HELLO AGAIN

Längesen nu..

Var på Amelie's klass musikal i torsdags, det var en jättefin musikal och det kom att ett par tårar i slutet! Bra gjort Amsepaj! Du var jätteduktig. Alla andra också självklart =) I fredags var jag till B efter skolan, my love jobbade till nio på kvällen och det var ganska ovanligt och ensamt, hah! Aja, B och J bjöd mig på mummamat.
Ah och igår hade jag tänkt att dra in till stan och va med Amsepaj och följa med henne och Emma ut, fixade allt och så, NEJ DÅ VAR BUSSARNA INSTÄLLA PGA SNÖSTORMEN! Jag lovar, det snöade något så fruktansvärt, man kunde nästan inte gå ut. Men idag är det jättefint ute, det har nästan blivit "vågor" i snön, måste ju snart vara 1 m snö ute? Måste mäta, vill veta.

Kom nyss hem från B, hon hade rensat garderoben (igen), så prövade en heldel kläder och fick med mig jättefina kläder hem! TACK BB! Sen så solade jag, det var skönt. Snällt av B och J att de lånar ut solariumet till määää. THANKS! Blir en tidig kväll idag, måste ju upp i morgon och kolla Sverige - Finland.

Sverige vinn i morgon! Jobbigt att vara tillsammans med en finne ibland, och BB är också finne. Hahah, nejrå, men gött om sverige vinner så slipper man bli hånad utav dem. Så om sverige vinner så blir den hånade den som hånar! MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

VALENTINES DAY

Glad alla hjärtansdag!

Firar inte denhär dagen så överdrivet mycket, jag har ju en att fira den med men älskar honom lika mycket vilken dag det än är. Vi gjorde iaf en riktigt mumsig frukost i morse och så gjorde jag äppelkaka igår som vi har åtit av idag. Dä räcker!

Annars då? Lugn helg, rastlös helg, inget speciellt har hänt.
Städat har vi gjort under helgen och så, ska tvätta i morgon innan skolan tänkte jag, skönt att få de gjort. SKa ta en promme i morgon med B har jag bestämt, annars så jag plugga som en dåre till HistoriaB-provet på torsdag. Svårt som inni, ska kunna 12 kungar och en drottning typ, var något liknande iaf, äh, drar mig nu.

We're not the same

WELCOME TO LIFE

Igår blev min älskling morbror, igår blev min svägerska mamma!
Så grattis till Lena och Sam till lilla Ava! =)
All lycka till er.

Jag har skrivit min filmanalys nu, bar att ha det gjort. Den enda resten jag har nu är matte B prov. Men faktsikt tänker jag skjuta upp det lite. Vill få lite självförtroende först innan jag ger mig på detdär igen.
Ska ut ocg gå med min älskade Bb sen! Är ganska gärligt väder idag också, så de är göööööötte. Tänkte tvätta idag också med det får bli i morgon istället nu när jag la märke till att dte var sent ;---o IMORGON SKA JAG TVÄTTA *SLICK*

SOMETHING NEW

Har så fruktansvärt tråkigt.

Detta visste ni inte om mig:
- Om jag känner mig ensam pratar jag med mig själv.

- När jag städar tror jag allrvarligt talat att jag är en rockstjärna. (dammsugaren och jag kommer skitbra överens!)

Det värsta är att det är sant :-DDDDDD

 

 

 

 

 

 

Alltså? Vafan gört jag ens? JAG HAR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR TRÅKIGT! Vid sådana här tillfällen vill jag kunna spela ett instrument, typ en gitarr som man kan sitta och plinka på i flera timmar. Eller trummor... När jag gick i mellanstadiet ville jag börja spela trummor, men jag vågade inte för trodde jag skulle bli mobbad typ. Hahahahahahahah,.. aja, synn.. för isf hade jaf haft något att gjort nu.....

 


'TJUUUUUUUUUUUUUUUUUUT' -DET ÄR UTVISNING/ISING/STRAFF!! osvosv

Alltså, det som visas på min TV 24/7 nuförtiden är hockey, NHL, Elitserien, Allsvenskan... JAG ORKAR INTE KOLLA PÅ MER HOCKEY. Någongång kan det vara kul, men nä, inte nu!

Annars å har jag en jävligt go vecka. I morgon börjar jag 09 och slutar 11,20. Jag tänker inte klaga för jag njuter som en gris! Ska bli gött med en lugn och slapp vecka i skolan. För det här ju inte till det vanliga.
Nej jag vet inte ens vad jag ska skriva?

We're not the same /m

THE SUN IS HERE

Var riktigt underbart att gå upp idag. Solen lyste, så var till och med dags att sätta på sig solglasögonen när jag skulle ut på balkongen! Riktigt härligt, så idag får det bog bli en promenad i det fina vädret!

3:orna har åkt iväg till Indien nu också, vilket betyder ett underbart schema! Iaf denna veckan, har ca 2-3 lektioner/dag. Och det klagar jag inte ett skit på. Så denna vecka ska det bli mycket vänner, nu när jag verkligen har tid också. Jag och B ska väl komma igång ordentligt med träningen denna vecka också, ska bli skönt. Speciellt när vi är två och kan pusha på varandra! WIIIHOOOO!
My love skulle ha blivit morbror för en vecka sen också, men lilla Ava vill inte komma ut än. Skönt i Lenas mage skulle jag tro :-)

Nej nu ska jag på promenad!

I'M NOT INSANE

Aha, då äre helg igen då! Jag tycker att det är wünderbart!
Har blivit ganska mycket prat om Europaresan (eller Interrail-resan) denna vecka. Fått reda på vart vi ska, när vi ska dit osv. Så måste börja shoppa till resan nu, så jag har allt så det inte blir panik när det är en vecka kvar.
Men innan Europaresan ska jag och my love till London! Längtar som en idoit, vill dit nu!

Tror jag ska knalla ner till min kära vän Fru. Hummelgård idag och vara social, för det är jag bra på!
Har fått tillbaka tre prov denna vecka också. MVG, VG Och G! Det är ju alltid bra att variera sig =D Tur att jag inte fick IG iaf, för de vill jag inte ha! HAHAHAHAHAHAHAHA, MU!

Nej nu ska ja fixa mig, sen slå en liten pling till Hummelgård, sen en annan pling till Palokangas.

We're not the same /m

I SAW U RIDING ON THE STARS

Var svin duktig igår, gjorde om i sovrummet. Fick hjälp utav syster. Möblerade om och bytte gardiner, blev supermysigt och det såg mycke större ut. Är nöjd, men vill ha nattduksbord också.
Beställde även Jotex.kotalogen igår. Så ska köpa nya gardiner till vardagsrummet och ett överkast också tänkte jag. Städade även igår, har haft besök hela helgen så det var stökigt!
Stackars älskling saknar Björn redan, det är så synd! Men han överlever, han har ju mig! MUUU!

Nu ska jag diska, sen göra läxa, sen åka till Liljedal, sen hem, sen vet jag inte. Rolig dag idag, muuu!

We're not the same..

RSS 2.0