MY FAVORITE

Wiihoo, det blir London på sportlovet. Längtar som ett as redan.

Älsklingen och Jonas har somnat i soffan. Sitter alltså här själv och kollar på I'm in love with my wife. Sådär film med Chris Rock, då den är solig i varje fall. Vet inte vad jag ska göra, är inte trött alls och inge sugen att kolla tv. Jag överlever...

Var på IKEA idag också, det jag helst ville ha var gardiner men dom jag ville ha fanns såklart inte, ska beställa från internet istället tänkte jag. Så det blir rätt. Annars köpte jag handdukar, ljus och glasburkar som har spagetti och sånt i. Blev gööööööööörbra.

Nä, nu ska jag börja fördriva tiden.

We're not the same /m

SEND ME AN ANGEL

Sitter här, laddar inför prov (iegn).
Det finns ingen som har lika mycket prov som våran klass? Kan det finnas?
Ska ner och göra prov, och sen gå till Hummel och tjöta lite. Sen när jag kommer hem blir det food, en sväng till B och sen ska tvätta. Jag hatar att tvätta, det suger balle. Annars så vill jag att Lena ska ha barn nu! Vill inte vänta mer! :-D
I morgon drar jag till syster, vi ska städa och laga mat åt kära far som kommer hem på kvällen runt 21. Han fyller ju år så tänkte vara snälla att laga mat och städa huset. Tror han gillar det mer än en present, faktsikt. Och snälla barn då förstås, men det har han redan.

Längtar till helgen då jag ska till IKEA. Haha, B hånar mig som fan för de. Men det får hon, för jag älskar henne lika mycket ändå! Sen så kommer Amsepajen på söndag och leker med mig. Och då har jag redan bestämt att vi ska spela TP. Det tycker jag är kul sörrrrrrni.We're not the same.


TIME FOR CHANGE

Nationalekonomi provet som var idag, gick väl sådäääääär. Bara jag får G, men fan så svårt!
Matten gjorde jag inte, hade 35 minuter på mig efter det första provet så ska göra det nästa tisdag.

Förövrigt har jag gott och blivit ännu mer förkyld så ska inte till skolan i morgon förens kl 13, då jag har prov i forn nordisk litteratur och renässansen. SÅ JÄVLA KUL ÄR DET! nej, inte ett dugg....
Vafan ska jag skriva ens, vet inte vad jag ska säga. Har inget att få fram eller något sånt. Typ, att jag vill bli frisk och göra något vettigt.
MEN JAG SKA JU GÖRA DET, jag ska en mycket vettig sak idag. Ska gå till ICA Orrby och lämna in mitt cv, det är vettigt. Så ikväll ska jag be till Gud att jag får det. Så vettigt av schitsomikkis. MIHIHIHI

B, ring mig!
We're not the same/m

YOU WILL LOSE

Sitter här och krånglar med allt, och ingenting egentligen.
B ringde, hon var kissnödig.

Aaarah, börjar bli sjuk, hes för närvarande och kommer antagligen låta som en kråka i morgon. Känner mig inte så supersjuk dock, men inte heller pigg. Trött antagligen, bra svar, dum fråga. Nej åter till andra viktiga saker som att jag har 3PROV DENNA VECKAN! Ingen vill va mig nu, ni ska bara veta vad jag ska plugga denna veckan. Som sagt, bara jag klarar det är jag nöjd, nog tjaffsat om det.

Annars då? Mjo, pappa fyller 45 gamla år på torsdag. Har tänkt att köpa en ölmaskin till honom om det inte är allt för dyrt(pappa läser inte min blogg så jag kan skriva ut det här, undrar om han ens vet va det är?).
Vi väntar även med spänning här hemma, för om en väldigt snart framtid kommer min pojkvän bli morbror! Lena som Sam ska bli föräldrar och det ska bli jättekul att träffa dem snart! Om vi går efter planeringen så blir det på sportlovet! Och denna gången har jag faktsikt sparat pengar så jag kan shoppa ordentligt nästa gång! ;-)

We're not the same /m

SHOW ME HOW TO LIE

Värsta öde här.
Det beror på att skolan har börjat och att jag ä trött. Och så har jag börjat tränat. Ja så där har ni orsakerna, så det kommer väl komma några få inlägg någongång.
Aja, jag ska plugga ihjäl mig nu, känns som det är det enda jag gör nuförtiiiin...

