hundvakt

Hemma hos kära moder och passar min underbara hund Molly, när jag kom i morse vid ca 09.40 så öppnar jag dörren, Molly kommer sprignas och hoppar på mig. Min underbara jycke! :) Och min kära far kom med en kräftbaguette som jag slldeles strax ska mumsa i mig, han är bäst! Saknar min underbara Nicke, som ska jobba hela sommaren :( jag klarar mig, men det finns inge bättre än att ligga och mysa med my beloved.

Final i EM snart, vill att spanien tar guld, inte Tyskarna, nono.. Jag hade hoppats på att holland skulle komma till final, men icke.

Sitter här i mina ("hummels" :D) gråa mjukisbyxor (som hummel aldrig kommer få tillbaka :D) och myser medMollys huvud på mitt ben, ligger där och tittar, vet inte riktigt vad det är hon vill ha dock.. eller så kanske bara hon är mysig. 

Satt och kollade på Erikas balkort jämt nyss, SÅ UNDERBART FIN! Mina balkort blev totalt misslyckade, försöker hålla in ett gapskratt samtidigt som jag håller händerna typ på en gravidmage, nä, me don't like

midsommar

Midsommafton i morgon,och de ska bli regn.. Men det blir nog kul ändå!

Synd att Sverige förlora i fotbollen igår. Fattar inte Zlatan är stjärnan? vist, han är en jättebra fotbollsspelare, men dom andra som aldrig får någon uppmärksamhet, dem som oftast inte gör någon tabbe.. Tycker vi anser detta helt fel.. Som dem "svenska spelarna", dem är exakt lika bra, fast dem har bra inteblivit upptäckta, ge dem en chans också. Måste säga att ljungberg var sjukt bra igår! Helt klart bäst. 
Men eftersom Sverige nu har åkt ur så är det Holland som gäller, ärrättsäker på att dom vinner hela EM faktsikt. Synd att Davis inte är med dock, en riktig favorit enligt mig! ;-) 

Nu i helgen så hade min pojkväns pappa 50-årskalas, så det var massa släkt  till nicke där,jättetrevligt var det! Tycker om hans syster så mycket, vilken underbar människa, så nicke och lena är väldigt lika på det sättet :)

Ska på Lenas och Sams bröllop i mars på Sri Lanka (vet inte rikitgt hur det stavas), ska bli riktigt kul! det enda jag är skakis för är att flyga, usch, inte det att man ska krascha eller något utan att lyfta.. Fråga mig inte varför, bara är så!

Ska hem till mitt nya hem om en timme eller så. min kära pojkvän jobbar till 00,00 så jag umgås med mina kära syster denna kväll :-) Sakna dig min kära :-D du är perfekt<3

Nu tjatar min syster på mig att jag ska komma.. så jag får väl gå!

Kan tyvärr inte uppdatera bloggen så ofta eftersom jag inte har skaffat internet än :'-/
BYE!

RSS 2.0