myyyyyyysigt!

Dagen har varit supermysig. Bara lågit och gosat typ! Aldrig fel att ligga nära älskling. Har kollat på några filmer ikväll, men dem sög så tänker inte ens säga vad de heter. Sofia kommer hem snart så kanske ska gå och möta henne sen. Sofisen.
 
Men nu är det alldeles strax sängen eftersom jag är gudomligt trött. Hoppas jag för sömn inatt. Annars kommer jag aldrig orka göra något i morgon.
HAVE IT GREAAAAAAAAAAAAAAT!

IKEA

Så, nu har jag jämt kommit hem från IKEA-handlingen med far. Köpte julsaker så att säga. Mycket nöjd och jag tackar dig pappa. Pappa köpte själv två lampor, musmatta, en burk och två ramar. Haha. Han köper rätt roliga saker ändå min pappa. Men lamporna var riktigt snygga och det kommer bli urläckert i hallen hos honom! THE WAY TO GO DAD!

Nu ska jag börja städa faktsikt. Jag vet det är fredag och jag tänker på det. Jag ska dammsuga och plocka undan i varje fall. Så det är fint när Nicke kommer hem från jobbet. Stackar'n har en dålig dag idag. Ni vet då när allting går fel hela tiden, stressigt och så. Men jag ska att få honom på glatt humör! Min älskling ska vara glad :-)


Här har vi mina julsaker :D Lägenheten kommer bli så mysig till jul.

frukost

Nu har jag jömt nyss åte frukost och nu blir det IKEA om inte allt lång tid. Jag somnade 04,48 igår. Skapligt trött idag eftersom jag gick upp 09,00. Ja det ska nog gå bra detta.
 
Sitter och lyssnar på lite musik nu. Gott och blandat kan man nog säga att det är. Jag kan skriva upp tillochmed för jag är riktigt jävla uttråkad.
Lifehouse - Hanging by a moment
Volbeat - Still Counting
Nordman - Vandraren
Scorpions - Wind of change
Mötley Crüe - Going out swinging
Leona Lewis - Bleeding Love

Ja det hart vi det. Det är TV-Shop nu. Jag hatar det, verkligen så tråkigt att kolla på. Bara en massa b-produkter som är kassa ändå.


SNÖ

Ja, det snöar i Grums! Detta önskade jag för i morse, rätt coolt ändå! Snön lägger sig tyvärr inte men ändå.

Imorgon bär det av till IKEA med pappa för att inhandla lite julsaker. Kanske låter lite tidigt men vill ha allting klart så att det är bara att ställa fram det när det blir jultider. Ska bli mysigt att gå på IKEA med papi. Vi gör sällan något så. Ska hjälpa pappa att välja lampor till hallen också. Han tog bort dem förra, ja, för väldigt längesedan och det behövs nya nu.

Bella kom förbi en sväng och var faktsikt väldigt härj idag, trevligt! Hon är så go dendära Bella :-) Tjötat om allt och inget. Ohja, om viktiga saker också. Gårdan är i sthlm och shoppar, med sin syster som fyller 20 om snara dagra. Grattis på 20-årsdagen. Och detta fick mig att tänka på att jag fyller 18 om ca 6 månader. Det är inte länge kvar nu. Bra det känns.
Jag har ett mål. När jag är 18 år är jag rökfri. Jag ska vara, jag vill inte vara rökare!

undersökning

Min mamma berättade för ett tag sen för mig att hon hade kollat på nyhetsmorgon och att det var om tonåringar och deras sömnproblem. (Dem menade dem i "gymnasieåldern")  Det var en läkare och psykolog som diskuterade och berättade. Våran dagsrytm är 13,00-01,00 för alla, om man inte vänjer sig av det. Alltså vi ska sova så. Så om när vi går upp kl 07,00 på morgonen är det samma sak som att väcka en vuxen kl 03,00! Så nu borde väl skolarna börja med att dem ska börja senare pga av detta. Jag menar, om vi är piggare presterar vi väl bättre? Eller? Inte så konstigt att vi är så trötta på morgonen.

We live in a neverending story, we will allways be together,
I'm made for you, you will allways be mine and I will allways be yours.
Nothing compares to you, my heart belongs to you my dear.
And when we touch, my world spinning, but there are you, holding me in your arms.
I'm lost in your eyes. When I looking at you holding my breath.
I'm never leaving you, you are my everything.
I love you..

jul-längtan

Jag har inte längtat till Halloween alls. Jag har velat haft jul nu i ca 1 månad. Så snälla snö och julkänsla kom till mig nu!

Mamma ringde och berättade för mig att det flyget Erika och Jacob skulle flyga med hem gick i konkurs i förrgår natt. HA! Erika har alltid lika otur! Så nu måste det ta ett annat flyg och byta plan och sånt. Varken Erika eller Jacob har varit på den flygplatsen förut och den är tydligen väldigt stor. Jag får väl önska er lycka till osv.

Funderar på om jag ska börja göra mig i ordning eller om jag ska sätta på en film? Tror det blir en film till frukosten. Jag orkar inte börja göra mig ordning redan. High School Musical för det bli. Har inte sett någon utav dem än så det får väl bli dax nu. Måste kolla på Chipmunkarna också. Annars dödar Erika mig..

Onsdag

Dagen började med tvätt. Det var inte så mycket så det gjorde inte så mycket. Har även kollat genom One Tree Hill avsnittena som jag laddade hem.

Vet inte vad som kommer hända senare utav dagen. Men jag ska berätta något bra. Jag har inte åte godis på hela två dagar! Det låter inte så mycket men jag har åte godis varje dag under hela sommaren och nu så jag kände att det var slut med det nu. Bara helger. Är det någon som kan informera mig om fest i helgen?

Kom och tänka på en sak igår. Varför har man andranamn?

clothes

Så nu har jag köpt in lite nya kläder! Två tröjor, en tunika/klänning, smycken, fars-dag present, ljus, lila kofta, mascara, brunkräm och en adventljusstake. Mycket inhandlat och inget var speciellt dyrt. Bra Mikkis. Jag är faktsikt väldigt bra på att fynda. Därför hatar Sandra mig ;-)
Pirjo har varit här och putsat fönstrena. Tack så mycket. Så nu är det jättefint här hemma. Idag har jag även stoge och lagat mat i ca: 1h. Jag gjorde hemlagade köttbullar på 1kg. Så nu finns det det ett tag. Och jag älskar den såsen. MUMS!

Ohja, vad händer i Grums i helgen? Och vilken dag ska man festa på? Fredag hoppas jag det är som gäller. För min stackars Nicke ska jobba 07-19 på söndag så vill inte lämna honom helt ensam på lördagkvällen. Men nu har jag iallafall en ny snygg festblåsa som kommer komma på redan till helgen! Jag blev kär direkt jag såg den.



