RUN FOR YOUR LIFE

Skrev häromdan att jag skulle ut och springa.. Det blev aldrig av. Men idag så hände det faktsikt, eller ja. Jag sprang hälften, försökte få luft, sen sprang jag igen. Önskar jag var en motiverad människa, en sån som ger sig fan på något och sen gör det! Jag är inte en sådan person, helst i sista sekund, gillar att planera men de funkar aldrig så...

Ska återgå till Sex and the City nu sen ska jag hoppa in i duschen.

COME TO ME

Lyssnar på hög musik och plockar och städar, har ju inte så mycket mer till liv tyvärr :/
Nästan så att jag längtar tills skolan börjar igen så jag kan ha något att göra på dagarna. Men så ska man kanske inte säga, för snart äre dags!

Tänkte städa klart sen dra bort mot ica för att köpa mig för att få nått i magen, om jag inte hittar något hemma. Äh, jag har ingen aning om vad jag ska skriva här...
Något jag vill, ÅKA TILL LONDON!!!! NUUUUU!!!!

LIFE IS BEATIFUL

Låge och dega hela eftermiddagen, fast jag börjar bli lite rastlös nu.

Väntar på att Top Gun ska börja, och de är inte förens kl 22 :-/ Men får väl vänta, tror jag faktsikt ska gå ut och springa. Blev lite smått motiverad sådär när jag kollar på generation fett, hah! :D Ska nog faktsikt göra de, har inte rört på mig så mycket denna sommaren så kanske dags att dra igång. Får dock invänta bb så också så kör vi på riktigt igen!

Sätt upp ett mål för mig själv - körkort innan studenten.
ett steg på vägen..

LISEBERG

Nyligen hemkommen från götet. Varit på lisse och sen shoppat lite. Har varit super där nere och vi bodde hos hummels far som bor superfint! =) Vet inte riktigt vad jag ska skriva? vann fan inga storvinster på lisse heller så!!

Just de, min älskade mamma kommer hem till sverige om ca 30 minuter beräknat. Har saknat min mamma!!!! Hon har varit i Italien, Toscana och lyxat till det lite, de är hon värd. Men ovant att inte ha mamma hemma, har faktsikt saknat henne mer än vad jag trott. Ska bli skönt att ha henne hemma igen iaf :)
Sen är de skönt att va hemme med my love igen även fast han somnade på soffan efter 15 minuter, älskar honom ändå.

Nu ska jag se om jag hittar något på tv:n. Sen ringa moooor



RSS 2.0