LAAALAAALAAA!

Sitter hos Johanna/Jacob. Fasst det är bara jag och Johanna här, har påbörjat min första cider, skönt! Vet inte vad som händer sen direkt, kanske blir party.

Var för övrigt i stan förut, hittade en del julsaker och en julklapp till Ida. Dock hittade jag inget till my love, men jag får åka tillbaka helt enkelt.


We're not the same /m

I DRAW THE LINE BETWEEN BAD AND EVIL

Testament - True Believer

Sitter och lyssnar på väldigt hög musik såhär på eftermiddagen, precis när helgen har börjat. Väntar in min kära pojkvän så han kan hjälpa mig att bära ner tvättkorgen som är full med sängkläder och det är ohyggligt tungt. Kul att tvätta? - Nej.

Idag blir det lungt med min älskade Amsepaj som kommer. Vi ska göra tacos och mysa lite. Samtidigt som my love ska dricka lite. Dubbelbokad lägenhet, men det löser sig.

We're not the same /m


WOOOHOOO

Sitter i skolan, längtar hem för idag kommer adventspyntet upp! Vet att det är lite tidigt dock, men hinner inete innan söndag annars. Inte för att jag klagar men. Igår kom det sista "jultecknet" som jag har väntat på. Det är ju såklart Blossa-reklamen. När man ser den första gången så vet man att det är jul, tycker jag.

Annars så har jag inte så mycket att säga. Blev superduper nöjd med min historiauppsats som jag fick VG på. Hade räknat med ett G för jag tyckte att den inte var så jättbra med tanke på att den blev lite kort. Men Bea tyckte att jag hade gjort en jättebra inledning osv så jag är jättenöjd!

We're not the same /m

SCHOOL SUCKS!

Sitter i skolan, inge taggad alls för detta kan jag ju meddela. Har prov sen i engelska b och så igår satt jag uppe och pluggade på glosor och grammatik efter jag hade varit hos B. Kanske var lite välbehövligt.

Idag är det väl film som är tänkt, hoppas det blir så i varje fall. Annars ska jag försöka plugga lite på jainismen och sikhismen. Som rubriken lyder; - Skolan suger!

I morgon ska adventpyntet upp med tillhörande saker som gardiner och adventljusstakar. Tomtarna får vänta en vecka eller två innan dom får komma fram ur sina kartonger. Aja, nu är det dags att gå tillbaka. Plikten kallar!

We're not the same /m

DESPERATE HOUSEWIVES

Snart är det bästa programet någonsin gjort.
MISSA INTE!

EU-TEMA

Jepp, det var det vi gjorde i skolan ifag. Hade olika rollspel som skulle vara typ som EU då, ganska kul och intressant faktsikt. Försöov mig i morse också men som tur var så började vi inte förens 12,30 så jag blev tidig ändå, tur i oturen kallas det!

Förövrigt så var min mobil avstängd i morse? Vad hände undrar jag. Igår när jag la den på laddaning var den på och den ladda, och klockan var ställd på 07,15. Sen i morse vaknar jag utav hemtelefonen? Jaha? VAD HÄNDE?! Nu funkar mobilen prima igen, men måste varit något spöke som stängde utav den. Eller min skyddsängel som inte ville att jag skulle gå till skolan eftersom jag började sent.

Nu blirrrre mat.
We're not the same /m

TICK TOCK

Gillar en låt som kanske inte är speciellt mig, men ändå. Kesha - tik tok heter låten. Jäkligt skön låt enligt mig. Har lyssnat på den under morgonen. Hörde den för sörsta gången när vi var i London nu, så den spelas säkert i Sverige också, jag vet faktsikt inte. Hon som sjunger är tokigt jättesnygg, gillar hennes hår som fan.



Ska göra mina tänder rena sen ska jag börja dra mig till skolan. Har varit duktig och åtit en rejäl frukost idag också, smörgås med te och juice. Det var übergott!

We're not the same /m

STORSTÄDNING

Idag är det städa som gäller! Så fort min kära Molly har åkt ska allt hundhår bort, det ska skuras, dammsugas och dammas idag. Måste ju bli rent innan jag tar fram julpyntet ;-)

Min svarta matta är numera åt det vita hållet utav allt hår från Molly, fast vi dammsugade mattan igår. Kommer få stå och dammsuga denna matten i säkert 2 timmar för att få den ren. Det löser sig.

