BLACKHEAD

Sitte nu med hårfärg i håret, svart. Det kommer nog bli min standardfärg ett tag framöver.
I alla fall, har typ ingenting att skriva just nu. Ska kolla på tv:n ett tag till och skälja ut färgen ur mitt hår.
Och på onsdag blir det Branäs med alla härliga brudar. Det ska bli kul, så i morgon ska jag och R köpa matsäck. Jag gillar att köpa matsäck, det är kul på något sätt? Aja, jag är knäpp med vissa saker men så kan det vara ibland, right?
HAVE IT GOOD!

finally home

Idag har dagen faktsikt inte känns så lång, kom hem från skolan för ca 10 minuter sen.

Är på lite toppenhumör nu också, jämt pratat en sväng med mina älskade asmepaj. Ringde även farmor, så på torsdag ska jag dit direkt efter skolan. Har haft sådan ångest för att jag inte har varit där sen jul(!!!!!!!!!!!). Dom bor ändå i Medskog och det är inte långt bort, det ligger i Grums för er som inte vet. Men som sagt, nu kan jag lätta lite på mitt samvete och leva vidare. En sak har jag kvar att göra, ringa Bells!

Nu blir det varmrökt lax, det ska bli mums!

Min älskade Molly

Mamma kom med Molly förut, så nu har hon och jag varit ute på en liten promenad. Blir några till senare också, allt för min älskade hund. Min underbara Molly.

Gårdagen var rätt lugn, gjorde ingenting alls nästan. Men vi var med B och R och kolla hockeyn. Skulle ha kollat på fotbollen också men då har det blivit något tjafs med rättigheterna så att varken tv4sport eller 6:an visade matchen. Men de fick en poäng iallafall. Nu är jag med my love och R. Ska hälsa på Natta och Lito nu. Natta, min TP-vän.

Ostbågar?

Jag gick och köpte mig en ostbågspåse förut, har inte öppnat den än.

Har varit inne i staden idag. Köpte mig två t-shirtar, en svart och en vit. En jättefin lila klänning från hm, solglasögon, en grå tröja från jc. Och en hel drös med saker till lägenheten. Jag vill kunna jobba så att jag kan få lite extra pengar, så jag kan få handla mer. Ah, det är typ allt som har hänt idag. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på survivor.

Stackars Nicke :'(

Jag fick ett väldigt läskigt uppvaknande idag kan jag lova. Nicke ringer och berättar han är påväg till sjukhuset. Och jag svara så snabbt jag bara kunde "- vad har hänt?!". Han berättar att han har blivit påkörd utav en bil påväg till jobbet, men allting är bra (tack gode gud för det). Han låt väldigt chockad i telefon men han sa att han bara var lite mörbultad och han trodde allting skulle vara bra.

Jag hoppas du mår bra my love.
Jag älskar dig!


Ny favoritlåt

Igår natt så låg jag och fick höra något bra på tv:n. Reser mig upp för att se vad det är. Skriver upp låten och så fort jag var hemma från skolan och my love från jobbet så frågar jag om vi har den låten på datorn. Och my love har det såklart, så nu kommer den bli sönderlyssnad under snar framtid. Grymt bra låt, och jag tror gruppen kommer från Karlstad, Forshaga eller någon liknande, my love sa något om det i varje fall.

Vart med B och R idag. Kollat hockey och tjötat, och jag har pluggat lite. Det känns inget bra kan jag lova, men jag får ge mitt allt! Och en annan sak, jag ska nog börja med dagens citat så fort jag hör något kul. För i min klass finns det ett par sköna tjejer som säger a Lá blondin-kommentarer. Haha, jag är väl säkert en utav dom också, men man får alltid ett skratt varje dag. De tre största är helt klart Laura, Julia och Ida. Så ni kommer ni bli kändisar här på min blogg.
Så har vi ju såklart Bella som inte kan prata alltid - bthydtdtdeehee (bytte).

Renegade five - Running in your veins
Mark Knopfler - Why aye man


min solbrända gris, love him.

