BÄNKAD..

.. Framför TV:n ikväll. Ugly Betty och sedan Despraite Housewifes (v? f?) ÄNTLIGEN! Längtat så, och i morgon är det Gossip Girl och Grey's Anathomy, fan så bra! Så börjar det någon ny serie på torsdag "Fringe". Verkar rätt bra iaf, ska checka in det.  Stackars Nicke som ska lida sig genom detta nu under höstan och vinter. Han gillar iaf Gossip Girl, Konstigt nog. Det är ju faktsikt det "tjejigaste" programmen av alla. Och Ugly Betty, men det hatar han. Han får göra som han vill, JAG SKA SE! ;-D

Jämt kommit hem från Mamma, firat syster som sagt. Mormor och Rainer var där. Träffar honom aldrig tyvärr =( Detta är då min mormors man. Jag ser honom som min morfar, för min riktiga morfar känner jag egentligen inte. Men jag känner Rainer. Nicke gilla honom iaf, denna göbben har ju klockrena kommentarer.


BACK TO WISTERIA LANE!

blir så himla arg..

.. jag fattar inte? jag fattar bara inte..

Sitter i skolan och har en timmes rast, skulle ha slutat kl 12,50 idag, men istället har vi hälsa istället för idrott idag så det suger. Riktigt mycket också. När jag kommer hem sen så blir det potatisgratäng med rostbiff! MUMS!
Är på dåligt humör nu, fått reda på massa dåliga nyheter hela dagen. Ingenting som gäller mig, men ändå? SKÄRP ER! snälla människor.

Har haft mitt favoritämne idag med min favorilärare och mentor! Historia är så jävla bra! GAH! Ska sätta mig med romarriket strax och göra klart frågorna. Historia är bra, I JUST LIKE IT! Jag är så himla osugen på tårta, känner mig så äcklad utav grädde nu. Nej fy. Jag får väl lida genom det för min kära syster. Eller hon blir nog bara glad om hon får mer av tårtan själv. Tänk att den illa kroppen kan äta upp en hel tårta själv?

school

Det är så tråkigt nu. Men gött åndå. slutar 12,50 idag. Kan inte vara med på gympan pga av min jekla hosta! Det ska bli gött och lägga sig i soffan med varm nyponsoppa med glass och mandelbiskvier, det är så himla höst i nyponsoppa egentligen? Varmt och mysigt.. och gott!

Idag ska min kära syster firas! Hon blir hela 16 år (inte så lite det är egentligen). Ska ner till mamma vid 17,00 och äta tårta. Gillar inte tårta längre, inte grädden inte brödet, ingenting. Jag gillar inte dom "klassiska" tårtorna. Ni vet, prinsesstårta, hallon/jordgubbstårta. Men smörgåstårta går alltid hem! Mammas är nog den bästa smörgåstårtan jag har ätit. NÅGONSIN!

Nej nu måste jag fortsätta. Hittar ju inte ett skit om saltvattensjöar?

krock

Varit och åtit hos Nickes föräldrar, gottit! Dom ha jämt vart i Finland och så åkte dom båt över så jag och nicke fick godis, cigg och öl =) Öl till Nicke Cigg till mig. Detta ska vara mina sista paket.

Mamma kommer snart så vi ska handla, jag älskar att handla! Full frys, fullt kylskåp, fullt skafferi. Det är nog nästan det bästa jag vet. Min underbara mamma hade köpt nya glas till oss också. Jag berätta väl att ena hyllan ramlade ner?

Jag har faktsikt inte så mycket att skriva idag utom detta. Eller jo, grannen, Anton hade jämt krockat med hans moppe så han såg inte alls något pigg ut. Hoppas du blir bättre!


Detta är mina nya stövlar, lite lortiga efter dagens skoldag.


en av dom nya tavlorna. platt-tv upp. sladdarna bort!

Skolan

Sitter här och ska snart börja på ett arbete om floden Ganges. Döingfloden som jag kallar den efter religonen efter vi prata om att man bränner döda och slänger dem i sjön (det finns inte alltid bränsle så att dom försviinner helt), som min mentor berätta, han kompis hade vart i närheten av floden och hade bott på ett hotell i närheten. Floden svämma över och så öppna han dörren och hitta en döing. Mysigt..

storstädning

SÅ! Nu är lägenheten superren och fin igen! Gott, det har blivit väldigt stökigt nu när jag har varit sjuk och nicke jobbat eftermiddag. Men nu stog vi till svars för våra dåliga handlingar och fixade till det!