Fick ett samtal från Hummel igår också, vi har inte pratat på ett tag så jag undrade vart hon hade togit vägen. Det visade sig att hon är inlagd på sjukhuset med urinvägsinflammation som har gått upp i njurarna. Tycker så synd om henne som är gravid också. Men hon mådde ganska okej iaf :-)

HUNDVAKT

Är hundvakt åt älskade Molly, hon fäller som en häst dock. Så vi myser hela dagarna med henne.
Men ikväll ska vi kolla på film, ska försöka hinna med transformers på 4:an ikväll också. Vi får se vad som sker helt enkelt.

We're not the same /m

TYPISKT

Gick upp 07 i morse bara för att jag skulle äta ordentlig frukost och ladda inför provet som var direkt på morgonen. Så kommer man till skolan så hade vi ingen engelska för våran engelskalärare har försovit sig? Irriterande? Svar ja.

Pappa kommer snart ner till skoan också, har utvecklingssamtal 9,30. Har ingen ångest över det alls för jag är ganska säker på att det kommer gå bra. För jag är en nörd.

We're not the same /m

JOHN BLUND

Mr John Blund kommer nog att besöka mig mycket snart.

Skulle bara säga ännu en gång att London var underbart och att mina 2 år med min gris har varit de bästa två åren i mitt liv. Han är den bästa pojkvännen och jag älskar honom så mycket som man kan älska någon. Så tack grisen!

HEMMA IGEN

Nu har jag precis käkat mat. Kom hem inatt runt 24,00 och la mig direkt, var så jäkla trött. Gick till skolan vid 11 i morse. Har varit ganska trött idag, döv också. Har ju fortfaranda hörselgångsinflammation och så har jag lock för det andra örat sen flygresan igår.

Ska på bio ikväll också,  2012. Tar bussen in till stan 19,15 och möter upp de andra. Som tur är så får man skjuts hem sen, gött att slippa åka buss.

Jag har inga pengar på mobilen. Och my love är inte hemma så jag kan låna hans mobil heller. Så alla vet! Nu ska jag diska min tallrik sen lägga mig framför TV:n tills jag ska dra.
Kort kommer i morgon.

We're not the same /m

LONDON! HERE I COME

Min underbara gris har fixat en resa till London över våran 2-årsdag!
Tack för att du är så underbar älskling, det finns ingen som är så underbar som du.
Jag är föralltid din.

Jag har packat och tvättat osv under dagen. Längtar jättemycket tills vi åker. Älsklingen kommer hem och ca 20 minuter så då ska vi fixa det sista sen drar vi mot flygplatsen! Ska bli kul att träffa Lena och Sam. Jag måste dricka Lenas te också, har varit så sugen på det så länge nu ;-)
Jag kommer hem på tisdag någongång, vet inte när men kommer höra av mig till alla mina älsklingar här hemma! Ska försöka att hitta lite julklappar i London också. Vi får se hur det blir, men första prioriteringen är att ha en underbar helg med my love.


Jag och älskling vid Picadilly Circus sist vi var i London.

We're not the same /m


OM DET NU FINNS EN GUD SÅ HATAR HAN MIG

Precis varit på vårdcentralen, som jag förövrigt har blivit stammis på. Va supersäker på att jag hade en propp i örat men så var inte fallet! Jag har hörselgångsinflammation, mitt liv suger. Så nu ska jag tillbaka till apoteket sen för att deras datorer krånglar så receptet kommer inte fram (sa jag att mitt liv suger?), så jag måste alltså vänta i ca 3 timmar innan allting ät klart och jag kan påbörja processen med att få ett friskt öra.

Ska dra mig vidare till Hummel snart och hjälpa henne att fixa lite där hemma innan hennes pojke kommer hem. Sen ska jag även beklaga mig yttligare för alla jag känner.

We're not the same /m

VACCINATION

I morgon är det min tur att vaccinera mig. Jag ska försöka flytta tiden tills nästa vecka eftersom jag ska bort i helgen och fira 2-årsdagen med älskling. Eftersom man KAN bli dålig så vill jag faktsikt inte riskera att bli sjuk när my love har fixat och grejat. Men skulle kunna tänka mig att jag inte får ändra också, eftersom då blir det krångligt och blablabla. Får se i morgon helt enkelt! Tur att Ida är där och få hålla mig i handen i värsta fall.

