Fredag

Blev på riktigt dåligt humör efter gympan, sån som händer. men det är typiskt att det ska hända på dagar som man borde vara glad på. Typiskt mig så att säga..

Ska iväg till pappa snart, ska fira hans födelsedag. Ska laga mat åt honom och så, ska bli mysigt, så jag måste göra mig klar så jag kommer iväg någongång. Ikväll blir det lungt hoppas jag, så grymt sleten idag efter denna veckan, något jag egentligen inte borde vara.

ROCK ON!

TACK PAPPA!

Min far är min Gud. Han ska hjälpa mig med att få nya kanaler till tv:n nu när mina går ut på söndag (!!!), plågsam känsla, paniken tränger genom mig. Hur kan en TV vara så jävla viktig är min fråga, men ack o ack.
Den är väldigt viktig för mig. Det är framför tv:n jag slappnar av och tabort all stress. Och jag vet att jag fortfarande kanaler kvar, men jag kollar aldrig på dem. Så om jag skulle kolla på dem så skulle jag bara bli ännu mera stressad, för jag helt enkelt blir vansinnig över att det är så grymt dåligt.
Jag vet, jag överreagerar. Men sådan är jag och just detta är jag otroligt tjatig över och my love har tröttnat på mig för länge sedan. Har nog bokstavligt talat tjatat skavsår i hans öron, stackarn.
Jag är så grymt töntig/omogen eller vad man ska kalla det. Jag kan bara inte släppa det, jag vill ha min kära tv där, mina kära serier, min vän som alltid finns där för mig..
Nu börjar det gå riktigt illa när man känner såhär för sin tv..

ROCK ON!

Välkommen hem..

.. kära jag.

Ska snart börja med maten, vet inte vad jag ska göra idag. Ska sitta här själv och smaska i mig något. Ska nog göra mig något gott, som tacos, så kan jag njuta lite också. Så tråkigt att äta själv, tur att jag har min kära tv. Annars skulle jag vara väldigt ensam under my love's eftermiddagsveckor.
Ska senare förbi pappa för att säga grattis och ge honom en bamsekram! Åh, fick en ny läxa idag, samhäll. Men den läxan är verkligen värs eftersom vi får inställd lektion till morgonen vilket betyder att jag börjar kl 10,50! Love it..
Ska även städa idag.

Småbarnsmammor! Hur hinner ni med allting som ska göras, + att ta hand om barnen som behöver grymt mycket tid. Jag tycker jag har ett stressigt liv, men mitt är nog ingenting om man tänker efter. Det är ju inte konstigt att många "går i väggen". Om man bor ensam är det kanske lite bättre och mindre stressigt. Men det finns ju så mycket att göra, jämt.
 Ska börja planera min tid bättre..

ROCK ON!


READY!

Nu är jag helt klar med allt. Fan va bra det känns att komma upp i tid och göra det man ska på morgonen, utan en massa stress. Måste forstätta såhär, för då är jag helt säker på att jag kommer bli mycket piggare och gladare.

My love har kommit upp nu också, måste gå förbi ICA innan jag går till skolan.
Oj, klockan var rätt mycket redan, dags att kila!
Och idag kommer min kära far hem, har saknat honom denna veckan :'-)

ROCK ON!


Godmorgon kära vänner!

Gick upp 06,20 idag med Bella som började tidigt, härligt att komma upp i tid. Men nu när jag kollar på klockan så ser jag att den redan är mycket. Ska snart ta mig ut på en promenad och sedan gå till skolan. Börjar kl 10,00 idag.

Och en liten rättning från det andra inlägget. Jag menar inte att man ska gå fri när man har gjort ett brott som är belagt med straff, bryter man lagen får man stå för det och sona för det. Men det jag menade mest var att det är så synd att det händer en alldeles för nära så att det inte drabbar bara dom, jag vill med ändå inte..

ROCK ON!

Tar det aldrig slut?

Läxor i all evighet.

Det kanske är så mycket egentligen, kanske jag som överdriver eller alltid ska göra lite extra bara för att inte komma efter. Jag gillar att ligga snäppet före, kommer jag efter så blir det ren panik direkt.
Ibland önskar jag att jag vore ett geni, som kan allt. Bara att plugga lite så är det ett MVG direkt. Jag vill kunna mycket om sådant som egentligen inte intresserar mig, bara för att kunna. Jag vill ha mer kunskap!
Oh my god, I'm sucha' geek..

Var inne på NWT och läste lite och det är väl inte så mycket att hurra för nära man läser. Tycker synd om alla runt omkring som jag vet lider, jag lider jag med. Men mer för mina nära och andra. Jag hoppas att det verkligen går bra er!
Känns hemskt att veta hur allt går till inom brottsligheten, när det gäller domaren, åklagare, straffet o.s.v. Lite kunskapar har jag, men sånt jag inte just nu vill veta. Ack ack..

ROCK ON!

GRATTIS PAPPA!

Många gratulationer till min kära far som fyller 44 år idag.
Tack pappa för att du är en sådan underbar och varmhjärtad person. Jag älskar dig så det gör ont. Du är mer än världens bästa pappa. Det finns ingen som kan slå dig. Tack för ditt stöd och din hjälp med allt. Tack för alla skratt du alltid ger, och framförallt tack för din kärlek.
Jag älskar dig pappa.