Be quiet, you might piss somebody off

Lyssnar på det älskade Avenged Sevenfold nu, sitter i skolan dock. Jag har grymt trött och jag vill verkligen inte vara här, jag är så trött på detta nu. Men det är ju strax sommarlov så man får lov att stå ut, vilket jag kommer att göra. Bara jag börjar sova igen, jag ska gå dit senare hade jag tänkt och beställa en tid.

Nu ska jag och Ida ut och ta en cigg innan den 80 minuters långa historian.

Dagens roligaste citat:
- Det enda vi gör är dusche, pippe, söve!
Nämner inte vem, men det var en arg rolig jävel, my friend.
Never forget it!

Deprimerad

Känner mig riktigt nere idag.
Men tack good lord för min kära pojkvän. Ringer och säger underbara saker och finns där för mig, jämt. Tänk om alla skulle ha en som du, alla skulle vara så lycklig. Det finns inte en dag då jag inte tänker på dig, va mycket kärlek du ger och hur perfekt du är. Tack för att du finns där och ställer upp för mig i svåra och goda tider. Du gör mig hel. Jag älskar dig så det gör ont. Utan dig är jag ingenting, tack för att du finns. Jag älskar Dig.

Som sagt, han ringde och hörde hur nere jag var och han muntrade upp mig direkt. Min älskling, du är bäst. När jag gick upp i morse så gjorde jag frukost direkt för att kolla om magen hållde med mig. Men nej, men idag känns det som mer illamående och deprimerande. Allting är dåligt och skit idag. Så my love sa att han lova att inte reta mig idag (om någon nu skulle göra det så skulle det nog bli mer tårar istället för att bli arg/skratt). Jag är så känslig, och det är riktigt jobbigt.
Nej, jag ska sluta att beklaga mig över allt och ta tag i det istället.

En Sanning.

Jag har en liten bekännelse. Jag har blivit så trött på skola nu det sista, helt slut. Mitt huvud orkar inte längre med. Man får veta en hundratals saker varje dag som man ska memorera och sätta in på "rätt hylla". Min hjärna är överarbetad och jag är så stressad. Och när jag är stressad lär jag mig mindre. Och en annan sanning, igår somnade jag kl 01,30. Alltså 3 timmar och 30 minter senare än vanligt, och jag gick upp kl 7 den morgonen. Jag som trodde allting hade blivit bra igen, men icke.
Vad fan ska jag göra? Jag vill inte ta sömntabletter för att sova, men just nu innan "slutspruten" i skolan(om man nu kan uttrycka sig så) så behöver jag verkligen sömn. Vill inte känna mig stressad över att jag inte kan sova. Jag behöver sömn för att klara av skolan. I HATE IT! I morgon ska jag gå till läkaren! Jag måste verkligen, jag orkar inte. Jag är så trött, men ändå så pigg.

Idag har jag mått riktigt dåligt. Min mage har varit helt urballad. Men jag fick mitt svar. Min mens kom, äntligen. Bara 4 månader sen? Ha, det är ju sjukt. Jaja, men nu är kroppen lite bättre i varje fall. Hoppas det håller sig såhär så jag slipper oroa mig över det också. I morgon ska jag i varje fall till skolan. Jag måste dit, jag känner mig så efter så det är ju helt sjukt. I morgon är det plugg med Sofia som gäller. Hon kommer få slita..


Haha, jag är så ful.

Nu

Är min mage helt kras, jag mår piss.


Våren, snälla kom!

Igår var det världens finaste vårväder ute, dock lite snö kvar på marken. Men när jag vaknar i till i morse och gick upp för att göra frukost så tittar jag ut. Och ute är det snö, jag blev så deprimerad. Men sådan tur man fick, solen lyste upp jorden och tog bort den snön som kom igår och värmde upp mig lite.

Under dagen har min mage och mitt huvud varit konstig. Jag har varit illamående och jag har inte vågat böja mig ner då jag trodde varje gång att jag skulle spy, ni vet, då när man tror spyt sitter i halsen. Och mitt huvud har känns tungt och täppt. Nysattacker har jag varje morgon och kväll också. Fy, jag har inte tid att bli sjuk nu. Har alldeles för mycket att göra i skolan nu.