Gjorde klart samhäll B testet idag, mycket skönt. Till veckan ska jag försöka mig på att analysera hinduiska texter, mitt liv suger.

Nu måste jag fortsätta att kolla på So you think you can dance? Fyfan va bra det är, och vad chockad jag blev när jag såg att det skulle börja så tidigt igen? Ska inte klaga, gillar't!

We're not the same /m


HEHEHE

Gjort hälften av historiearbetet idag, känner mig duktig.
Mer om skola, jag klarade matte b provet (omprov dock). Vi har börjat med arbetet vi ska göra på Europa resan, jag och Denise ska jämnföra skillnaden på sjukvård. Sen troode min spanska lärare på allvar att jag skulle vänta på skolan i 3 timmar bara för att ha spanska sen i 1,5 timme. GLÖM SA JAG OCH IDA!

Annars har jag vart hos syster en sväng. Efter det drog jag till B och var där en kortis. Nu sitter jag hör, lyssnar på musik och väntar in favorit serien - DESPERATE HOUSEWIVES!

LÅNGA/KORTA DAGAR

Jag gillar inte måndagar, tisdagar eller onsdagar efter som jag har så långa dagar i skolan. Sen nu är det börjar bli vinter så det så mörkt tidigt. Så när man går hem från skolan är det mörkt och sen är dagen över. Inte så roligt..

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, sen ska jag kolla på 2 and ½ men innnan jag går och lägger mig. Ska även skriva rent samhälls-saken, om jag inte gör det idag gör jag det i morgon. Det löser sig i varje fall.

We're not the same /m

NY VECKA, NYA UTMANINGAR

Haha, tänkte vara lite filosofisk i rubriken, den blev kass. Haha!

Gick upp nio, även fast jag börjar 12. Tänkte fixa och dona lite här hemma men det blev inte så mycket med det. Har prata i telefon o stort sett hela morgonen, med mami! Världens bästa mamma såklart! AK4 som hon kallas/kallades, fint smeknamn?
Nu ska jag invänta ett samtal från min syster, har fått pratsjukan idag. Skönt att få babbla av sig lite. My love kommer säga till mig att jag tjatar för mycket idag. Känns att det är en sådan dag idag. Och my love brukar få höra endel.

Det första jag gjorde idag var att öppna en energidryck och gå ut och ta två cigg med mami på andra änden. Bra start på dagen enligt mig. Sen efter det körde jag igång musiken, tur att man har snälla grannar. Eller så hatar dem oss utan att vi vet det. Förövrigt ska GHAB höja hyran med 1,95 %!!!!! Kommer bli svindyrt att bo här, får se vad vi gör. Bo kvar eller ej? Det är frågan.


We're not the same /m

FARS DAG

Har precis kommit hem efter allt firande av pappa och Jaska. Mysigt med fars och mors dag. De är värda att firas! Igår var jag hemma hos Hummel och hjälpte henna att sätta upp hyllor, tavlor och gardiner. Blir asmysigt där nu. Gömde saker gjorde vi också. Hah..

Nu blir det väl bara lugnt, prata med alla människor jag inte har pratat med i helgen. Som det brukar vara på söndagar. Just nu sitter jag och lyssner på Queen- A Kind of Magic, mycket bra låt.


SKÖNA HELG

Härligt med helg. Idag har jag vart med Hummel för den mesta delen. Kollat Idol och käkat pizza. Gjorde även snickerkakor. Vilket var en bra en bra timing, hade för mig att Linda ville ha det? Aja, annars blir det mer till mig! Haha..

I morgon ska vi handla och senare ska vi till Pirjo och Jaska och träffa Linda och Adam. Ska försöka hälsa på B i morgon också. Mycket att göra. Ska även hjälpa Hummel att spika upp brädor. Vet inte vad det kallas för, panel eller lister. Aja skit samma.
Hur bra på en skala 1-10 var inte Erik idag då? Tyckte han var helt klart den bästa, fick rysningar. SHOOOOOOOOW MOST GOOOO OOOON!

                                          We're not the same /m

NU ÄRE HELG!

Sitter i skolan med Ida. Härj nu.

Inte så mycket mer att säga. Ska leka lite med Hummel idag. Hon kommer nämligen hem från gbg idag. SKa klämma på magen lite. Blir väl lite pizza och kanske en film eller något. Baka tror jag vill skulle göra också.