Sov lite längre än väntat i morse. My love väckte mig runt 10,30. Hoppsan, flög upp ur sängen. Kom sedan på att jag har en lektion på morgonen och sedan rast till kl 13,00. Så jag behövde inte stressa något, så jag la mig och drog mig lite igen. Mycket värt och väldigt skönt.
Idag är det endast plugga som gäller, kära Sofia kommer senare och jag sätta fart på henne. För hon har mycket att göra och det mesta ska bli klart idag. Så, Sofia om du läser detta så har du nnog redan ångart dig.
Bella kommer och sover hos mig inatt också, så då blir det en skön morgonpromenad med henne till morgonen. 

Grattis till Regine också som fyller 40år idag! (Amelies mor)
Och för att tilläga,  idag är det 7 år sedan Astrid Lindgren dog, prick!

ROCK ON!

Som man bäddar får man ligga..

.. är ett ordspråk som det ligger mycket sanning i.

Jag blir så knäpp på allting som bara ploppar upp i huvudet på mig. Ibland skulle jag vilja kunna meditera så jag kunde styra över mina tankar och mina handlingar bättre, som ett annat ordspråk "- Att prata före man tänker är som att torka sig före man skiter", kanske ett litet mer vulgärt och mordernt, men det finns ju en viss sanning i det också.
Och just det ordspråket, träffar mig. Rakt i hjärtat kan man nästan säga, det kan komma så mycket oförklarigt ur min mun så ibland är det inte klokt!
Kanske dags att börja tänka?..

På bussen idag, blev jag upplyst (som man säger när man kommit på meningen med livet). Men jag menar nu meningen med rocken. Det är ju otroligt kreativa människor som ligger bakom allt skapande. Ett rockband, det gör allt innehåll i en låt. Musiken(trummor, bas, gitarr och andra instrument som kan finnas med), sången, texten allt.
Det är dom som är de riktiga stjärnorna, inte de som bara sjunger. De får en text, en melodi, sen så sjunger och tjänar in  multum med pengar.
De riktiga stjärnorna därimot, bakom deras låtar ligger det hårt arbete och mycket kreativitet. Inte bara en jävla röst som låter bra..
MEN! (viktigt men..) Nu påstår jag inte att det inte finns någon utanför rocken som inte gör detta, för det är ju självklart att det finns någon annan, men jag vet inte någon tyvärr så kan inte ge något exempel. Men just rocken, det gör mig att jag vill veta hur man kommer på allting. De flesta har ju gjort ett par 100 låtar, 100 olika riff, 100 olika texter, 100 olika gitarrsolon, 100 olika trumslag, 100 bastoner.. Bara att börja räkna, det är fascinerande.
Jag är helt såld.

ROCK ON!
(fårstår ni nu min sista-fras?)

Pluggar..

Ska lägga mig i sängen och göra mina frågor om Islam alldeles strax, låter väl kul?

Var iväg och tränade förut, gick ju bra tills man upptäckte att varenda maskin var upptagen och man fick praktiskt taget stå i kö. Nej, det pallar inte jag och Erika med så vi drog båda två. Ska få ett årskort snart jag och min kära syster så då får det bli lite annat än denna styrketräningen. Tack pappa! 
Är inte på världens bästa humör kan jag säga och jag trir det märks lite i hur jag skriver. Ska hoppa i säng nu och plugga, som om jag hinner göra någon annat? Det skönaste jag vet är att lägga mig i soffan och bara ligga där hela dagen och kolla på tv:n med ett glas cola. Men nu tar GHAB bort våra kanaler så vi får bara SVT-kanalerna och TV4. Jag är så jätteglad nu, nej. Så vad ska jag göra då när jag vill ta det lite lungt, på veckodagarna vill jag inte se på film, då vill jag se på tv. Och när jag ska sova, ska jag lyssna på dessa eviga debatterna på SVT2? Nej, tack.
Och detta säger GHAB för två veckor sedan ca. Mycket tid man fick. Förlåt, jag är lite grinig idag.

Nicke, my love <3

ROCK ON!

Skolan

Bär snart iväg till stan. Försov mig i morse så jag blev dryga 5 minuter sen. Hade inte direkt börjar lektionen så det gick bra. Nytt provdatum idag också så dags att börja plugga till veckan, matteprov i morgon också. Ränta, procent, index, promille m.m. Satan va tråkigt, ja det ska bli kul och se hur det går.
ROCK ON!

Rivalitet

Jag satt och diskuterade detta med min kära syster någan dag. Syskonrivalitet förekommer ju alltid, man blir irriterad och sur, glömmer det på någon minut och allt är lika bra igen. Så då tyckte jag att det borde finnas något som "par-rivalitet". Som man brukar ju få höra det ibland "- Man skulle kunna tro att ni har varit gifta i flera år". Så jag tror nästan det uppstår för att man bor ihop eller är i någons närhet "för länge".
Tycker ni inte att det är lite likhet, syskon som en man och fru?
Eller är det bara jag som är ute och cyklar igen?

ROCK ON!