Söndag (är lika med) mys

Det bästa med söndagar, förutom all denna ångest om att det är skola/jobb och man vet att man måste ställa klockan är att man bara kan ligga och slappa. Hur underbart är det inte? Jag och my love moffar (äter allt och lite till) ihjäl oss och köper en massa goda saker, och tillbringar hälften utav dagen på ICA Orrby.
Då förstår ni kanske vad vi gör (oftast) på söndagar.

Lördagskvällen var helt okej, jag hade det riktigt roligt med Bella och Amelie där ett tag. Men jag  blev riktigt trött så det blev sängen tidigt. Jag kan meddela att jag inte har fixat till dygnet än, eller vad man ska säga. Somnar runt kl 21,00 varje kväll. Vilket är en superstor förbättring för mig! Men vaknar dock runt 06-07,00 varjde dag också, det är ju alltid något? Den där semestern var så värd, min sömn är så mycket bättre, i love it!
Har pratat lite med Sofia nu. Så nu blir det mycket pluggning framöver för den damen. Det kan jag lova, hon kommer inte undan. Jag är så hemsk, jag är 17 (18 om 1mån och 2v) men är som en 80-åring.

SOV GOTT ALLA!

Födelsedagskalas

Snart bär det utav till kalaset. Sen när vi kommer hem så får vi se var det blir. Har ingen aning om vad jag är sugen på, mys eller fest? Ja, som sagt det märks.

Nu kommer det lite bilder (så mycket som hinns med).


                    
 

Det kommer mer..

Äntligen är det helg

Detta är min andra dag i skolan sen jag kom hem, och jag är redan trött på't. Helt jävla sanslöst enligt mig. Men nu ska jag sätta mig med mitt arbete så jag kommer lite framåt med det. Tråkigt dock men det måste ju som sagt göras.

Idag bär det ut till Näset. Linda fyllde 23 år (GRATTIS!) igår så det blir lite kalas idag. Sen senare ikväll har jag ingen aning. Bella och Ragnar tänker jag. Jag har gått och blivit besatt i Bella nu. Klarar mig inte utan henne, konstigt. Men hon är ett sådant offer och det är så grymt kul med henne jämt så varför inte? ;-)

Nu ska jag börja med detta eviga projektet.
Som my love sa igår när han inte inte sin mössa:
- Detta eviga mysterium.


Bilder

Det tog sådan grym tid att lägga ut bilder. Så jag orkar nog inte nu, sorry. Men det får gå. Har lagt ut på bilddagboken nu i varje fall så där kan ni kolla. HÄR!

Åter tillbaka till skolan

Och allt vad det innebär, plugg alltså.

Ska göra en insändare nu, vilket suger riktigt mycket. Har inte hamnat efter speciellt mycket, vilket jag trodde jag skulle göra. Jag har ett prov efter mig och det är i samhäll och handlar om FN och EU. Nog om skolan.

Idag kommer min kära Amsepaj till mig (Fråga mig inte varför jag kallar henne så, det låter sött). Fick även besök igår utav Bella, Sofia och syster Erika. Mycket trevligt och utav Bella fick jag en riktig bamsekram utav (och ca:5 "saknar dig"-sms), känns bra att känna sig saknad. Men nu ska jag återgåt ill min insändare.
Hejpa.

HEJ SVERIGE!

Nu är jag hemma och ska snart dra iväg till skolan. Började på ett inlägg igår men hade inte riktigt tid för det så det sket sig helt enkelt. Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket nu eftersom jag börjar om 30 minuter. Men det jag kan säga är att det var helt underbart där nere och bröllopet var super vackert!
Flygresan därimot är inget jag vill göra om, inte för att jag var rädd, utan för att det var så grymt tråkigt!
Nu är det dags att dra sig vidare, lovar att lägga upp bilder och skriva mer utförligt hur det var där nere så fort jag kommer hem från skolan.