We're not the same /m

TRÖTTER

Sitter här nu vill bara lägga mig i soffan och sova en stund. Vilket jag inte ska göra för då somnar jag inte inatt! Ska istället dra iväg till syster som är sjuk och göra henne sällskap. Hon ska hjälpa mig lite med mitt historia-arbete också. Bar så jag kommer igång någon gång.

Nej nu sticker jag.


We're not the same /m

ÅH NEJ!

När jag gjorde pannbiffarna kändes det som någonting fattades. Jag kolla och lukta osv. Men kom inte på va det var så jag fortsatte att göra dom. Nu har jag stekt alla biffar, och självklart kommer jag på vad det är jag har missat. LÖK!!! HUR I HELVETE KUNDE JAG GLÖMMA LÖK?! Får se om dom kommer smaka något nu. Har hållt på med detta i snart 1,5 timme och så blir det skit. Hatar mig.

Kom även på att jag ska tvätta idag! Mindre kul, vill inte tvätta. Jag hatar att tvätta.

                                                           We're not the same /m

PANNBIFFAR PÅ G

Ska börja göra hemmagjorda pannbiffar alldeles strax, ska bli riktigt mumsigt!
Idag har jag hunnit blivit bli klar med Geografi sammanfattningen, vilket är bra att få det ur vägen. Nu är det väl bara 1000 yttligare att göra. Vart tog proven vägen undrar jag? Gillar prov mycket mer, tycker man kan visa mycket mer av vad man kan. En uppsats kan man i stort sett bara skriva av.

Nu är det dags för mat!



                                                     We're not the same /m

IN SCHOOL

Går här och skäms lite, mina sår tog år att täcka över i morse.
Ida har precis visat bilder från Brasilien, mycket fint. Och jag är självklart grön av avund! Tror vi måste sticka nu, några som ska ha lektion här. Det suger eftersom vi har rast till tolv. Blä på det.

I morgon ska jag ha min första fältstudie-lektion. Ska bli kul. Vi ska förbereda oss för europa resan och gå genom vad vi ska göra osv. Ska bli kul, och denna resa komma nog äga rum i maj någongång. Tyvärr är jag inte hemma på min födelsedag men kan nog vara kul att fira den i ett annat land. Tur att min älsklings-Ida är med!

                                                       We're not the same /m

REKLAM

Är säkert bara jag men, den nya Comviq-reklamen tycker jag är hysteriskt rolig. Ni vet när fåret sitter "on, off, on, off, on, off" osv. Skrattar lika mycket varje gång. Den är så dålig så den blir bra om ni förstår? Aja.

Ska snart hoppa i säng med en kopp med varm oboy. Jag blir mycket tröttare utav det känns det som, men det är väl säkert bara en inbillning. Annars har väl denna dagen varit ganska ovärd då jag inte har gjort ett skit egentligen. Ska i varje fall till skolan i morgon, Ida klarar sig inte utan mig. Jo det gör hon, hon får antagligen mycket mer gjort men skulle kunna tro att han har roligare när jag är där. Jag får hoppas på att jag har rätt!

Annars är Hummel i gbg, vilket är tråkigt för jag vill träffa henne och klämma lite på hennes mage! Ligger en liten pojke där i. Vi får hoppas att han inte blir allt för lik henne ;-)
Nej, det var taskigt men det var ett skämt! Så alla vet.

Den 14 november har jag och my love 2årsdag! Inte länge kvar och min älskling har gjort en överraskning till mig den sötnöten. Så underbar pojkvän jag har. Jag har ingen aning om vad det är men jag vet att jag kommer bli lika glad i vilket fall, för allt han gör, gör mig glad! Min man.


I Sri Lanka, brun där.
Vill vara så brun.


We're not the same /m


MUSIK OCH KRAMAR

Jag känner ett stort behov av kramar, vet inte varför. Synd att man inte kan kramas nu när man är smittosam.
Jag ska dra vidare till B sen, efter jag har kollat in min kusin på barnkanalen. Jag går runt med vantar när jag är där så jag kan ta på något. Haha, det ser lite sjukt ut dock..

Nu lyssnar jag på musik. Har haft en urtråkig dag. Låge i soffan och suttit här endast, kul liv.

                                      We're not the same /m

INLEDNING?

Nej detta går inge bra, jag har försökt mig på att göra en ganska hyfsad inledning till mitt historia-arbete. Det går inge vidare kan jag ju säga. Det blir liksom så stelt och tråkigt och själva grejen med att skriva en inledning är ju att det ska låta intressant. Men det fubnkar inte så jag lägger ner! Jag jobbar bäst under stress änså..