Välkomna mig, kära säng

Jag har fixat till i sängen bara för att jag ska kunna lägga mig perfekt från första stund. Men innan ska jag tvätta klart och plugga lite. Klockan är nu 21,23 och som sagt jag har lite kvar att göra.
Var förbi hos Sofia i kanske 15 minuter förut, sa hej och tjötade lite snabbt. Gick senare hem för att fortsätta med tvätten.

(22,01)Tog en paus i skrivandet för att springa iväg till Ica och tvätten så nu är det klart, bara pluggandet kvar (vilket man kanske ska proritera lite högre än idag), så jag kommer nog i säng runt 00,00. Får väl gå bra idag, och flera andra dagar. 
Jag har även märkt att jag inte är så stresstålig som jag trodde, brast ut i gråt för jag inte orkade med mera. Alltså inte livet, men med allt annat. Kämpa med alla prov och läxor och samtidigt få tid för pojkvän och vänner. Som jag samtidigt måste ta hand om lägenheten, laga mat, städa, tvätta. Ja, de flesta vet ju nog vad det innebär. Ska försöka varva ner lite så jag inte blir allt för sårbar (eller vad man nu skulle kunna säga).

Så nu, längtar jag enormt mycket till sportlovet och Sri Lanka. Inte länge kvar nu, 6 veckor. Jag ska få dem till att gå fort, måste bort harifrån nu, få lite lugn och ro. 
Men nu ska jag kolla vidare på Mythbusters. En serie på Discovery, de "knäcker" olika myter. Allt egentligen kan man väl säga, allt från pyttesaker till jätteprojekt. Kul att kolla på faktsikt. Sist jag kollade så skulle dem knäcka myten "- man kan bara vika ett papper 7 gånger". Så tillslut så fixade dem ett papper som var lika stort som en amerikansk footballs plan. Då funkade det. - CONFIRMED!

ROCK ON!


Take me away

Snälla, ta mig ifrån alla läxor och pluggandet, skoldagar till kl 17,00 och denna eviga disken, tvätten, och ge mig all frihet i världen, och hemhjälp!
Så jobbigt på måndagar när my love jobbar eftermiddagar. Har så mycket att göra men så lite tid, vilket resulterar till att jag får sitta uppe länge men har dock inte tid för att träffa mina underbara. Förlåt mina kära, men framöver, måndagar och tisdagar får bli mina städ och pluggdagar.

Ska alldeles strax ner och tvätta, denna tvätt lyckas alltid bli överfull. Jag förstår inte? I Fredags var den halvfull, och nu överfull. Så nu ska jag försöka bära ner all denna tvätt med mina muskulösa armar. Inte det roligaste, men något man får leva med. Ska även gå ut och gå efter jag har lagt ner all tvätt, sen ska jag sy på pärlor på min klänning som jag ska ha på bröllopet. Så den blir lite roligare och lite mer egen, det är ju en vanlig tubklänning i blått som jag bestämde mig för istället. Så jag ska sy på pärlor som är vita och glasaktiga i olika former. Så gav Ida en superbra idè. Ta ett smycke från ett halsband och sy på så blir det som en liten brosch skulle man nog kunna säga och ha på överkanten på klänningen. Jag lägger ut bilder på klänningen när jag är klar, blir bäst så.

Emil sa en väldig rolig kommentar idag på matten, han var så olycklig just för stunden.
- Jag skulle vilja vara en elefant, för dom är alltid lyckliga.
Vi började såklart diskutera vart ifrån han hade fått för sig att elefanter alltid är lyckliga. Tror inte det ledde någonstans..

ROCK ON!


SLASK SLASK!

Åh vad jag verkligen hatar att gå när det är slask. Man försöker verkligen undvika där den extremt blöta snön ligger, men då lyckas man hamna i en vattenpöl istället. Så förutsägbart, dags att tänka om?

Bella kom en sväng förut och vi pratade på som om vi aldrig hade pratat förut. Men det blir ju så när man inte ses på lång tid, blev tyvärr ett litet missöde och det slutade lite illa men nu är det okej. Sen när Bella gick så drog jag och my love vidare till Pizarro och Natta, sedan bärde det utav till Stoffe och Therese (gammelvarning, endast par-vänner?). Blev där ett tag och sen hamnade vi i våran kära soffa. Dog ut där i min eviga viloplats men jag tog mig tid till att skriva detta inlägg, men nu åter till min plats, min eviga viloplats..

Sofia, hur gick matcherna idag? Vet inte om du är vaken eller inte så om jag väcker dig så får jag väl stryk, eller?
ROCK ON!Lördagsmorgon

Att man kan låta andra förstöra sitt eget liv, att man faktsikt LÅTER dem göra det. Det är helt sjukt, om någon skulle försöka göra så att mitt liv går i kras så tänker inte jag ligga hemma och gråta. Jag tänker göra någonting åt det. Och försöka att få mitt liv på fötter igen. För det är jag värd, det är alla värda.. 
Ställ dig upp hur mycket än dina knän blöder..