Solnedången på bröllopet.

Snart hemma!

Ar pa flygplatsen i Colombo nu och ar hemma runt kl 04.00 till morgonen, sa jag har en lang resa framfor mig kan jag lova. Inte roligt alls. Resan har varit underbar och allt var nastintill gratis. Saknar ju saklart alla dar hemma ocksa. Men som sagt vi syns i morgon!

Hejdå Sverige!

Detta blir det sista inlägget som skrivs innan resan börjar. Ska försöka skriva och hålla mig uppdaterad, har nämligen ingen aning om det finns dator där nere som man får använda. Men som sagt, ska försöka!

Kommer sakna alla er hemma och jag lovar att jag kommer hem välbehållen, vilket jag själv också hoppas på. Det enda som står på schemat just nu är endast flyga och åka bil, det är typ det enda som kommer hända i morgon. Men sedan är vi framme! I det varma härliga Sri Lanka!  Ska försöka höra av mig så gott det går, och vissa får ju som sagt ett vykort, Men frågan är om det kommer att komma fram innan jag kommer hem, det är något vi helt enkelt får vänta med att se.
En annan sak jag lovar är att komma hem brun, glad och med en massa nya saker och såklart nya erfarenheter.
SAKNAR ALLA REDAN!

Ha det bäst alla mina vänner och ha det inte alldeles för roligt utan mig!
Och ha det roligt när jag är borta!
(S, E, B. Rensa inte min garderob, och kom ihåg att allt ska vara i sin rätta när jag kommer hem. Upphängt/vikt och tvättat!)


Kommer hem den 18/3

Upp och Hoppa!

Har precis kommit upp ur sängen så jag är fortfarande lite trött. Ska börja städa och så snart om inte allt för lång stund.

Idag blir det endast städning och packa ner det sista, åker om 13 timmar! Jag åker ju klockan ett som sagt.
Ska ta spruta klockan 15,00, det gillar jag inte. Men allt för att inte bli sjuk!

summering av dagen

Har inte hänt så jättemycket under dagen. Provet kändes som att det gick bra. Får hoppas på det i varje fall, vill inte hoppas på för mycket så jag blir missnöjd sen. Sa även hejdå till mina underbara klasskompisar som jag kommer sakna! Hoppas ni har kul i skolan utan cp-mikkis ;-)

Har packat lite grand nu. Har alla skönhetsprylar kvar men sen är det klart. Måste även städa lägenheten sen också så att det är rent och fint när vi kommer hem. Inge roligt att komma hem till en stökig lägenhet direkt.
Nu ska jag lägga mig i soffan!

Trött + matte

Ingen bra kombination. Det kommer nog gå bra.
Var ner och hämta tvätten som fick "ligga över" i tvättstugan i natt. Allting torrt och bra, ska lägga in allt snart och sen ska jag  börja packa. Nu åker jag snart, och jag är supernervös inför flygresan. Känns som om jag kommer att dö. Nej, det ska jag inte. Men kan nästan lova att det kommer att komma några tårar på planet. Ja, så rädd är jag.

Drar ner till skolan vid 14,00 för att göra provet som sagt. Sen ska jag till far för att hämta lite pengar och resväskan. Skulle även ha städat idag men det får bli i morgon då jag inte har någon tid tyvärr idag.

GRATTIS SOFIA 17 ÅR!

Godnatt

Bloggtorka idag.

Tog mig ner till skolan men där blev jag inte kvar länge. Blev hemskickad då Ulf (som är neger, fuskigt) sa det. Det smittar ju väldigt som sagt och den lektion jag var på så placerade Assad mig i ett hörn. Långt bort från alla andra. Och ja, jag var riktigt hånad då. Ensam i ett hörn, nästan som skamvrån då alla satt och skrattade hej vilt åt mina nysningar. Sen gick jag hem, det värsta är att jag inte får ge någon en hejdå-kram.