Jag älskar'n


"Spets-tröja"


Och den lila lilla koftan. Som passar utmärkt till klänningen/tunikan


Här har vi allt. (+en tröja till, "mys-tröja" med Rolling Stones Lick-märke) Syns inte så bra dock. Kass mobil

601

Måste nog börja sminka mig nu egentligen. Bussen går om en timme och en kvart. Och det enda jag har gjort än är att fukta håret. Jag sitter fortfarande kvar i min sov-tröja. Mys.
Som sagt det bär strax av till stan med min kära mamma. Det blir shopping och middag.

Nicke somnade kl 19,40 igårkväll. Hur kan man ens vara så trött? Jag och Sofia var väldigt facinerade över att han kunde som på ca 1 sek (det tog inte längre tid). Och han var lite smårolig så vi skrattade endel också! Sen fick jag kämpa med Nicke så jag kunde få plats i sängen senare. För han tog upp hela jävla skiten. Det tog ett tag kan jag lova..
NU ÄR DET STRESS!


måndag..

Jag vaknade till ordentligt runt 09,30. Ringde mamma och sa att jag var vaken. Hon kom som en blixt, hon var sjukt snabb! Inte något jag har ärvt dock. Gick och handlade så nu har jag en massa godsaker hemma som jag ska gotta mig på senare.

Nu är Sofia här också. har just kollat klart på Lejonkungen 2 - Simbas skatt. Hur bra är inte Lejonkungen-filmerna egentligen? Dom bästa barnfilmerna som finns i allafall. Snart kommer min älskling hem. Då skulle jag tro att det bär utav till gymmet (om jag orkar). Imorgon blir det stan också. Shoppa och käka med min kära mamma. Det ska bli mysigt.

Inte så avundsjuk jag är på syrran nu heller. Är nere i malloca. Jag vill med.

HÖSTLOV!

Japp, i morgon börjar höstlovet. Det är jag värd och det ska bli underbrt med en ledig vecka!

Igår han jag kolla ett antal filmer
- 1408
- Stoploss
- Lejonkungen
- Maffibröder

Alla filmer är superbra så det var perfekt. Laddade hem Lejonkungen igår och brände ut och tittade sendan på den direkt. Även fast det är en barnfilm så älskar jag den, en sådan underbra film! Stoploss är också jätte bra. Ryan Philippe är med och det handlar om Irak-kriget det är en sann berättelse. Maffibröder vet nog de flesta var det är. Men det är med Robert DeNiro, Joe Pescio och Ray Liotta (stavning på dom sista två?). Bra film som handlar om Maffian. Men det hörs på namnet. 1408 är en skräckfilm som handlar om en författare som skriver om hus och liknade som är hemsökta. Sedan kommar till ett ställe det är lite mysko. Jag och Bella var rädda som as och satt mest gömda under täcket.

Pappa har varit här och ätit idag också. Rullader med vitlöks och örtost. Hur gott? Jag var tvungen att bju på mat annars fick jag inga pengar. Så nu är jag 1000 kr rikare och det kommer gå på nya fräscha vinterkläder! Ska inskaffa mig en supersnygg tröja från Gina tricot. Måste härma Julia lite. Det är iallafall en spetströja som är snygg as hell...
Nu åter till en ny film, Babylon AD med Vin Diesel.
BYE GODDDDDDDDIES!

burger king

Jämt käkat nu. Crispy Chicken. Den bästa burgaren jag vet, så jäklans go!

Bella kom och sov hos mig igår så jag slapp att sova ensam. Det var supermysigt. Satt och kolla massa bilder från tjuvtittat.se. Haha, vilka idioter det finns!
Idag händer det inte så mycket, blir mest lungt och massa mys med min älskling! Och det är mycket, mycket efterlängtat! Har inte sett varandra alls nästan på 5 dagar så nu är det bara my love som gäller! Har inte planerat så mycket för höstlovet heller. Bara att jag ska till stan med mamma och kanske nicke.

Nej nu ska jag återgå till filmen. Uppdaterar senare.
HEJDÅ ROCKSTARS!

my love

genom gråt, genom skratt, jag går med dig dag och natt
vi är mer än du tror
vi är en


that's was just your life

Ladda hem den hos pappa nu så jag kunde lyssna på den här med. HUR BRA ÄR INTE DEN LÅTEN?:D Nicke har nog gjort mig till en hårdrocksbrud. Jag har ju gillat, men jag har inte lyssnat som besatt utav det. Ska man säga tack? Eller?

Sitter hos pappa och Erika. Jag syrran ska sjunga Singstar idag. Det var så längesen och det är så gudarns kul! Så nu blir det ett antal låtar sedan hem till mig och sen mami! Jag orkar inte fixa och kladda med inlägget nu. Måste sjunga till denna underbara låt..

regn regn..

Det är världens sämsta väder idag. Blåser och regnar som bara den. Det suger. Mitt humör är på topp ändå. Jätteglad och ser fram emot dagen som skall komma. Det är ju synd att Nicke ska åka dock. Annars hade dagen varit fullbordad!
Dagen ser ut såhär:
- Hem till pappa och äta langos
- Hem till mig och fixa till mig lite
- Sen bär det iväg till mamma
- Hem igen och då kommer Bella

Mys hela dagen lång, går väl ner till mamma runt 18,00 tiden och är där till 21,00 tiden ca. Sen kommer min kära vän Bella så har vi mycket mys och prat framför oss. Det ska bli supertrevligt!

Nicke poppar musik som en galning just nu. Metallica är det. Klagar inte. Men jag la in lite låtar till mig själv nyss. Smygar'n Mikkis.. La in:
volbeat - still counting
mötley crüe - kickstart my heart
judas priest - breaking the law (live)
judas priest - metal meltdown
volbeat - sad man's tounge

bilfärd!

Har hämtat gänget som var på Björn Gustavsson nu. Erika var tok-crazy: "-HAN VINKA TILL OSS, JAG FICK HANS AUTOGRAF OCKSÅ. JAG VILL GRÅTA NU. FÖRSTÅR DU VAD LYCKLIG JAG ÄR?!"  Jag svara nej, för han är en svensk lite smö-söt komiker som egentligen inte är alls för rolig. Såklart han är kul men jag tycker ju att Magnus Betner är bättre. Med hans program "I Ditt Ansikte", Med alla taskiga skämt.