Några små-djupa ord nu på morgonkvisten. Vaknade upp vid kl 9,22 för att vara exakt. Skönt att komma upp i tid. Så nu har jag precis käkat upp min frukost som bestod utav tonfisksallad. Med tonfisk, tomat, gurka, sallad, ärtor, majs, paprika och saltgurka. Och självklart dressning. Mycket härlig och uppfriskande frukost, skulle vilja gå ut och gå men i detta väder? Tror inte det. Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen.

Grattis Bella D på 18-årsdagen!

ROCK ON!


Slask och is

Så i morse gick jag upp igen i tid för att kolla till hur vädret såg ut, isit, slaskit och väldigt mulet. Kan det inte bara försvinna så jag kan få gå ut på mina promenader. Jag går ju upp och kollar till läget så bara det kan bli lite bättre på marken så kommer detta gå prima.
Det gäller ju att få in det som en vana, och det ska jag få. Måste verkligen få till kroppen sådär lite extra. Jag längtar så grymt mycket, många som åker iväg nu. Några från klassen åker iväg eller är borta redan eller har varit borta redan. En är nu i New York, en har varit i Egypten och en åker till Kanarieöarna. Så jag är den sista, men jag tror jag åker till det roligare och ovanligare stället. Jag ska ju faktsikt på bröllop. Fy satan vad jag längtar..

Skolan idag är slapp, hade sovmorgon till 10,00. Men gick ju som sagt upp kl 08,00 för att gå ut och gå men det gick som det gick. Får ta min eftermiddagspromenad senare, kanske få med mig my love? Han och Frasse bestämde ju sig för att gå ut och gå så de kan följa med mig, har ju ingen musik att lyssna på så det är inte så roligt att gå.

Ska tvätta och dammsuga idag också, mycket roligt, elle rinte. Skönt att få det rent i alla fall. Jag önskar jag hade mer pengar så jag kunde anställa ett hembiträde. Så man slapp göra allt tråkigt, bara ha det fint och se det, slippa se allt lort som kommer när folk går in och ut. Det ska jag önska mig när jag fyller 18 år (bara 4 månader kvar), ett hembiträde!
Och pappa, snälla ge mig ett headset..
Och till sommaren ska jag ha ett jobb, och för alla pengar jag tjänar in, ska jag köpa en resa till L.A, klart slut.

ROCK ON!


I'm on it!

Nu börjar jag! Fixa till the body lite för resan den 6:e mars. Ska börja med mina promenader (SKA), och träna som vanligt på tisdagar. Tyvärr har jag ju inte så mycket tid för att träna så jag måste göra det på morgonen innan skolan, så är det. Deal with it.

Idag har skolan varit bra, inte speciellt dryg utan dagen gick snabbt vilket var så värt! Jag vill att alla dagar ska vara såhär. Men som sagt, deal with it. Orkar inte skriva mer nu, trött..

ROCK ON!

Godnatt

Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Jag stå där länge för att njuta med den högsta värmen på. My love tycker jag är helt sjuk, han klarar inte utav att duscha med mig för dett bränner så på honom, medans han duschar kallt, enligt mig. Men det kanske är normal, inte vet jag. Jag vrider iallafall nästan till slutet, och jag tycker det är skönt.

Träningen gick sådär. Det var dundermycket folk som alltid efter nyår. Alla nya nyårslöften om att "- i år ska jag börja träna!" de tränar in tills februari, sen försvinner dem igen. Helt otroligt egentligen, att man kan se hur folk egentligen sviker sig själva. Det är ju inte så allvarligt dock, men ändå, eller?

Jag har även pluggat en del idag, vill verkligen få klart det mesta utav allt, innan jag åker. Även fast proven kanske inte är under tiden, men de gör ju andå allt under tiden. och jag vill ha allt gjort så slipper jag att göra lite mindre i alla fall.
Fick även syn på min faster Carin i en skolkatalog som min mattelärare hade med sig, ett litet rolig sammanträffande sådär. Sånt som händer rätt ofta ändå.
Pratade även med Sofia. Hennes farfars/Holgers begravning var idag. Hon sa att den var väldigt fin och jag lider med er alla. Ta hand om er..
Nu ska jag hoppa in i duschen!

ROCK ON!


 

Tisdag, en lite bättre dag..

Kände mig något piggare i morse när jag vaknade. Somnade så skönt i my loves famn på kvällen, sov helt underbart. Somnade redan vid klockan 21,45. Vilken är ytterst ovanligt för min del. Brukar ligga med panik vid 02-tiden. Men jag klarade utav det, hoppas det fortsätter såhär.

Samhäll-lektionen var idag inställd så slutade kl 16,00 istället för en timme senare. Underbart, tidigt för min del egentligen. Fick dock saker att göra hemma, men det ska vara klart på fredag så jag ska sätta mig med det i morgon. Senare ska jag iväg för ett träningspass, var lite längesen nu. Man kan ju faktsikt inte ha råd till allt...
Nu ska jag diska!
ROCK ON!

Världens sämsta dag. Del 2

Är nu hemma och har precis gjort allting jag ska. Nej, nu ljög jag. Jag ska duscha, plocka undan, plugga.
Har precis uptäckt nägra fläckar på väggen som ser ut som stänk från någon alkoliserad männsika. Mycket irriterande att se, och nu kommer jag alltid se det. Ge mig nya tapeter, please?

