tråkiga". Ska sluta och bry mig om vad folk tycker om mina kläder, sluta att tänka så mycket på vad andra tycker om mig.
Dom ska tycka om mig ändå, även fast jag har tråkiga fula kläder.
Bara för det blir det "Nicke-kläder" i morgon..

ROCK ON!

Hästar och Ridning

Jag är rädd för hästar. Kanske inte är så ovanligt, men det är verkligen ett djur jag inte gillar. De är stora och farliga. Var så jobbigt när vi var på Årjängsmartèn ni i höstas. My love skulle promt klappa hästarna (hans morbror äger travhästar, tror jag?) och jag stog där inne och kände mig inte speciellt tuff bland jättarna med 4 ben. Nej, I do not like hourses!

Något som är plus är att kanalerna inte är borta, konstigt nog. Men jag ska njuta av dom sista timmarna med mina kära tv. Men det kommer ju snart att det bara stängs av, vilket kommer kännas mycket sorgligt. Men vi ska beställa boxer i morgon. Så det känns ju bra att vi inte är utan dem allt för länge.
Ska snart ner och tvätta klart och sen blir det sängen rätt tidigt, väldigt trött idag. Fick även reda på att att jag klara mitt spanska prov idag. Så otroligt glad! Eller ja, har gått i spanska i 4 år nu så jag borde kunna jämt lite, lite mer..

ROCK ON!

SCHOOL

Så lång dag idag, och fick reda på att jag inte har någon spanska förns efter sportlovet. Så grymt skönt, 2 sovmorgonar till kl 11,00 och börjar tolv. Jag älskar detta nu, men hatar spanska...

Ska plugga idag, prov i morgon. Erika ska komma och hjälpa mig sen, så tack! Har prov i mat, tro och tradition. Rätt kul, men ändå mycket att lära sig ändå. Nu hinner jag inte skriva mer..

ROCK ON!


Valkyria

Idag blir det äntligen bio som jag har längtat efter ända sen jag såg trailerna på filmen Valkyria. Jag tror det kommer vara en grym film, hoppas det inte blir en besviklese bara.

Får be om ursäkt igen för att jag har varit dålig på att skriva.
I fredags bar det iväg till Pizarro och Natta efter vi hade varit hos pappa. Det var kul även fast det ballade ur för en viss person. Men jag tror dem flesta hade kul i alla fall. Bra att dom andra kunde hålla sig i skinnet och sätta idioten på plats på ett bättre sätt än en massa hårda knytnäveslag.
I lördags var det 40-års kalas för Pasi, vi var där till kl 21,00 men det blev nyktert för min del. Det var trevligt i varje fall.

Måste också nämna att jag håller med Laura i hennes blogg. Hon menar att man borde kunna göra slut med en vän så som man gör med en pojkvän. Det blir ju så svårt att bryta kontaken annars, alltså man vill ju skiljas vänner men ändå så inte vara vänner. Do you get it? Jag håller med, gå in på hennes blogg annars och läs inlägget (hon står länkad på min sida).

Skriver mer ikväll eller i morgon, för nu blir det en härlig dusch och sedan kommer pappa på besök.
ROCK ON!


Tom Cruise i filmen Valkyria

RSS 2.0