NERVOUS

4 jävla dagar kvar, och jag har så störande mycket att göra så jag kommer inte ha tid för nått tills vi åker! Aja, mitt eget fel så då får jag ta och lösa det också!

europaresan är ju inte direkt semester heller så, vi ska ju besöka saker, göra arbeten, fixa möten osv. Så det finns endel att göra därnere, såklart får vi tid för att shoppa och sånt också! Om man nu orkar, kan vara gött att bara sova vissa dagar också skulle jag kunna tänka mig! Aja, idag är det iaf dags att börja packa, så man kommer någonstans iaf.....

Nej, nu är det strax lektion så får dra mig vidare nu!

FRIDAY NIGHT

Kvällen kommer bli lugn, promme med bb och sen hem och lägga sig och kolla förhäxad har jag tänkt.
Häromdagen sa jag till b att jag nästan aldrig längre är sugen på snabbmat och sånt längre, ni vet, mcan, bk, pizza osv. Så poff, så blev jag sugen på en pizza ändå. man ska inte säga sådana saker för det händer alltid tvärt emot, aja. pizza beställd och det får bli min fredagsmat innan prommen =D

I morgon blir det lite utav en tjejkväll hos mig nu innan jag reser iväg, bb, sis, elena kommer iaf, sen kommer kanske s också. Amelie har uppvisning den lilla tanten så hon kunde inte tyvärr :( får träffa henne under veckan! och hummel, ja hon har ju fått barn :D så ska träffa henne också om hon inte skulle komma en snabbsväng och säga hej iaf =) Det blir nog bra detta så! Härligt med vår också, sååååå!

Ska kila och hämta maten. Farligt att ha en pizzeria rakt över gatan! gööööetttt ändå..... 

9 DAYS LEFT

Jani, 9 dagar kvar, sen sticker jag! Det är ju helt otroligt, känns som det inte ska hända. På 16 dagar kommer jag se så himla mycket som många inte ens hinner se. Jag ska stort sett se allt som är "sånt man ska se". Besöka Eu osvosv, ska bli häftigt som fan! Men kommer sakna alla supermycket självklart, men fasiken så kul det ska bli!
Det enda jag har kvar att köpa är ett par skor och en handduk, sen så är jag fanimejja klar! READY TO GO!!!!!!!!!!!

Till annat.. ehm, vad? Ska hoppa i kojs snart, ska kolla på FÖRHÄXAD innan jag somnar. Något som jag nu på senare tid har insett, min absoluta favoritserie! Förhäxad, fy i fan va jag älskar det. Jag vet att det är overkligt och blablablabLÄ! Men vill aldrig sluta titta på'de! LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVE IT!!!!!


TIRED

Sitter i skolan, jag är så fruktansvärt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det enda jag verkligen känner för nu är att gå hem, göra dagens sysslor (som det nu så fint kallas) och sen vila, och ta en promenad i det härliga vårvädret!
Just nu sitter jag på u-landskunskapen, ska svara på massa frågor om flyktingar, inte kul! Men lika bra att göra det så.... ska göre det nu.

europaresan äger rum nästa vecka, 23/4!!!!!! WOOOOOOOHOOOOOOOO
nervös också dock.

Nu har ida börjat skreve så får hänga på!

MYSELF AND I

Lyssnar på lite musik nu på morgonkvisten sådär.
Tänkt att hälsa på Hummel och den lilla idag, om jag kan få skjuts! Vill så himla gärna se den lilla söta pojken! iiiiih! Detta är även den enda morgonen som jag har kunnat fått sova sen påskafton, surt ja.

Vet ej vad ska skriva mer

GLAD PÅSK

Precis kommit hem från farmor och farfar! Dom bjöd på älg och kalvstek, och det var så underbart gott! Älskar farmors mat =)

Förövrigt ska försöka träffa bb och sen kanske ta en sväng ner till hummel. Det märks vad som sker, största delen av världen ska säkerligen dricka idag, men jag är allt annat än sugen på de! Så får se hur allting blir idaaag =)

I morgon ska jag iaf till åmål för ännu en påskmiddag! Fast hos mormor och rainer =) ska bli trevligt..
Nu ska jag och älskling spela GH, han på trummor och jag på gitarr! HEJSVEJS!

PÅSKLOV!!!!!!!!!!!!!

Fan så gött att vara ledig...

Sitter och käkar en burgare nu, ganska okej. Ska ner till mor sen och hämta mitt påskägg! Sånt blir man aldrig för gammal för, ja, sen ska jag nog till hummel. Som förövrigt inte har klämt ut sin onge än. Tycker det är dags nu!

Har precis varit ute och gått med bb också, sånt underbart väder nu så man måste vara ute!
Har inge mer att säga nu ja!
BYYYYYYYYYYYYYYE FOKLS

RSS 2.0