Jag har så himla mycket kvar att göra men jag hinner inte idag tyvärr. Man kan ju se det på ett positivt sätt också, men jag gillar inte att behöva schemalägga min fritid. Men det är väl det jag får leva med när jag bor själv. Som sagt, får se om det blir något mer inlägg idag, senare i sådan fall.

Jag har en sak att tillägga. Jag kollade klart på den sista sänsongen av Förhäxad igår. Det är den bästa serien jag någonsin sett, nu efter sista avsnittet så lär det bli svårslaget. Det ligger jämt med Prison Break (har ni hört btw, det blir ingen mer säsong efter säsong 4). Men om dem lyckas med ett bättre slut än det i Förhäxad, då är ni bäst. Jag låg och gråt i hela sista avsnittet, nu menar jag verkligen gråt, ingen liten mesig tår. Utan jag grina som om det var världens undergång. Nu vill jag bara ha mer, snälla ge mig mer Förhäxad.
FOREVER CHARMED


Alyssa Milano som Phoebe Halliwell

Världens sämsta dag

Sitter nu i skolan, har haft en lektion och allt går emot mig. Jag är äckligt trött och allt känns bara onödigt och meningslöst, vilket det kanske inte egentligen är. Vem vet?

Har dock yttligare 5 lektioner kvar och senare kommer mamma för att storhandla. Har egentligen inte lust med det idag men man måste ju ha mat. Det blir tidigt i säng idag för annars kommer jag aldrig komma upp i morgon. Det var nära att jag missade spanskan i morse, min kropp ville inte gå upp ur sängen, sjukt.
Nu ska jag gå vidare till historian, skriver mer senare.. Vid 18,00-tiden. eftersom jag inte hinner innan det..
Jag orkar inte!

ROCK ON!

Back in bussines

Nu är jag nästan helt tillbaka till mitt vanliga bloggskrivande. Måste dock tillägga att måndagar och tisdagar så slutar ja kl 17,00 så då kommer jag inte ha så mycket ork till att sitta här. det blir nog mer käk, dusch och sängen (och givetvis plugga).

Jag åt mig äckligt mätt idag så kändes som om att min mage skulle spricka. Jag älskar Pirjo och Jaskas mat, gudomlig. Och det borde dem märka eftersom jag tar ca 3 portioner varje gång (full tallrik, alltid uppätet). Idag blir det tidigt i säng, är mycket trött idag efter denna natten. Sov så grymt oroligt i natt, mardrömmar, tavlor som ramlar ner från hyllan (my love, stackarn, fick en i huvudet), totalt sjukt.

Amelie, jag är dunderglad för din skull och jag vet inte vad jag skulle ha gjort i din situation. Men du lyckades med det du gjorde och jag hoppas det kommer bli lika bra framöver också. Finnas alltid här för dig hjärtat.

 

Vintern är tillbaka..

När jag gick upp i morse såg jag att det var vitt ute, inte mycket. Men det var lite smått störande på ett men samtidigt fick jag en liten härlig känsla. En liten blick tillbaka till den "riktiga vintern" när man var liten och blev helt överlycklig när man såg snö. Jag saknar att älska åka pulka, eller hur man ska kunna formulera det..

Lördagskväll innehöll en massa mys med my love. Vi hade lite svårt att bestämma film så vi började kolla på sisådär 10 olika filmer (beslutsångest?), vi bestämade oss för Ocean 13 tillslut. Och jag gillar den, eller ja, jag giller alla Ocean filmer (11, 12, 13). Så om ni gillar filmer som ni inte förstår och sedan i slutet fattar man allting, så är det en film att se.
Jag själv älskar sådana filmer som man får tänka lite själv i.
Ska snart iväg till Pirjo och Jaska och så hoppas jag få ett litet besök av Bella, ska även ringa Amelie senare så vi får prata in våra timmar som vi har missa ett tag nu.

ROCK ON!

Laördagsmiddag - Langos!

Underbart, jag älskar langos. Underbart gott!

Gårdagen var helt okej, drog till en fest som en av mina klasskompisar hade. Det var inte direkt något för mig, jag hade nog kunnat ha det kul men festen i sig var lite tråkig så att säga. Nog om gårdagen.
Ikväll blir det bara lugnt med my love. lite godis med film eller något liknande. Visst det är en vanlig sysselsättning. Men vet ni, jag tycker om att bara ligga där med my love.

ROCK ON!

Sofia

Sitter nu hos min kära vän Sofia. Har spelat lite Guitar Hero och pratat lite, ska snart iväg till min kära far och säga hej till systra min. Jag har ingen aning om vad som händer ikväll, det kan lika gärna bli en film som om det kunde bi en fest.
Vi får se vad som händer (och fötter)

ROCK ON!

Choklad i mitt hjärta

Jag har funderat på kvinners/flickor/tjejers stora passion till choklad. Varför är det så att ca 70% av alla kvinnor bara älskar choklad? Ni som vet, svara. Börjar bli lite förvirrad utav alla mina funderingar som jag aldrig finner svar på..