Det var skönt att komma till pappa förut och ha vårat torsdags-prat igen. Det gamla vanliga tjötet om allt egentligen. Så i slutet av novermber ska han med mig till IKEA och köpa julprydnader åt mig, snällt va?
Tack för att du är världens bästa pappa.
ÄLSKAR DIG!
Nu är det dags för duschen sedan sängen.
BYE FOLKS!

stressigt

Jag försov mig i morse (IGEN!!!) vilket inte var så lyckat. Hade prov kl 10,20. Jag vaknar kl 10,15. Jag hade eld i baken men jag hann ner till att göra provet. Men jag fick sitta vid bänken ett tag bara för att pusta ut lite. Det var ju en tölig stress så jag var tvungen att hinna. BRA MIKKIS! Provet gick bra btw.

Imorgon är det sista dagen innan lovet. Hur bra känns inte det då? Det känns underbart kan jag lova. Jag bara ler är jag tänker på det. Jag tycker ju om skolan och så nu men vila är alltid bra. Speciellt för mig som inte kan sova. Men det ska jag göra detta lovet. Sova tills jag dör, inte bokstavligt talat.
Nu ska jag slänga i mig tonfisksallad och kolla Prison Break.
Blev tokigt superglad i skolan idag också. Dom har inskaffat färdigsallader som dom gör på skolan. Tonfisk, kyckling och ost&skink sallader. BRA ÅSFJÄRDEN!
GODMIDDAG BBY'S

boys don't cry

Jag och Gårdan kollade på film förut. Boys don't cry heter den. Den är väl bra men faktsikt väldigt dryg. En sådan film man nästan stör sig på. Ni vet?

Synundersökningen gick bra. Jag behöver inte ha linser eller glasögon när jag kör bil. Jag trodde faktsikt att jag skulle få ha det. Men jag är bara nöjd! Just nu sitter jag är i Nickes gos-tröja och känner hans underbara lukt. Jag saknar honom. Min älskling. Kom hem nu, hatar när du jobbar eftermiddag.
Pappa är klappträ som inte förstår att jag kan ta emot mms. Sagt det tusentals ggr till honom. Men icke. Det är säkert någon töntbild som han har skickat från jobbet.
Saknar mitt och pappas torsdag-prat. Varje torsdag när han kom hem satt vi och prata om allting när han tog sin "nu-är-det-helg-öl". Det var mysigt. Jobbigt att bo själv ibland. Tycker jag iallafall. Man saknar detdära familje-umgänget lite. Jag har såklart kontakt med dem nästan varje dag. Men jag vill ändå bo själv. Dem flesta förstår nog vad jag menar.

Imorgon kommer jag endast träffa min älskling i ca 20 min på morgonen. Sen får jag vänta tills nästa dag. Nu är det dags för sängen faktsikt. Ska lägga mig och kolla på Seinfeld. Hur bra är det egentligen inte? Tycker dock att Frasier är bättre av dom här "gamla serierna". När ska ni börja sända det igen kanal 5?
GODNATT MINA FAVORITER!

Synundersökning

Idag är det dags för kort-tagning och synundersökning för körkortet! Hoppas att allt går bra. Sen blir det mys på Sofia som inte är så pigg och glad. Jag ska att liva upp stämningen med henne lite. Jag har även engelska prov i morgon som hon ska få hjälpa mig lite med. Förhöra mig och så.

Nu när jag är ensam hemma i lägenheten så är det tomt, jättetomt. Vill ha min älskling är hemma med mig. Ja det finns väl inte så mycket att göra åt den saken. Måste man jobba så måste man. Det vill jag också egentligen. Skrapa ihop lite extra liksom. Vore välbehövligt det!
BYE ALL!

CocaCola

Åh, så gott det är.

Nu har jag jämt kollat klar på Desperate H. Blev lite arg där i slutet dock men det är bara att vänta tills nästa vecka. Men nu blir det Christine. Gillar det inte så mycket men det funkar iallafall. Nu väntar jag in samtal från my love och sedan blir det duschen och sedan sängen. Lyckades faktsikt somna i bra tid igår. Får se hur det går inatt annars går jag till skolsyster i morgon och ber om en läkartid. För detta kommer inte funka annars.

På fredag åker Nicke till Lesjön och då ska jag hem till mamma och kolla film och ha mys. Längesen jag gjorde något med mamma. Men det ska bli skönt att umgås med henne tycker jag. SUPERMYS!

HEJ-HÅ, HEJ-HÅ, JAG SKA TILL GRUVÖN GÅ! Lalala..


home sweet home

Nu sitter jag här i min ensamhet med  musik ut ur högtalarna. Metallica - The Judas Kiss än en gång. Grym låt. Läste även på text-tv att dom hade slut biljetterna på 30 minuter. Bra gjort! Inte konstigt så superkända dom är. och inte glömma att dom faktsikt är bra!
Fick även ett sms av Sofia igår när hon kom hem från skolan: - Nu ligger jag här och njuter och lyssnar på min nya AC/DC skiva. Jag är inget stort fan av AC/DC men hon var nöjd och glad iallafall.

Nu blir det tonfisksallad till käk senare senare runt kl 18,00 blir det träning med lillasyster. Sen har vi ju mitt tv-tittande ikväll. Inget konstigt. Tisdagar är rätt jobbiga dagar ändå. Mycket som ska göras men ändå mycket tid emellan. Det suger faktsikt. Men idag tänkte jag utnyttja den tiden med lite plock och kanske en promenad? Ja, det märks senare. Nickes tatto blev skitbra också! Bara linjer och så än dock. Men den är riktigt snygg!


Från Lördagskvällen. Klänningen jag fick av min kära och mitt favoritskärp som jag aldrig kommer släppa taget om. Har på mig det nästan varje dag. Har ett liknande guldigt också. Såklart är det en döskalle på det med! ;-)

mysigt

Undre kvällen har jag och Sofia haft mys med plock-kex och ost. Hade tända ljus och kollade på Färjan. Jag inväntar nu ett samtal från Amelie. Får se om hon glömmer mig eller inte ;-)

Just nu så väntar sängen på mig. Det syns. Den står där och ropar "- Mikkis, det är dags att sova, kom och lägg dig nu" (med lite utdragna viskningar). Jag ska snart gå och säga tack och hoppas att jag somnar in.
Var på hälsokoll hos skolsköterskan och hon sa att jag skulle komma om en månad igen och berätta om det blivit bättre eller sämra. Om det har blivit sämre skulle hon antagligen fixa en tid hos läkaren. Vilket egentligen behövs. Mamma vill bara inte att jag ska ha sömntabletter eftersom det är svårt av inte avända dom sen. Vilket jag faktsikt förstår.
Mormor har ju samma problem och hon har använt sin sömntabletter i 10000 år. Jag vill inte ha egentligen. Det enda jag vill ha är sömn. På vilket sätt som helst.
När Sofia gick så spelade jag en viss låt i pauserna till programmet.
Metallica - The Judas Kiss

Prison Break började idag också. I LIKE IT! Det är bäst. I morgon är det mer på TV:n som Mikkis ska checka in.
Nu har sängen börjat skälla så det är nog dags att kila
GOODNIGHT ALL MY FUCKING ROCKSTARS

Mammamor

Sitter hos min moder nu. Har kakät och så nu. Väntar på att Micke ska vakna så han kan köra hem mig sen. Ska leka med Sofia idag, mys! förövrigt idag så har jag varit superduktig i skolan idag. Satt över på historian och gjorde klart allting. Gjort prov. Jobba som en stolle på matten också. Har fått mycket gjort idag så jag ärvärd lite godis och min Sofia idag.

