SLEEPOVER

Yepp. Sover i skolan inatt, detta hör till min kurs i fältstudier, och om man vill ha bra betyg så finns det inte så mycket att göra så!
Jag åker verkligen snart, har inte ens allt jag behöver än. Börjar bli nervöst nu, men jag kommer självfallet klara mig men ändå. Europaresan tror jag kommer bli riktigt lyckad!

Nu ska jag fortsätta med mitt historiaB-arbete, börjar gå bra. Och jag som var orolig för att de inte skulle gå bra, men nu verkar det som att det kommer bli mer sidor än vad det ska va, så måste korta ner det.... BLÄÄÄÄÄÄLÄLÄLÄ

Ska återgå till mitt arbete nu, ska skriva lite innan jag tar mig en mini-rast...

CHARMED

Jag är helt såld på förhäxad, jag älskar dendär serien. Kan helt enkelt inte sluta kolla.
Började kolla i torsdags, på s1, igår blev jag klar med s2. Det finns nog lite Erika i mig ändå, lite nördig sådär. Nejdå, inga fel. Gött för mamma och pappa i vilket fall. Lugnt och skönt :-D

Är hos erika och far nu, erika har hjälpt mig pluggat. Behövs, har nämligen geografiprov i morgon. Och på torsdag har jag matte B prov, sen är det något mer tror jag? Det löser sig!

Till helgen tycker jag inte göra ett skit, visst det är ju påsk men jag tänker ta're lugnt iaf...

so long

OPERATION

Igår opererade jag mig som sagt. Allt gick bra och så. Bara att jag har ju alltid haft någon med mig förut, denna gången var jag helt själv, inegt stöd. Elelr ja, jag fick inte ha någon med mig, vilket sög.

Haha, fick panik när jag vaknade för att jag var själv, skrek att jag ville ha en telefon så jag kunde ringa pappa. Fick en telefon, men eftersom jag var så jävla drogad så fattade jag ju inte hur dendär jävla telefon funka. Listade ut det tillslut och kom framn till pappa. Han tyckte det var så fruktansvärt roligt när jag ringde och han förklrade min röst som när Doris i hitta Nemo pratar valspråket, ni vet? Så han fick sig nog ett gott skratt, haha.
Haha, när jag skulle bli sövd så fråga dom hur mycket jag vägde, och då säger jag att jag vägde typ 75 kilo eller nått sånt? Kommer inte direkt ihåg vad jag sa, men det var mycket mer än vad jag egentligen väger, så det var litte yrt.... hahahahaha....

Men nä, CHA!

DEADLY TIRED

Vet inte vad som har hänt, har aldrig varit såhär trött såhär länge. Sover ju bra, ska man inte vara pigg då? Aja, jag lever iaf, det är huvudsaken!

ska dra mig mot skolan snart, kommer bli några minuter sen idag. Gör väl inte så mycket.
SPANSKA PROV IDAG! Haha, önska mig lycka till, det lär verkligen behövas. Hur mycket jag än pluggar på dendär skiten så hjälper det ju inte. Som tur är det bara denna termin kvar sen behöver jag inte läsa ett ord spanska till i hela mitt liv, det tackar jag gud för, STORT TACK! (om han hade varit tillräckligt snäll så kunde jag väl få ha skippat spanska helt och hållet egentligen, men så snäll verkar inte Gud vara).

Nej, nu ska jag borsta mina tänder och sen gå ner till skolan.
blä.

NO TIME NO SEE

Längesen nu, ska bättra mig!

Fruktansvärt mycket i skolan nu, men jag kämpar, och det går bra! Vafan, har ingen lust att börja om hela skolprocessen när jag är 30 med två ungar på halsen samtidigt som man ska försöka lära sig något. Inga fel med att plugga i den åldern, fattar bara inte varför när man andå har chansen nu? Jag menar, det är 1 år kvar. Om man har palla de andra 11 åren så kan man stå ut och kämpa ett år till, så tycker jag i vilket fall!

Kommer inte ihåg vad jag skrev sist på bloggen? När vare ens? 1000002 år sen?

Aja, om exakt en månad åker jag, på Europaresan, eller Interrail-resan som den också kallas. Bort från mitt "kära" grums i 16 dar. 16 dagar är jag borta från min älskade, kommer bli svårt.
Men vilken upplevelse ändå, allt jag kommer se, ja.
Tur att jag har Ida vid min sida, annars hade det nog inte känns så bra som det faktsikt gör.

Tränat idag med, med bästisbella! Nu är vi äntligen på G igen och nu fan ska jag inte bli pissmyresjuk elr något liknande! Eller ja, opererar mig visserligen på torsdag men. För er som inte vet (är det någon som inte vet detta ens?) så är jag i stort sett halvdöv. Så jag ska operera mig, så jag kommer höra bättre då. Ska bli skönt och höra allt som alla andra hör. heheh

Nej nu ska jag invänta alla underbara serier som är ikväll!
Stjärnkockarna, Desperate Housewives, Cougartown och Christine!
ÄLSKAR TISDAGAR!



Jag och älskling i London,
på sportlovet.
SAKNA!!!


MAMA, WE ALL GONNA' DIE

Skriver i all hast nu.
Ska till IKEA om ca 2 minuter. Ska köpa två LACK-bord och en våg. Åker in med HUmmel och Andreas! Sen ska jag hem och äta, påbörja packningen, fixa tvättid, sen bär det utav till B. Vi ska mysa till det lite idag! IIIIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIII!

I morgon åker jag och my love till London! Har aldrig längtat såhär mycket. För denna gången har det skett en del förändringar. Lena och Sam har fått Lilla Ava, de har skaffat en ny lägenhet oså :) Men ska bli så roligt att få se lilla Ava i verkligheten, sötnosen! Ska bli så kul!!!!!

Sen ska ju min kära vän Hummel ha inom en månad!
BABYFEVER! haha :D
Håller mig till alla andras barn då det är GANSKA så mångar år kvar tills jag ens ska börja tänka på det =) Kommer bli sist av alla tror jag, ahaha. 

STRESS!

We're not the same /m 

RSS 2.0