Så för det första så vill jag tacka Sebba P för att han fixade dataorn, hur vet jag inte men det var någonting simpelt.
Idag har jag haft en otrolig mensvärk vilket jag inte brukar ha. Men alla mens-folk har det i alla fall minst en gång i sitt liv. Bara att le och vara glad ändå.
Hade även mitt första prov för terminen idag, vilket gick bra. Behöver inte ens säga vad jag tror jag kommer få för det har jag skrivit upp på bloggen oräknliga gånger. Så idag får det blir lite historia frågor om Renässansen som det är läxa tills på måndag.
Mycket taskigt att ge läxa över helgen Ulf. På tal om skolan nu, så kom det upp en diskussion på religonen när vi började prata om Islam. Om varför de har så "dålig kvinnosyn", och varför vi nu tar för givet att vi det det. Vi har pratat mycket om massmedia påverkar oss människor och det jag tycker: -Massmedia verkar nästan på ett sätt styra våra tankar. Vissa saker låter så sjukt hemska, medans när detta kanske bara berör 1 av 10.
Det behöver inte vara så, men jag tror starkt på den teorin. Vi får bara höra om det dåliga på nyheterna, inte det bra. Eller jo, om Sverige har gjort någonting bra och i sporten. Varför inget annat? Jag tror att männsikan skulle må mycket bättre om vi inte var så besatta i om vad som hände i omvärlden. Ta vara på dig själv istället.

Ikväll bär det iväg till Sofia för mys eller fest, det märker vi senare på kvällen när tankarna har samlat sig på ett ställe och bestämt sig. Just nu är jag hungrig och jag vill ha mat nu, my love.

ROCK ON!


...

Att leva ihop med någon annan kan vara ganska så krävande i vissa situationer. Nu menare jag inte att det är något med mig eller my love. Utan att vi satt och diskutera detta på en lektion förut.

Att veta att man passar ihop med någon på den nivån, "bo-ihop-nivån", är inte något man kan förutse bara genom att man är kär. Det krävs tålamod och man måste kämpa för att båda ska trivas. Man kan inte bara flytta ihop och tro att allt är super. Det krävs verkligen mycket för att det verkligen ska funka riktigt bra. Det är inte bara dig själv du ska tänka på, den andra också. Man kan ju tro att det bara ska bli skönt när man flyttar hemifrån.
Ohja, det är det, men det krävs mycket ansvar. Jag själva har blivit mer "vuxen" på det ansvarsfulla sättet. Jag plockar nu alltid undan efter mig och jag lägger märke till om det är stökigt fort. Damm som jag aldrig har tänkt på när jag bodde hemma finns nu överallt.
Ja, tänk på detta när ni ska flytta ihop med någon annan. det krävs mer än pengar till hyran och möbler. Du måste veta att du kan anpassa dig till en annan person, och det kan vara ytterst svårt.

Samma sak med förlovning. Jag själv skulle aldrig förlova mig utan att ha testat att bo ihop med personen. Nu dömer inte jag någon utan detta är vad jag själv tycker. Men det jag tycker så verkar det så "inne" att förlova sig, därför får jag känslan att du skulle kännas fel att förlova sig nu. För då skulle jag "följa med strömmen". Om jag skulle förlova mig betyder det att jag har lovat mig någon, någons sida jag aldrig kommer att lämna. Jag tar såklart en förlovning som någon stort. Men jag är dock inte så traditionell att jag måste gifta mig inom ett år efter förlovningen, inte vet jag om det är bra eller dåligt. Beror nog på hur man ser det.
Så att alla vet, om jag förlovar mig med my love, gör jag det för att jag älskar honom och vill leva med honom föralltid. Inte för att jag tycker det är snyggt med en förlovningsring. Jag älskar Nicke, det är därför. Jag vet nu att vi klarar att bo ihop med varandra (galant också). Jag hoppas inom en snar framtid att jag och my love har ett bevis på våran kärlek, genom en ring.

ROCK ON!


Mat, Tro och Religon

Vi började med en ny kurs idag med namnet Mat, Tro och Religon. Det var mycket intressant och jag hade verkligen inte en aning om hur maten faktsikt håller ihop med tron så mycket. De flesta vet ju vad fasta och sabbaten m.m är. Och för de troende så betyder faktiskt maten mycket.
Jag trodde att en troende mer var en som följde deras Guds regler (om man nu har en Gud vill säga), inte att det fanns massa dieter som strängt ska följas, grupper får äta viss mat medans andra grupper inte får äta just den maten.

Jag är glad att jag inte är djupt troende. För jag tycker mycket om kött och njutfull mat, skulle man kunna utrycka sig.

                            
Igår blev det storstädning hemma i lägenheten. Så jag tackar och bockar för hjälen, Sofia och Erika. När Erika gick hem så kom Bella och hälsade på, vi satt och spelade Guitar Hero ett tag och sedan gick Bella och efter henne gick Sofia.
Idag drar pluggandet igång igen. Engelska prov i morgon och nästa vecka är det matte som gäller, helt sanslöst.

Tack my love för att du fyllde på min mobil, mycket välbehövligt. Nästa gång får du lyssna, är det ett nej så är det. Även fast det ligger en fin tanke bakom. Jag älskar dig :-)

ROCK ON!

