Hejdå gamla blogg

Nu tänker jag, vilket jag antar att alla andra tycker är jobbigt.
Ta bort denna blogg, jag har nu en ny så ni som är så snälla och länkar mig får gärna byta adress ;-)

supermikkis.blogspot.com

åska och regn

Under helgen har det varit ganska dåligt väder. Det åskade riktigt mycket i fredags. En man dog i Filipstad utav att han blev träffad av blixten, fy så hemskt.

Helgen har varit ganska så lugn, i fredags var jag hos S och vi drack lite och så. Jag gick hem vid 12,00 för jag började bli väldigt trött. Lördagen bestod utav lite GH och mys i soffan och senare idag ska jag till Willy's med pappa för att handla mat och B kommer hem idag, ÄNTLIGEN.

Nu va det inge mer.

smygar'n

Låg en påse jag inte kände igen i köket och jag var ara tvungen att titta.
I den låg den SukuLaku, Tupla och Leijona. Jag älskar att my loves föraldrar köper med massa godsaker åt oss.
Jag fick också ett sex-pack med Gin, alltså inte spriten utan burkarna som är blandande som Gin o Tonic i, och de är helt underbart gott, speciellt nu när det är så varmt.

mat<3

Syster kommer strax och hämtar upp mig.
Vi ska sen till ICA för att köpa lite mat och sen ska vi hem till far och göra mat, mums för det för jag hungrar ihjäl mig! Idag blir det ganska lungt, har lågit nere på stranden hela dagen idag så det blir inte så mycket mer än så. Ska nog till S sen också.

Ha det bäst i gbg B!

hemmakväll

Var aldrig ner till stranden idag. Hade tänkt att vila mig från solen lite och så, men länge kunde jag inte sova. Hettan i lägenheten är något så bedrövlig. Det går verkligen inte sova, så jag gick upp runt 10 och så vandrade vi bort till Jacob för att spela Metallica Guitar Hero. Det var kul, men ganska svårt.
Senare åkte vi till P&J för att äta, köttfärslimpa och potatis! Sen åkte vi hem, B kom och sen gick vi till Erika. B åkte, jag och Erika satt mest och tjöta fram tills Sandra kom och sen kom Sofia. Sofia drog hem och vi andra tre gick till ICA för att handla.

Nu sitter jag här och längtar tills i morgon så jag ska bada med Sandra och Erika. Skönt!

SO YOU THINK YOU CAN DANCE?

RSS 2.0