Nu kommer Sofia och hämtar mig.
Hon ville va med mig nu.
Hon är besatt..

Prov

Jag har prov nu. Referat.
ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

Nu är jag klar. Det gick bra. Var inte allt för svårt så.
Ska iväg till mamma och äta efter skolan, jag blir nog där ett tag skulle jag kunna tro. Har inte träffat mamma på länge. Och ja, såklart man kan sakna sin mamma? :-) Vi ska iallafall äta köttfärslimpa med hemlagat mos. HUR GÖTT? Har inte ätit de på superlänge. Nicke tycker inte om mos så det äter jag endast hemma hos mamma. Jag älskar mos.

Idag åker Lena och Sam hem. Synd. Men vi träffar ju dom snart igen eftersom jag och Nicke åker till London! Sa bra..
BYE ALL!


sunday

Det blev inte så länge på festen igår. Ville hem till min kära Nicke som var trött. Hoppas alla andra hade kul iallafall. Hinner inte skriva så mycket nu för det bär snart av till Nickes föräldrar. Ska äta och umgås. Vet inte riktigt var det blir mer idag dock.
Och jag kom aldrig direkt in i dimman igår. Vilket känns bra idag. Framöver blir det ingen alkohol förns jag verkligen känner att jag verkligen vill.
BYE GOODIES!

GOODMORNING

Har varit vaken sen kl 09,00. Känns bra att vakna i rätt tid så har man hela dagen på sig för alla festligheter. När Lena och Sam kom igår kom jag att tänka på att min faster från USA kommer snart. Helen. Det ska bli superkul eftersom man nästan aldrig träffar henne. Synd att Caden inte är med bara. Det är världens bästa unge. Så helt undergullig. Träffar inte någon av mina släktingar ofta egentligen. Vilket är väldigt synd.

Ska hoppa in i duschen snart och sedan käka frulle. Framför oss idag är det mycket som står på schemat.
- Ska Hem till Pirjo och Jaska och träffa Lena och Sam
- Hem till pappa och blir bjudna på mat
- Möta upp Bella och Gård
- Börja fixa till sig för festen ikväll

Dagen känns som den kommer vara lite stress men det vara kul att göra! Jag är ganska stresstålig så det löser sig nog. Lördagen idag kommer bli superbra! Jag känner det...

Nej nu måste jag börja fixa så allt hinns med!
Have it good people!

a big surprise

Kom hem från affären, så skulle jag gå ner till tvättstugan direkt. Så säger någon:
- Ursäkta
jag vänder mig om och säger något liknande:
- Men hej! Ojojoj, va kul!
DET VAR LENA OCH SAM! Blev såklart superglad att träffa dom supersöta människorna! Jag var i chocktillstånd. Trodde det bara var någon som skulle fråga något vanligt. Det var verkligen en stor överaskning! Och en superbra sådan! Det lyckades ni bra med. Jag förstår bara inte hur ni orkar hålla det hemligt? :-D

Kvällen har varit urmysig när alla gick. Jag och Nicke har lågit i soffan och bara kramat om varandra. Hur bra är inte det? Fick även ett samtal för Amelie. Och utav någon konstig anledning så blir jag alltid bajsnödig när jag pratar med henne så jag var tvungen att lägga på. Så säger hon:
- Vart är Nicke?
- Han sitter brevid mig?
- Hur vågar du säga det framför honom?!
- Men va gör det? Det kommer du också göra när du bor ihop med någon
- Nej det kommer jag aldrig våga.

För ni som inte vet är Amelie lite "fin" av sig på ett sätt. Men det är hon egentligen inte på ett annats sätt. Då är hon "ful" istället. Inge illa menat. Ni som känner henne förstår vad jag menar! ;-)

Nu är det dags för sängen med en varm kopp med choklad, kolla hockey och ännu mera mys.
I morgon är det hejdå till nykterhet och jag säger välkommen in till dimman!


Staden

Har varit i stan idag och handlat lite. Jag fick en klänning av min älskade som ska bäras på lördag. Måste nog kila till Sofia och låna en tröja, om jag får? Nicke inhandlade ett par jeans och en super snygg t-shirt. Som jag kommer tvinga han att bära på lördag. Nicke köpte även med sjalarna till Lena som hon ville ha (sådan röd och en beige som jag köpte för ett tag sen)
Nicke skulle ju tatuera sig oså idag. Men Sid (tatueraren) krånglade till det lite så tatueringen blir på tisdag för hans del. Och för att det har blivit lite krångel så får han det till ett bra pris. Det är ju bra.

Som en fredag som denna blir det tvätt och mys. Och så måste jag leta upp någon som har en tröja att låna mig. Idag är jag supersugen på lax också. Men det är väl bara för att vi inte har det hemma nu. Som vi alltid har annars, attans! Det blir nog något till resterna från tacosmiddagen igår, blir nog någon go röra. Varför är tacos godare dagen efter?
Så tycker jag i alla fall. Nu åter till soffan till älskling, och kolla Jönssonligan.
Bye everybody!
xoxo

Prison Break

Har inte så skrivit så mycket idag eller igår. Men detta beror på att jag har kollat på säsong 3 av Prison Break. Vi har kollat klart den tredje säsongen nu. Jag älskar det så himla bra. Till veckan börjar säsong fyra också. Det ska jag se. Verkligen!

Det har inte hänt så mycket annars som är värt att skriva. Utom det att i morgon ska Nicke tatuera sig. Och jag ska följa med han så jag kan torka hans "tårar av smärta". nej jag tror inte han kommer gråta. men jag tror det kommer göra ont.
Vi ska även gå på stan också. Jag ska ha en klänning och han ett par jeans. Ett par gråa Levi's som är grymt snygga.

Börjar få lite smålängtan till lördagen nu. Ska bli superkul! Hoppas det inte ballar ur bara.
Under helgen ska vi även till Pirjo och Jaska och äta. Och till pappa och äta. Gott att slippa disk och slippa laga mat. men om man blir bjuden, varför tacka nej? :-)

Nu ska jag kolla Fringe. Bye all my superspecial friends!