Amelie kom förbi en sväng förut och senare kom Bella. Hon sover här inatt igen, har pratat all day long. Jag finns här för dig hjärtat, bara att säga till.
I morgon blir lilla Sofia 17 år! Och jag ska se till att vara den första som säger grattis. Ska se till att jag är vaken till 00,00. Tror jag är det. Varför är jag sånhär? Ska alltid vara den första som säger grattis. Någon fix-idè säkert, och jag har väldigt många sådana.

Tvättat idag också, grymt mycket tvätt denna gången så fick ta tiden kl 07,00 i morgon också. Ingen tvätt blev helt torr utom några få klädesplagg. Så måste alltså upp i morgon. Nu ska jag hoppa ner i sängen och göra Bella sällskap.


Svinkopper

Har varit hos läkaren nu och jag har svinkopper, helt klart. Hon ska kolla på mig igen i morgon och om det fortfarande ser lika "bra" ut så får jag ingen pencillin. Har skött det jättebra sa hon. Men om det har blivit mer så ska jag få antibiotika. Och då kommer jag säkert få äta dem under hela vistelsen i Sri Lanka. DET kallar jag otur.

Ska snart kila ner till skolan nu. Min kära Julia ska sova hos mig inatt så det blir garanterat en massa mys. Hon måste ju ta farväl till mig innan jag åker. Nu är bara den största frågan ifall jag får vara nere på skolan överhuvud taget. Hoppas och tror det.

Nu ska jag mig lite mat och sen gå.

snart!

Snart drar jag mina kära vänner. Kommer sakna er allihopa!

Bells är här och idag har hon gjort ett bra med svårt beslut. Hon vet att jag finns här för henne och det finns många andra som finns där för henne. Vi kommer att stötta dig och hjälpa dig! Älskar dig min lilla pärla.
Måste bara nämna att den lördagen som var måste göras om direkt när jag kommer hem, okej girls? Det var så otroligt kul så det får nästan bli en liten tradition vi får göra varje månad. Ha, dricker inte ens så ofta men det ska helt klart göras oftare!

Nu ska jag och Bella ta godnatt-ciggen.
Bye all..

Jag älskar TV

Ligger och kollar på allt bra som finns på tv:n nu! Tack för att alla bra program finns!

Ledig i morgon, skönt. Och den 4:e mars så har jag matteprov och Sofia fyller 17 år!
Har inte så mycket mer att tillägga, vill kolla på tv:n nu. ;-)

Bara en dag kvar..

Nu är sportlovet snart slut men jag och alla andra åsfjärdenelever har ledigt en dag extra. Och det är ett stort plus då vi missar en lång skoldag.
My love städar som en dåre, jag sa att han inte skulle då jag fick ångest och orkar verkligen inte med det just nu. Men han fortsatte och brydde sig inte om att jag orkade (alltså, jag behövde inte städa). Tack my love!

Ska snart till Pirjo och Jaska och äta mat. Mumsfillibabba! Älskar deras mat, blir lika mätt varje gång. Hade ju tänkt att åka till farmor och farfar idag för att säga hejdå. Men ack så ack, min far är sjuk och jag med. Jag har fått svinkopper! Så jag har en väldigt förunderlig fråga. Får man gå till skolan då? Jag är ju inte sjuk så att jag mår illa eller något men det smittas ju vilt(taskigt ordval), och kan ju ledas till en epedemi eller något liknande. Och vart ska man fråga? Äh, jag vet fan ingenting.
Kul att få svinkopper nu, innan vi ska resa bort. Och käka pencillin i ca 5 dagar där nere vill jag inte göra. Läkaren blir det i varje fall i morgon så hoppas de säger att det inte är det. Men jag är nästan säker..
Jag har inte mina i pannan iallafall. Mina sitter i hårfästet i nacken, inte det bekvämaste stället men ett av de skyggaste.

Gårkvällen var grymt lyckad igen, dock kom jag in i dimman lite tidigt och var tvungen att gå hem och lägga mig. Men det händer alla någongång ibland.
 Tack alla söta flickor!

RSS 2.0