Jag har tråkigt här hemma..

                                                   We're not the same /m

SVINKOPPOR!

Jag har fått svinkoppor, då det är mindre kul eftersom jag är ganska pigg egentligen. Jag har ju bara två utslag. Tycker mest synd om Ida som får vara själv på spanskan idag. Hade jag fått gå så hade jag. Detta suger, jag får sådant dåligt självförtroende. Snyggt med två sår på hakan liksom.

Nu ska jag sprita in såren, och det gör så fasansfullt ont! Sen måste jag till apoteket och köpa nässpray. Mindre kul att gå ut i detta skitvädret. Ska väl egentligen inte vistas där heller men jagc måste verkligen ha nässpray.
Nu blir det varm oboy och en macka!

SVINKOPPOR

Ja, är nästan helt säker på att mina sår på hakan är svinkoppor. Drar iväg till vårdcentralen i mogon för att kolla i varje fall. Just nu är jag supertrött, ska ta mig en dusch sen ska jag hoppa ner i soffan och vänta på my love. Var till B förut och de behövdes, hon brukar alltid få mig på bra humör den fjärten.
Förörvrigt känns det gött att ha rätt!

Nu ska jag duscha!

                                                           We're not the same /m


ETT TILL

Kände för ett till, bara för att få skriva lite.

Ska snart ta tag i mitt liv och påbörja min inledning till historia-arbeten. Efter det ska jag dammsuga och lägga in alla kläderna i garderoben. Köpa mig någon lättvindig mat och sen traska iväg till kära B. Jag orkar fan inte göra mycket plugg idag. Även fast det var första dagen så är jag helt slut. Gillar inte skola..

Jag har fått två sår på hakan också, poff sa det så var de bara där. Måste vart att halsduken har skaft eller något. Har ingen aning om hur de dök upp där. Skiter it, orkar inte bry mig. Något annat jag inte orkar bry mig om är folk ljuger. Säg vad du tycker istället för att sitt och sura, speciellt när jag ger chansen.

Nej, går till B på direkten, måste få skrika lite. Hon är bra på att lyssna.



We're not the same /m


HATDAG!

Äcklig jävla dag har det varit idag. Började med att jag fick IG på första matte B provet. Det sög, för i morgon börjar lilla mikkis 08 och slutar 17! Gilla läget får man väl göra, men jag tänker inte ens försöka. Ska bara beklaga mig över detta.
Ser ut som att jag kommer ha lite tid för fritid denna veckan. Endast plugga och gå i skolan blir mitt liv. Haha, I hate it. Jag ska gräva mig ner i mina vinäger chips snart. Ska bli fet nu.

Nu ska jag dra på en jävla musik och sjunga bort mina agressioner.
Förlåt kära grannar.
Känns ju ännu bättre att det är mörkt ute, med blåst och regn. 
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!! 

We're not the same /m

GODMORGON

My love var ganska så pigg i morse. Han har städat alla runt utom sovrummet (jag låg där och sov). Sen skala och koka potatis så vi kunde äta stekt potatis till frukost. Det tyckte jag var väldigt snällt. Men jag förstår inte hur han orka, för det skulle inte jag. Men jag är fruktansvärt tacksam :-)
Skönt att vakna upp till en nystädad lägenhet och varm frukost.

Älsknings Ida kommer snart också, ska bli kul att se den filuren igen! Jag har ju såklart saknat min buddy. Hon har varit i Brasilien med sin pojkvän och hans familj. Och jag skulle kunna tro att de hade det jävligt bra där nere.
Nu ska jag fortsätta äta och prata med min gris.

THE END

Nu är höstlovet slut, dags för skola i morgon!

Är ganska trött idag men inge bakis, vilket jag är väldigt glad över.
Det var väl kul till en viss del igår, kul att träffa gammalt folk och så, speciellt min Amsepaj.

Idag har jag och my love låge i soffan och kollat på 2 and ½ men. Har även vart mycke i telefon. Har pratat med en massa, Lena, Bella, Mamma och Hummel. Ska ringa Amelie snart också.
Men annars har jag inte så mycket att skriva.
Jo, IDA ÄR HEMMA FRÅN BRASILIEN!

We're not the same /m

RSS 2.0