Lunch

Jag är så superhungrig! Ska bara vänta på Julia som slutar tyskan om ca 20 min. Idag är jag något så himlans trött. Men får att ta att rycka upp mig nu när jag har plugg och tvätt att se fram emot när jag kommer hem. Inte det roligaste att göra kanske. Men det är ett måste.

Till helgen blir det fest i Folkets Hus i Slottsbron. Några söta vänner of mine som har det. Ska bli riktigt kul! Längesen jag festade riktigt ordenligt med mycket folk och dans och så! Hoppas det blir en trevlig kväll!
Har absolut inget jag vill få ut idag. Mitt huvud är helt tomt.
Jo,Grey's ikväll. Vem kommer sitta framför tv:n?
- Jo jag!

Ska få reda på matten idag tror jag, lite nervöst. Mycket plugg just nu. Men jag ligger ändå bra till med läsor och är oftast klar i tid. Får se hur det går för alla babbelmajor i klassen ;-) Alla klara sig nog finfint!
Idag är det Flygande Jacob till mat. Ingen höjdare måste jag erkänna. Men det finns säkert något annat gott att äta. Hoppas jag.

Nej, åter nu till allt annat och vänta in Julyyyyyys

TVKVÄLL

Jag älskar tisdagar, onsdagar och torsdagar för att 5:an visar sådana underbara program varje kväll! Tack kanal 5!

11 månader med älskling idag. 1 år snart. Jag är lycklig. Jag vet att det komer bli många, många, många år till. Jag är ung. Men jag är säker. Detta är mannen i mitt liv.

I morgon beställer vi nog resan till Sri Lanka. Yes, inte länge kvar. Ska bli så härligt. Blir kanske en London-resa på 1:års dagen också, eller helgen kan man väl säga. Jag har en sådan romantisk pojkvän, han började prata om Paris förut. Hur urgullig är han inte? Vill ut och resa så mycket som går. Dit jag helst vill av alla ställen i världen är Los Angeles. Vi ska dit.
Det blir nog nästan garanterat London. YES!

Nu håller älsklingen på och packar sina saker. Han åker iväg och jobbar om ca 40 min. Jag ska sova helt själv inatt. Han jobbade natt igår med. Men då sov Sofia här så det var ju tur! Nu ska jag mysa lite med älskling.

Självförtroende?

Kom och tänka på detta när jag var på väg hem från skolan. Vad är självförtroende?
Jag har en pojkvän, vänner och familj som älskar mig för den jag är. Inte för någon jag borde vara. Nicke brukar säga till mig när jag står och klagar över håret en finne eller vad som helst:
- Älskling du är jättefin! Sluta att klaga över dig själv. Du är det finaste jag vet.
Räcker det inte att höra någon säga det till en så fort man klagar? Varför kan man inte ha välmående till sig själv när alla andra säger att du ser bra ut?
Mina vänner är fantastiska. Omtänksamma, bra lyssnare, bra rådgivare allt! Det är ju det dem är till för. Dom får mig att må bra, som sagt även Nicke och min familj.
Jag tycker det borde räcka, jag har allt. JAG HAR KÄRLEK!
Det borde räcka till för att ha ett bra självförtroende. Jag har ett sisådär om mitt utseènde. Ibland mår jag super känner att "-idag ser jag bra ut!" . Vissa dagar känner man "- såhär kan jag ju inte se ut".
Alla ni som svälter er, hetsäter, kräks. SLUTA! Ni har familj, vänner som bryr sig som och ser insidan. Inte utsidan. Det är insidan som är det viktigaste och den ni ska vara rädd om.

Nu har jag bestämt mig, jag har det näst in till perfekt liv. Jag älskar mig själv och alla som älskar mig. Livet är värt att leva och att vara rädd om. Jag ser bra ut. Alla andra också.

powerwalk

Kom precis hem från ett varv på elljusspåret.

Läste precis att Sandra skulle lägga ner och sluta blogga. Det ska inte jag. Jag älskar att sitta här och skriva och vara lite smått ego. Men jag menar, man skriver om sin dag, sina tankar m.m. Helt enkelt.

Nu kom min kära vän Sofia och nu blir det rummikub sedan gymmet! BYE!

Snusare?

Funderar på att vänja mig av med rökningen och börja med snus istället och sedan ta en nikotinfri snus? Snus är ju helt klart lindrigare än rökning. Försämrar inte konditionen, risken för cancer minskar och ditten och datten. Snus är ju även mycket "enklare". Bara att ha med sig dosan och behöve rinte gå ut. behöver inte andas in äcklig jävla rök i lungorna.

Nicke har suttit och spelat sitt "mördarspel" i 4 timmar. Hur kan det vara så himla kul att fantasidöda folk? Det finns inget roligt med sånt spela alls. Jag föredrar golfspelet som fanns på windows 98'. Tror syrran och Sofia kommer ihåg det? Det var kul. Och detta jäkla "pang-pang-ljudet" jag har suttit och lyssnat på dem senaste timmarna har inte varit det bästa mot mitt humör. Glöm att han ska spela detta med ljud på när jag har PMS, stackar'n.

På matsedeln idag står det rostbiff och potatisgratäng. Gott. Sedan bär det av till gymmet med Nicke och senare ikväll tror jag Sofia skulle komma. Då blir det nog lite mys och rummikub.
Sedan har även jag och gård gjort upp att vi ska plugga på onsdag. Det är nog bra eftersom hon är världens största babbelmaja (strax efter Sandra Eriksson), Så skulle inte tro att det händer mycket för henne på lektionerna. tur att hon har mig som hjälper henne. Jag ska också plugga självklart. Men eftersom jag är lite mer "med" så har jag inte lika mycket att göra ;-) Mwaha.
Dendu Gård! 

sleepy miss

Trött som ett as idag. Tur att jag är ledig. Mamma är påväg hit nu så ska snart handla. YES, älskar mat. Ska även fixa min svenska läxa också. Referat är ingen hit. Riktigt Tråkigt!

Dagen består utav lite smått av träning och städning. Även så ska handfatet upp idag. Dom som ska göra det gör det inte som man ska dock, men det skiter jag i. Bara det kommer upp så är jag nöjd!
Nu börjard det bli lite stress för mig så jag måste kila iväg! BYE!

sunday

Gött att inte ha dendära "söndagsångesten" idag. Känns verkligen gött att veta att jag är ledig i morgon. Och det ska jag uttnyttja till max!
- Promenad
- Handla med Mami
- Kanske följer med Nicke till gymmet?
- Tvätta
- Göra klart mitt referat


Detta tar ju inte en hel dag så det blir superbra! Det blir även mys med Nicke som jobbar natt så han börjar kl 00,00. Så då har jag honom för mig själv hela dagen!
Igår kväll när vi la oss så började vi kolla på Sällskapsresan - SOS en segelsällskapresa. Båda två somna så det blir väl att titta färdigt på den sen.

enough for me!