Saknad

Saknar my love nu, men vad kan jag göra. Vi måste ju ändå så vänja oss vid detta, det är ju det som är speciellt med min linje. Och det är faktsikt kul.

Dagen har varit okej. "Lekarna" eller vad man ska kalla det har varit roliga. Kul att lära känna de andra i de andra klasserna. Den andra leken vi körde gick ut på att vi skulle styra ett land (inget specifikt land) och vi fick massa olika uppgifter. Man ska välja det svaret som gav det mesta poängen. Men det fanns två olika "delar". Ett är popularitet ock det andra var ekonomi. det var lite trixigt då man skulle få detta att passa bra ihop. Men vårat lag fick bra poäng, speciellt när det gällde ekonomin. Vi var det mest ansvarsfulla laget, så det var ju ett plus ;-)

Nej, nu känner jag saknaden utav my love. Min lilla älskling. I morgon har vi 14 månader. Underbart att få leva ett sådant underbart liv med världens bästa person. Tack för att du finns där för mig i alla stunder, glada som tråkiga. Jag kommer alltid finnas vid din sida, vart jag än är så finna jag där för dig.

Nu är det dags att avrunda detta inlägg, det kan hända att jag skriver ett till senare. Jag saknar mitt internet.

ROCK ON!

Övernattning på skolan

Sitter nu på skolan, dte ska bli övernattning mm. Ska bli sådär känner jag. Grymt trött och jag vill bara hem till my love. Som sagt så kan jag inte skriva pga att internetet hemma är trasigt. Men Herr Gård ska komma och fixa under veckan. Tackotack.

Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer nu för snart är det dags för rollspel och liknande. Men jag vill verkligen ha tillbaka mitt internet nu så jag kan få sitta här och få ut alla mina knäppa tankar och m.m.
Nu kom Ulf så dte är dags att gå!

ROCK ON! 


trasigt, igen..

Internet hemma har blivit trasigt, inte mitt fel. Promise. men försökte att få igång skiten igår men det funkade inte, så jag måste be om en hjälpande hand. Borde kanske bäst att fråga Herr Gård så att jag vet att det blir riktigt gjort, han vet ju i alla fall vad han gör. Som tydligen inte andra gör som bara förstör och stökar ner. Så trött på't.

Som sagt, första skoldagen och jag är redan slut, fick reda på att vi har prov redan till veckan. Tar dem aldrig slut? Man brukar väl inte bestämma provdatum redan första dagen? Detta är ju sanslöst, och det suger. Men jag får leva med det och jag tror faktsikt att jag kommer överleva.
Ber även om ursäkt till alla mina gullungar för min dåliga tid för alla er, jag har inte varit på topp dem senaste dagarana men jag lovar att jag ska bättra mig. Och ni alla vet, att ni är allt för mig.

Den här skolan är något så grymt kall så dte är sjukt. Jag går runt som en död, sprattalnde fisk. Helt sjukt kallt. Och jag önskar jag kunde gå runt i en overol (öööööh, stavning?). Men vantar mösaa halsduk och extremt varma skor. Det var så bra när man var liten när man sätta på sig kläder som var varma och struntade i hur dem såg ut. Ja, barndomen är någonting att längta tillbaka till. Inte för att den har försvunnit helt från mitt
liv, jag har fortfarade ett litet barn inom mig.

ROCK ON!

Tisdagar?

..är mycket knepiga dagar. Man är alltid trött och på dåligt humör. Näst in till i alla fall.

Igår var jag med Sofia och vi hade mycket kul. Så nu har jag redan år 2009 bästa citat: "- Jag satt och gjorde muspruttar för mig själv häromdagen för jag tycker det är skönt." Okej, nu var detta på skämt men jag förstog inte till en början.
Vi hade det väldigt mysigt igår jag och lilla Fia.


Och jag vill ge en tröstande tanke till Sofia, Sara, Katarina och Mikael för deras stora förlust idag. Jag lider verkligen med er, men vill också säga att han har nog det bättre nu. Han kommer alltid finnas hos er och fortfarande ge er stor lycka och många leènden.
Vila i Frid.

Söndag

Nu är dagen slut och det var bra dag idag, skulle egentligen ha städat idag men det får bli i morgon.

Sofia och Bella kom förbi en stund och vi satt och pratade lite. Pratade även med Lena förut, som kommer till Sverige snart! Ska bli så kul, verkligen synd att ni/du inte kunde komma över julen. Men vi syns ju snart.
Men nu ska jag kila vidare och kolla på förhäxad. Jag vet, jag har blivit besatt, men jag älskar't! Jag har följt det ända sen det började och jag fastnade direkt.

ROCK ON!


Kalas

Nu har jag precis kommit hem från kalaset. Och ni som inte har gått utanför dörren idag, gör inte det. Det är så kallt det bara kan bli, inatt kan det tydligen bli upp till -25 grader. Fy farao säger jag då. Freeeeeeeeeeeeeeeeeezing...