Nä,

We're not the same

TOUCH OF EVIL

Lyssnar på musik nu, uhja!

äh, varför har jag blogg egentligen? Mitt liv är sååååå ointressant så. Men ni som läser får väl göra det! Skriver för min egen del annars, någongång.
Vaknade upp vid 08 idag! Blev jättelycklig att jag insåg att jag somnade i bra tid igår. Så nu har jag fixat dygnet någolunda tills skolan som börjar i morgon (FYFAN). Och under helgen kommer det vändas om igen, sug! Aja, det enda bra med skolan är väl att man kommer in i alla rutiner igen och får sakerna gjorda på rätt sätt och i tid. Jag blir en sån soffligare när jag är ledig, not good.

Och idag har jag haft nada att göra, väntar på att jag ska kunna gå ner och tvätta, fast det är inte förens vid tre. Det är länge kvar. Ska sitta och spela Bejeweld Blitz på FB och lyssna på musik som jag har tröttnat på för längelängesedan!

BRR! IT'S COLD IN HERE

Ja, det är fruktansvärt kallt ute så jag nästan vill dö, nej så kallt är det inte. Men jag föredrar att stanna inne.

Har inte gjort något det senaste dagarna typ, träffat B och träffa A. Annars har jag bara låge inne och göttat mig hela jävla lovet. Men det tycker jag är gött! På fredag början skolhelvetet igen. Och om några månade åker jag ut i europa! Ska bli riktigt kul, men känner hur paniken börjar sakta krypa fram. Jag kommer sakna min älskling så äckligt jävla mycket!
Något vettigare kanske? Kommit igång med träningen igen, men B. Gött att komma igång, få det gjort och få det som en vana. Så man kan hålla sig vältränad och slim.
yey.

We're not the same /m

2010, VÄLKOMMEN

Årets bästa grupp: hmm, Metallica och Disturbed
Årets bästa kvinnliga soloartist: oj. ajru :D får nog bli Beyoncè
Årets bästa manliga solo artist: vet inte ;o
Årets låt: testament - true beliver, disturbed - criminal
Årets bästa dryck: som det alltid är, COLA! Men har blivit endel powerking också..
Årets bästa godis: SALT OCH VINÄGER CHIPS!!!!!
Årets äckel: muhaha!
Årets bästa konsert: Metallica i Oslo, den enda jag har varit på också så..
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Varit utanför europa! köpt cigg xD fyllde 18..
Höll du några av dina nyårslöften?
Lägge ringa löften, för att jag vet att jag inte gåller dom :D              
Vilka länder besökte du?
Sri Lanka, Qatar, England och Norge
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
14 november, då var jag och älskling ts i 2 år!
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har varit sjuk 1000 ggr detta året, ingen speciellt sjukdom dock. Elr jo, svinkoppor x2
Vad spenderade du mest pengar på?
cigg säkert
Gjorde någonting dig riktigt glad?
allt, vart ett underbart år!
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
John Fogerty - Blueboy
Disturbed - Criminal, Divide, Indestructeble, Facade
Metallica - That's was just your life
Lady Gaga - Pokerface (inte något fan, men det hördes ju överallt!)
Kesha - Tik Tok
Slipknot - Psychosocial
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
GLADARE
Vad önskar du att du gjort mer?
öhm..
Vad önskar du att du gjort mindre?
öhm..
Blev du kär i år?
Jag var redan kär sen innan :D men ja säger man väl då da? :D
Favoritprogram på TV?
Desperate Housewives, Grey's, 2 and a half men, Prison Break m.m
Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Var med min vänner och sen åkte jag till London med älskling!
Vad fick dig att må bra?
familjen, vännerna och älskling!
De bästa nya människorna?
Ida som jag har lärt att känna uberbra detta året, en av favoriterna! Sen alla andra på skolan :) sen har jag inte lärt att känna så många nya detta året :D

Som sagt så har detta året varit helt jävla underbart. Jag har varit i London 2 ggr med älskling, och även varit i Sri Lanka. Bevittnat Lena och Sam bröllop! Skolan har aldrig gått bättre, livet har varit på en dans på rosor nästan. Visst jag har ju kämpat för att komma dit, men det är det värt, lycklig som aldrig förr! 2009 innefattade visserligen endel dödsfall cokså som är otroligt sorjligt, men tyvärr.

Tack alla som gjorde detta året underbart!
LOVE Y'ALL


RSS 2.0