Rightious Kill

Filmen var riktigt bra. Rober DeNIro har blivit lite gubbfet. Okej, det syns att han är gammal la jag märke till. Filmen är helt klart sevärd!
Före bion käka vi på Arena. Jag åt en Nachos Supreme. Jättegott. Och vilken stor portion jag fick! Gigantisk, jag klarade inte av att äta upp den. Jag hade äte halva var jag proppmätt. Men nu blir det mys med älsklingen.

Just de ja, Mamma och Micke ska nog skaffa en till hund. En schitschu (stavning?). Extremt små hundar som är ursöta! Och dom fäller inge hår så då kan jag passa den utan att Nicke klagar på att han blir allergisk ;-) Bra va?

Good Morning

Inge AC/DC. Biljetterna tog slut så himlans fort :O Men Judas Priest får jag se iallafall. Det är huvudsaken.

Sov rätt länge idag, och det var skönt, superskönt. Under morgonen har jag inte gjort någonting alls. har inte ens orkat hoppa in i duschen än. Jag har kolla färdigt på filmen som jag pausa igår. Bourne Ultimatum, den var riktigt bra. Alla Bourne filmer har varit bra. Mycket bra tråkig-fredaga-orkamysa-dag. TIPS!

Denna dag består av bio med min älskling, syster och jacob. Ska bli gott. Ska äta och så innan vi går på bion.
Vi fick även besök av Pirjo och Jaska nu på morgonen. Trevligtrevligt. Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och börja småplocka och sedan duschen!
CIAO!

Singing Bee

Det programmet är rätt roligt att kolla på faktsikt!
Aja inte så händelserik kväll men fick besök av min kära Isabel en stund iaf.
Kan tyvärr inte skriva så mycket. Måste fixa handfatet nu..

fredagkväll

Nu har jag Nicke och Jacob kolla på Bourne Supermacy. Bourne filmerna är faktsikt väldigt bra. Men somnande visst till i en kvart så då var det adjöss men sömnen inatt! Hejdå.. Tur att det är helg iaf.
Imorgon blir det bio. Rightious Kill (stavning?) men Robert DeNiro och Al Pacino. Det ska bli bra och roligt! Och jag fattar inte hur DeNiro kan vara äldre än min mormor, förlåt mormor. Men han ser inte så gammal ut. Inte för att mormor är så gammal egentligen heller men. Jag kan inte heller tro att Jhonny Depp är äldre än min pappa. Och än min mentor.
Alltså varför måste filmstjärnor se så unga ut?
Jag vill också se ung när jag är 45.

Undrar vad som händer ikväll? Blir nog lugnt om det inte finns något roligt.
Film och mys oså.

A new day has come

Och jag slutade kl 09,50 idag. En lektion hade jag. Tur att jag inte går i stan för du hade jag dött. Förstår inte hur folk orkar åka in till stan för en lektion? Aldrig hade jag gjot det. Aldrig. Jag somnade kl 23,30 igår. Rekord? Nästan iallafall. Jag längtar hem till min underbara pojkvän som sitter och myser i sängen. Men ska käka här på skolan först innan jag går hem. Det är potatisgratäng och rostbiff!
Inte så många skolor som får såhär bra mat. Förra veckan fick vi laxfilè. Jag älskar denhär skolans mat. Det är nästan alltid såhär "fin" mat. GOD MAT!

Nej nu ska jag kila och sen plugga lite också. Vet att dte är fredag. Tyvärr så måste jag tvätta också. Jag kan faktsikt offra mig för rena kläder. Inte lortigt. Usch.
En kopp te vore gott nu när det är så kallt. Bye!

Pluggat klart..

.. och ny duschad, så nu blir det sängen så snart jag har skrivit klart detta inlägg. Amelie och Sofia har varit hos mig idag vi spelade rummikub, sen när amelie gick runt 21,00 så satte jag och Gård igång med pluggandet. Vi började med henns för att det var så himla knokkligt. Vi fixa det och så tyckte Gård att jag var smart. Inte så ofta man hör henne säga det och mena det. Så tack för den komplimangen. Jag är nog ett snille egentligen som Nicke säger.
-Jag är Mikkis, nivet, Snillet!
Ska börja presentera mig så ni framöver.

Lyssnar på Beyoncè - Listen. Det var väldigt längesen jag hörde den låten. Så bra är den. I just have to love it. Så nu är det nog dags för min tomma säng. Saknar min älskling. Har inte träffat honom sen i morse. Innan han åkte till ishallen och spelade lite. Ska bli så skönt att ha myskväll med honom i morgon. My beloved. My everything. My all.

Amelie

Nu sitter jag här med min snutta Amelie. Mys. Massa tända ljus också! Fast det börjar bli lite hett här inne. Sofia kommer få ett anfall när hon kommer sen. Hon klagar alltid på att det är så varmt här. Jag tycker det är gött jag.

Ska på AC/DC också. Coolt. Menmen, längtar mer till Judas. Dom är helt klart bättre! Men nu ska jag börja anfalla Amelie.

Mitt bloggvärde

Din blogg är värderad till: 1 166 kr (!!!!!!!)
Inte så mycket men jag trodde det kanske låg på en hundring. Det är faktiskt rätt kul. Men jag menar, hur kan man tjäna pengar på att blogga?

<script src="http://bloggvarde.se/js/value.js?id=NTcwNTA%3D&d=2"></script><noscript><noscript><a href="http://bloggvarde.se">Denna blogg &auml;r v&auml;rd 1 166 kr</a></noscript>

Chokladbollar

Slutade tidigt idag. Hur bra som helst. Det behövdes verkligen idag också! Matteprovet gick super. Klarade allt utom den sista frågan.  2^x = 2*2^100 (alltså. 2 upphöjt till X är lika med 2 gånger två upphöjt till 100) den var lite knepig. Jag fattade den inte. Man ska alltså få ut X:et.

Är supertrött idag. Som sagt kunde jag sova igår? Nej. Så jag försov mig såklart. Jag är duktig i skolan så jag fattar inte varför ja kommer sent. Lärarna tror ju garanterat att jag bara skiter i att gå upp. Men så ligger dte inte till. Jag är trött. Jag kan inte sova. Jag är i en som djup sömn så sent så jag hör ingenting omkring mig. Jag vaknar helt enkelt inte av min väckarklocka. Typiskt.
Sitter och mummar på en chokladboll som Pirjo kom med igår. Tack. Choklad är alltid välbehövligt för en flicka. En flickas bästa vän? Näst in till måste det vara i alla fall.
Har ni aldrig tänkt på att nästan alla tjejer älskar choklad. Varför? Killar äter inte en hälften så mycket choklad som vi gör.

