IMORGON SMÄLLER DET!

I morgon är det party som gäller, ska bli roligt.
Har fått beslutsångest över vad jag ska ha på mig. Får pröva i morgon och se vad det blir. Vill helst ha på mig jeans för att jag vill inte frysa. Men å andra sidan vill jag ha klänning också. Aja, det märks i morgon!

Nu är målningen alldeles strax klar också, jag och E ska måla ett lager till på en pyttevägg. Sen är allting äntligen klart! Göttgött, längtar verkligen tills allt är klart. Vi har slitit hårt denna veckan.


Vill tillbaka till härliga London.
Gillade det stället.

We're not the same /m


YOU DONT WANNA' KNOW

Disturbed in my heart..

Criminal
Haunted
Divide
Facade
This Moment
Down with the sickness
Indestructible
Stricken
Enough


Sen tycker jag att alla som läser detta ska lyssna på True Beliver med Testament. Även Send me an Angel med Scorpions. Nu ska jag lyssna lite musik, kom aldrig i säng nämligen. Letade upp lite mer låtar. Så nu ska jag sitta här och sjunga lite och sen gå och göra my love sällskap.


My love.

We're not the same
/m


GODNATT

Ska nu gå och lågga mig efter en hårt slitande dag. I morgon blir troligtvis garaget klart, äntligen!
Går upp 09 i morgon för att sedan dra iväg till pappa och göra det sista.

Nu blire sänga'We're not the same /m

OM MAN KANSKE SKULLE..?

Funderar på att städa senare. Efter Grey's självfallet. Jämt bara plocka undan och lägga in sakerna i garderoben. Det är ju egentligen dagsgöra men ack o ack. Eller om jag kanske ska pröva mig på sminkningen jag tänkte ha på halloween, eller inte. jag orkar nog inte det.

Nu åter till min älskade tv.

We're not the same /m

SLETEN

Är så fruktansvärt trött idag efter all målning. Garaget börjar väl bli lite klart, men det är säkert en fjärdedel kvar. Jag gillar't inte! I morgon ska jag försöka få lite mer sömn än vad jag har fått de senaste dagarna. Det har blivit sena kvällar och tidiga morgonar.

Kom hem från pappa runt 17 och sen dess har jag bara varit med min älskling som jag har träffat för tok för lite under lovet. Men jag är ju en hårt arbetande kvinna nu, så då blir det lite mindre tid tyvärr ;-)

Nu ska jag förtsätta på 2 and ½ men. Förövrigt har Jacob bränt ut alla säsonger till mig och my love. Så på söndag (då jag förmodligen är bakfull) kommer vi nog endast ligga i soffan.We're not the same /m

DESPERATA HEMMAFRUAR

Sitter och kollar på den bästa programmet ever made. Ni ser vilket jag menar på rubriken.

Varit i stan en sväng idag, fick endel inhandlat faktsikt. Ett par stövlar, jeans, tröja, "jacka", sidenband, hudkräm och en blåglittrig eyeliner. Så jag kom hem med ett leénde på läpparna! Dock varade det inte länge, direkt jag kom hem bar det iväg bort till Hjortronstigen för att sätta igång att måla garaget. Jag är redan trött på't men har man lovat så har man lovat! Right?

Nu ska jag äta upp mina kroketter med vitlökssås och kolla klart på DH.


We're not the same /m

THE CITY

Ska alldeles strax dra in till stan.
Nu på môrakvisten så poppar jag lite Disturbed för att bli lite piggare än vad jag egentligen är. Ska inhandla endel idag, kläder till halloween b.la.

MÅSTE STICKA!
Jag och my love har 2-årsdag 14 november!


We're not the same..

I*M BACK!

Sedär ja! Tröttnade ganska rejält på Blogger, gillade blogg.se mycket mer.
Har i varje fall bestämt mig för att bli en liten mer aktiv bloggare, har varit ganska kass på det på senare tid. Men det går att förbättra! Helt klart, jag är ju faktsikt Mikaela Larsson ;-)

My love ligger och snosar här i soffan bredvid mig. Sötnosen.
Ska försöka få honom bort till sängen strax, där jag ska göra honom sällskap!

Tack Jessica för den nya designen ;-)
We're not the same /m


RSS 2.0