Första Advent

.. och jag har tänt det första ljuset. Nicke står nu i duschen sen bär det av till affären. Idag blir det endast mys, framför tv:n med Sunes Jul och massa med levande ljus. Stackars Gård när hon kommer sen, hon kommer dö utav värmen.

Lördagen var rätt okej, gjorde inget speciellt direkt. Var med Gård och kollade lite på film och så. Hade det allmänt trevligt kan man väl säga. Nicke gick ner till Cheers för att kolla på ett band. Har glömt att fråga om det var bra.

Det är så himla skönt att det äntligen är första advent. Det blir en sådan lugn och härlig känsla, mysigt helt enkelt. Advent är nästan bättre än själva julafton ibland. Tänk på detta, man längtar ju alltid till självaste julafton, och det gör man ju under advent. Men när julafton tillsist kommer och man har kollat på Kalle och öppnat alla presenterna (alla kanske inte firar jul som mig menmen.), man åker hem, vad gör man? Såklart är det ju mysigt hela dagen, man ska ju vara med familjen och så. Men på kvällen? Jag har nästan alltid tråkigt på julaftsonkvällen. Det finns ju verkligen ingenting att göra. Man bara sitter där och umgås, och får frågan:
- Är du nöjd med alla julklapparna nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0