Mamma blev supernöjd med presenten och alla andras också. Det bjöds på massa av mat och självklart tårta. Supertrevligt! Men tyvärr så glömde jag självklart kameran, inte för att det fanns så mycket att ta kort på dock. Senare blir det väl förhäxad skulle jag tro. Och så tror jag det blir Bella och Gård, mys.
Måste upp i morgon också, ska utförmycket hårt kroppsarbete. Bära ved! Jag tjänar visserligen på det och jag får träffa min kära fader, så det ska bli skönt.
Skolan börjar snart också, känner inte för det dock.
Kollade hur sportlovet ligger till i almenackan och det ligger perfekt! Jag har en veckas lov, två skoldagar, sen två veckor ledigt igen när jag drar iväg till Sri Lanka. Avundsjuk? ;-)


GRATTIS MAMMA!

Idag fyller min kära mamma hela 40 år! Så, grattis på den stora dagen mami!

Ska ner till mamma vid 3-tiden och då kommer det lite folk dit, så jag borde sätta fart för jag har inte duschat än.
Igår var jag på bio. Med Nicke, Stoffe och Therese. The Spirit och den sög, skit kass film. Satt och endast väntade till slutet utav filmen hela tiden. Ingen film att punda ut 100 kr för i varje fall.

Detta tänkte jag på också, - Om man bara har ett öga (det andra ögat ser man ingenting på, eller har ett fake-öga), när man stänger dem, blinkar man eller blundar man?

ROCK ON!

pic's

Lägger bara in lite bilder nu, har inte så mycket tid. Ska iväg till min kära far.


Bild från nyår, är ute och fryser. Är lite småröd sen solningen också (och bacardi)


Jag och Amelie på nyår.


Susanna och Amelie, nyår.


Jessica och Sofie, nyår.


Jag och my love, nyår.


Erika, nyår.

Okej, nu har jag superstress.
Har kollat på Förhäxad hela dagen och så har jag och my love plockat ner julgranen och julpyntet. Så nu är det inte lika mysigt längre, men känns inte lika stökigt.
Bullet for my valentine - Scream aim fire

ROCK ON!

Det nya året är varmt välkommen

Kommer bli super, som sagt.

Under 2008 har det hänt mycket nytt för mig, och allt är positivt. Här är en snabb sammamfattning.

- Jag flyttade hemifrån 1 april. Jag flyttade ihop med my love och det har gått jättebra. Men jag kan säga det är faktiskt inte är det lättaste, men vi har klarat utav detta mycket bra och detta beror garanterat på att vi helt enkelt trivs i varandras sällskap och fortfarande är lika kär, my love.

- Sommaren var helt okej, visst var det kanske inte världens bästa väder men det bästa med sommaren var nog att jag och Sofia hittade tillbaka till varandra. Vi har känt varandra hela livet, näst in till och vi tappade kontakten när jag började högstadiet. Men nu, är vi tillbaka. Hittade även en annan fin vänskap detta året. Bella. Vi har varit kompisar sen tidigare, men aldrig nära. Men nu står vi varandra väldigt nära och detta beror nog mest på för att my love och Bella är kusiner. Som sagt, nya och nära vänskap har jag hittat i år.

- Jag började skolan och började känna en hel del nya människor. Och det mesta för jag nog tillägna Julia, en helt fantastisk tjej som jag kommer tillbringa 3 år med. Jag vet att kommer bli en fin vänskap. En väldigt söt tjej med lite "fnitter-humor" och är helt jävla underbar. Hela min klass är underbar och alla är störtsköna, jag ser fram emot att lära känna alla bättre.

- Den 14 november hade jag och my love 1 årsdag. Så han har gjort mitt år väldigt bra också. Såklart, jag är helt säker på att Nicke är min själsfrände. Vi har haft det underbart tillsammans och jag tror att det kommer finnas kvar länge till. Jag vet det.

- Jag har även lärt känna my love's familj betydligt bättre. Jag känner mig varmt välkommen i deras familj vilket jag tackar för. Jag älskar mitt liv, allvarligt, jag kan inte ha det bättre.

Det finns mycket mer att tillägga. Jag har lärt mig några läxor, och inte bara den lätta vägen även den hårda vägen, men det händer alla. Men detta har inte stört mig på någotvis på annat sätt. Jag vet att alla gör fel, så ibland förlåter man, ibland inte. Man får se vad som händer. Och såklart, mina andra nära och kära har gjort mitt år underbart. Och mycket tilldelat Amelie, Erika, Sofia, Bella och Nicke. Tack alla i min omgivning för all kärlek, jag älskar er alla.

ROCK ON!


Förfest med flickor, blodbad, mys

Så såg min nyårsafton ut ungefär. Okej, den funka helt klart. Men det dära jäkla blodbadet hade jag gärna velat skippa. Hoppas över att skriva om det, ni som vill veta får fråga.

Som sagt när vi kom och så var det kalabalik ute i trappuppgången men det gick över senare. Och sen blev det lite mys och så med my love, stoffe och sunkan. Gick ut och kollade på raketerna och satt och tjöta. Och jag kan ju informera redan om nästa nyår. Det kommer bli middag med my love och sedan blir det endast mys. Orkar inte med allt krångel och tjafs ett nyår till. Så förlåt alla mina kära, men så blir det.

Hej 2009! Detta kommer att bli ett bra år, mycket kärlek, mycket äventyr!
ROCK ON!RSS 2.0