Jag fick fyra "skräll" igår. Från Sofia, Erika, Sandra och Bella. Detta fick jag för att köpte min älskade Ranch Dipp. Som helt enkelt är det godaste jag vet. Det är faktsikt bättre än choklad vid vissa tillfällen. Dipp är till kvällen. Choklad äter man på dagen.
Tack igen jessica!
Nu ska jag dyka ner i min religionbok!

Tack Jessica!

Nu har Jessica fixat och stylat min blogg. Jag bugar och bockar. Supernöjd! Helt klart jag. Hon höll på i ca 1h va? Aja, TACKTACK!

Nu kom älskling hem så nu ska jag snart hoppa i säng och snarka sönder mig. Inte för jag är trött. Jag är hopplöst pigg, jämt och ständigt. Det måste bli ändring på detta. Sömn är nyttigt och bra. Och jag vet att jag behöver det. Jag vill ha det. Jag ska få det.

Jag har tvingat Nicke att tvinga upp mig i morgon så jag kommer upp på min promenad. Hoppas det går.
Vill berätta om stackars Sofie som ligger på sjukhus. Känner med dig och hoppas du blir frisk snart!
Godnatt! Tack igen Jessica.

boy, I allways be there for you

WIE!

Sitter i skolan. Har jättetråkigt. Jobbade som en idiot på matten så nu är jag klar och redo för provet! Känns bra att veta att man kan det mesta. Och det jag inte kan skulle inte vara med så mycket på provet (som tur var). Ska bjuda min kära syster på mat sen som tack för hjälp med städningen :D Sofia får godis hon. Hon är aldrig hungrig när hon går hemifrån mig. Jättemätt ät hon. Hon måste ta med rummikub idag också. Så vi kan sple aoch mysa lite ikväll när vi är klara med städningen.

Jaja. Måste skriva mitt referat om den stackars tanten som inte fick hyra en cykel. Taskigt. Söta tanten! Sjukt egentligen. Hon får inte hyra en cykel för att hon kan röra sig bra. men om man inte kan gå, hur fan kan man då cykla?

Skolkort

Får se hur det blev. Men det blev nog okej! Idag är det såkallad storstädning i min lilla lägenhet. Ska få hjälp av min kära syster och min kära vän sofia. Måste plugga idag också. Matteprov i morgon. Ja men det löser sig nog.
Kom upp i tid idag också. Gött med en bra start på dagen så är allt mycket bättre. Börjar snart igen så får väl börja dra mig.

Sofia har skaffat sig en blogg nu också. Kolla in den =) jaja, nu ska jag sätta på mig värma kläder och kila iväg till skolan igen. Det är faktsikt kallt ute idag. Och jag tänker inte frysa! Mjukis, mjukis all day long. Om ni ska hälsa på. Kom i morgon får då är det nystädat och fint!

Yeah

Ja! Kollade jämt in jessicas blogg. SKIT NICE! Har försökt själv att fixa till min. Men jag fattar mig inte på hur man gör. Inte från sidan heller. Så jag har ett uppdrag till jessica. Hon ska fixa min blogg ;-) Vilket hon vill eller inte! mwahah

Ovärd dag i skolan idag. En lektion på morgonen. Sen har jag inte nästa förns kl 14,00. Det suger. Och jag som var supertrött och bara ville ligga kvar i morse. Ska sätta min och skriva en saga och sedan en dikt. Dikten går bra. Men sagan? Fyfan. Jag har sådan dålig fantasi så det är ju inte sant.

Nej, jag ska försöka fixa bloggen själv. Annars överlåter jag detta till jess. Är det okej jessica? (a)



Jag fattar inte.

P.DIDDY

Japp, fick tillbaka min lilla crush på p.diddy nu. Har lyssnat på allt bra han har gjort nu. T.ex. last night, missing you, come to me, tell me och bad boy. Vart har han togit vägen ens? Har inte hört något om honom alls på hur länge? Jaja, gillar hans "gamla" låtar i vilket fall.

Jag och sofy har dansat som två små sprättkaniner idag. Riktigt kul. Håll utkik! Videos kommer kanske upp på youtube snart. Ni kommer får se en övertrött/knäpp/glad/härjig upplevelse av Mikaela Larsson och Sofia Gård. Vad dansa vi till. Jo:
-Hjalle och heavy - folkrace (S)
-Dia Psalma (M)
-WHAM! (M)
-Herkules - Zero to hero (S)
-Bongo Bong (S)
-Hon älskar snabbt (M)
Det var det mesta. Och allt är på film! mwhaha. Jag lyssnar på Cher nu. Jahapp. Det är väl allt jag behöver skriva egentligen. Ingen super händelserik dag egentligen.

If i could reach the stars, I've give it all to you

soffy

Är med gårdan nu. Har haft mys och spelat rummikub. Jag älskar det spelet. you know - I can't get enough :D
Ska nog ut och gå en sväng nu. Sen blir det mera mys!


Emil säger hej! Men Mikkis skriver

Sitter i skolan och ska ha svenska nu. Då passar det väl bra att skriva blogg? Dagen ha varit helt okej. Måndagar är så jobbiga annars. Har så himla många lektioner på kort tid. Men idag har de funkat.

Fick reda på en superduper happy nyhet förut. JAG SKA PÅ JUDAS PRIEST! Så bra. Jag blev så glad när nicke berättade det. Det enda bandet jag faktsikt velat sett någonsin. Kommer ihåg när jag var påväg till sölje på sommarlovet mellan 4 och 5. Då spelade pappa breaking the law för mig. Fastnade helt. Sen så blev det helt enkelt lite små besatthet i det hela, men det avtar och kommer tillbaka. Dom är iaf det bästa metalbandet någonsin.

Lyssnar på dikter som Birgit läser upp nu. Folk i klassen som har skrivit. Jag glömde bort det, men jag kan kladda ihop något rätt snabbt skulle jag kunna tro. Bara att tänka på en fin låt och "ta" den texten. Easy. Har inte tänkt att bli en diktskrivare direkt ändå.

Nicke jobbar eftermiddag idag så jag ska städa tror jag. Om jag orkar! Hostan är någorlunda bättre iaf. Så idag blir det elljusspåret!Emelie, ring mig sen =) Ska försöka dra upp erika så hon kan hjälpa mig. Hon är en duktig städare, lägger ner sig! Tvättar nog idag också. Ikväll ska jag dö, soffan ska bli min eviga viloplats.


söndag

Det är fint väder. Pappa hämtar mig och nicke kl 13,00. Jag ska övningsköra för första gången idag! Jag är väldigt nervös, känns som om att jag kommer pajja pappas bil. Det vore väl inge konstigt när det gäller mig? Jaja.

Det var lugnt igår kväll. La oss vid ca 23,00 och mös. Vakna sen kl 04,00 oså var det kolsvart i hela lägenheten! Inte så läskigt. För er som inte vet MÅSTE jag ha lampa och TV:n tänd när jag sover, och nicke med. Eftersom han har vant sig vid det nu. Jag var livrädd när jag vaknade. Såg inte ett skit. Paniken kom verkligen över mig. Jag har aldrig tänkt över hur rädd jag faktsikt är över mörker. Tänk om jag hade varit själv. Jag lovar. Jag hade dött av rädsla.
Jag var väldigt trött och nicke la sig och håll om mig så jag klarade mig och lycakdes somna om. Jag vet inte varför strömmen försvann. Men nicke hade tittat ut. Ingenting som lyste. Det regnade och blåste extremt mycket inatt. Det var nog därför.

Nu ska vänta på pappsen och sedan blir bara en härlig mysdag! Jag älskar't! Jag älskar Nicke.

wiho!

inte världens rockigaste kväll kanske. men det var kul så länge det varade! Jag är inte på skrivhumör idag direkt. Så jag skriver nog mer sen.

new songs

NOT! Lyssnar på Cocain nu. Tänker på min och Hummels dagar. När jag träffa Nicke osv. Den väcker fina minnen faktsikt. Varenda gång jag skulle möta honom lyssnade jag på denna låten på repeat.

Jag har jätte tråkigt och har egentligen ingenting att skriva om. Kan väl lika gärna skriva om musik eftersom det var det jag började med.

Vissa låtar väcker verkligen fina eller dåliga minnen. Eller en speciell årstid. Jag får verkligen rysningar av vissa låtar. Som man liksom blir "kär" utav. Musik är fan bra! Musik är ju mycket av allas liv egentligen. Alla lyssnar, alla kommer ihåg. Man kommer även ihåg vissa "hits" i ens liv. Förstår ni vad jag menar? Alltså sådana låtar som kompisar har lyssnat på tillsammans osv.

Cocain - jag och hummel. min första tid med nicke
HollyDolly song - festerna på östermalm, med åla som stjärnan!
Sexyback - den bästa partylåt som har gjorts. Jag som full, ingen kunde hindra nmig från att dansa om denna låt kom.
Smack that - SO-plugg. Jul, konstigt att jag tänker på det.
Castle in the sky - SOMMAREN 06

fortsätter sen. SKA TILL SNUTEN NU :D

skolan

sitter i datasalen nu, jag har astråkigt.

Undrar vad som händer ikväll? Finns det någonting kanske? Aja, ska till polisen idag och fixa pass också. Eftersom jag ska till Sri Lanka i mars ;-) LÄNGTAR!
Jag har inget mer att skriva..

...

Jag förstår inte hur vissa människor tänker. Dubbelmoral och ändrade meningar om saker titt som tätt. Jag blir arg. Jag försöker vara så "neutral" jag bara kan för att visa min uppskattning till alla som är snälla. Jag menar, Jag kan tycka om människor men inte tycka om det dom gör. Jag kan ogilla människor men gilla det dem gör.
Jag tycker det är illa när jag för höra allting. Hur kan man göra så?  Varför kan man bara inte hålla käften? Alla behöver inte veta vad just du tycker om vissa saker. Vi lever i ett litet samhälle här i Grums. Ni vet hur det går till här. Så sluta prata, ni vet vad som händer.

Inte för att jag alltid är tyst. men jag håller mig till en viss gräns. Jag kanske verkligen måste få ut något. Då berättar jag det för den som är tyst! Så man blir två. Så man kan diskutera saken och slippa hålla den inom sig. Man behöver inte diskutera en och samma sak med 5 olika personer.

tvätt tvätt..

ska snart ner och tvätta. Skit Kul. Har haft jättemycket läxor idag känns det som. Men har egentligen bara en. Ska läsa 5sidor i samhällsboken. Inget jobbigt, jag har prov i morgon på två kapitel i engelskan också. Men det har jag pluggat klart med. Så är alldeles snart klar med dagens sysslor så jag kan slänga mig i soffan och kolle in den nya serien på kanal5. Fringe. Verkar väldigt bra faktsikt!

Nicke berättade även för mig igår att han tyckte jag var smart. Jag blev glad för han säger att jag är en sopskalle annars (det är ju mer skämt). Men just det att han sa det så kan han inte ta tillbaka det ;-) Så just för tillfället är jag den smarta i detta hushållet och han har inget att säga till om.
Prata om Buddhismen idag på religonen. Det är den konstigaste religon jag vet. Dom måste uppnå vissa saker för att slippa återfödelse och komma till "nirvana". Inga begär inget lidande ingenting sådant ska dom göra/känna. Det är sjukt. Jag menar, dom ska meditera i tusen år. Och dom får inte vilja ha mat?

Nej åter till Historia boken och fixa klart alla anteckingar, sen ner till tvättstugan!

HYLLAN RASADE..

..IGEN. Så nu är Pirjo och Jaska här och fixar det. IGEN! Tur att jag ska till IKEA på fredag så jag får köpa ny ljusbajsgrej. Skulle bara berätta det.

tupplur

måste verkligen sova middag idag, jag är död.

Blev arg förut när jag kollade kanal 5:s TV tablå. Gossip Girl är på söndag. Konstigt, kollade när reklamen för det gick på TV:n då stog det onsdag. Jäkla skit. Så är det Roomsevice idag istället. Det gjorde mig lessen.

Dagen var varit helt okej. Var på ungdomsmottagningen förut för att kolla om jag kan få något mot min PSM oså. Skulle köpa ett naturläkemedel på Apoteket. Om inte det hjälper skulle jag få en receptbellagd medicin. Som är även till för depression, oro och liknande. Så hon sa att det var rätt starka mediciner. Men hon tyckte jag behövde det efter jag hade berättat allt som händer och hur jag mår och är under min PMS. Men hoppas denna ZIARA som den kallas ska hjälpa. Vill ju inte ha receptbellagda starka mediciner som kostar multum. NEJ TACK!

Har prov på torsdag också. Engelska. Behöver inte plugga så mycket för jag kan faktsikt det mesta redan, vilket känns jävligt bra. Men i morgon ska jag läsa genom det jag ska ha och nöta in det sista i skallen. Berätta jag att jag fick VG på mitt naturkunskapsprov? Kände mig riktigt nöjd. Det var inget svagt VG, utan mer "mellan". Det kändes urbra! Nej nu ska jag slänga mig i soffan och be till gud att jag inte får en hostattack!

RSS 2.0