Lördagen blev rätt okej, gjorde inget speciellt men kollade på Sleepers. En film med Robert DeNiro, Brad Pitt och en annan som jag känner igen men vet inte namnet. Iallafall, den handlade om fyra undomar som hamnar på ett ungdomshem med vakter som är helt totalt hjärndöda. Sen växer dom upp..
Berättar inge mer nu, då förstör jag ju bara filmen! Och just de ja! Den är verklighetsbaserad, det är nästan det som är det värsta..

Ska ut och gå sen med Nicke, tror Stoffe skulle med också (:O:O:O:O:O:O:O). Annars vet jag inte, blir nog det vanliga söndagsmyset! Film, godis, min älskling och bara allmänt mys. Det är en perfekt söndag faktsikt! Nu får Nicke bli klar i duschen så jag kan hoppa in där!

byebye folks!


shopping!

Inhandlade mig en jacka, två sjalar, och ett par stövlar! Ville ha ett par andra som jag inte hittade, men hittade ett par tjusiga ändå ;-)

Tror det blir lugnt idag, men jag vet faktsikt inte. Jämt pratat med söta Lena också! Jag har tråkigt, jag vill göra något men ändå inte. Konstigt humör ändå. Jag är knäpp kanske? Finns det bågon bra film ajg kanske ska ladda hem? Borde gentligen städa, men det är lördag så det får vänta tills i morgon!

None
Härligt med vinter! (lena, detta var bilden jag menade Lena :D)


Jackan och sjalarna jag köpte idag, skorna orkar jag inte ta kort på =)

kråkan mikkis

.. okje, nu låter jag mycket bättre än igår kväll. Jag kunde inte prata, det kom bara pipljud och när jag skratta var det bara några små ynka ljud som jag klarade att klämma fram. Nicke hade kul iaf.

Jag är fortfarande sjuk men mår mycket bättre! Ska till pappa och käka sen. Erika ska laga mat för ovanligheternas skull. För mig börjar det bli en vana att laga mat varenda dag. Det vanliga är tråkigt att göra och sånt man inte brukar göra är faktsikt rätt kul. Tur att Nicke tycker om min mat. Jag ska bli en lika bra kock som mamma. Mammas köttbullar i sås är det godaste man kan äta. Fast det är ju inte nyttigaste man kan äta :O

Nej nu blir det duschen..

sol..

.. och då ska jag självklart vara sjuk. Skulle vara så härligt att gå ett varv nu egentligen. Men vill inte bli sjukare än vad jag redan är.

Älskling är på kurs nu och kommer hem vid 16,00. Jag ska också på kurs ikväll, övningskörningskurs. SUG! men jag vill ju ha körkort så det är bara att lida genom skiten. Inte ett dugg på tv:n utom momento och såntdär, och det är inget jag föredra precis!

nej, jag ska nog dra på en film och och gosa ner mig i täcket.


 Vart på kursen nu, den var inte så dryg som jag trodde. Så fick vi gå 20,50 istället för 21,15. Så det var superbra! Känner mig riktigt krasslig nu. Det är det som är det knäppa med en vanlig förkylning. Kass på morgonen och kvällen, runt 15-16 mår rätt okej. Konstigt! menmen..

Nu ska jag kolla klart på Filip&Fredrik, sen blire det en mysig varm dusch sen sängen! bye..

sjuk igen..

det suger, förkyld som ett as, kan inte andas genom näsan. Inte ens nässprayen hjälper nu.

Dagen har inte varit så himla super speciell, vart med amelie och gård och spelat rummikub! Love it. Skoldagen var rätt jobbigt och jag skulle kunna tro att jag fixa hem ett G på provet, ganska säker på det faktiskt! Sträckte en ljumsken och låret förut på gympan, vi spela fotboll. Saknar det så grymt egentligen, hoppas att jag börjar spela igen efter jag har slutat med rökningen, för om man röker så funkar det bara inte.

Jag är trött som ett as, men vill vänta tills min älskling kommer hem. Vilket är om ca 2h. Det suger verkligen med vill verkligen bara krama om honom nu och förklara min enorma kärlek, vilket inte går beskriva, men jag tänker göra ett försök ändå.

Mitt hår suger, det är för kort..

plugg

jag tror jag kan det mesta nu, ett G vore bra!

Varit ute och togit mig en promenix med sandra och hummel, skönt! Jag var väldigt nära att komma upp i morse, jag sätte mig iallafall på sängkanten.. Sen såg jag att det var frost på bilrutorna så ni vet nog vad jag gjorde, -just det, rakt ner i sängen, vakna ännu tröttare och det bar iväg till skolan. MEN I MORGON SKA DET HÄNDA!

Har inte sätt på TV:n än idag, har inte vågat, blir så inne i det. Och idag var jag tvungen att vara inne i boken. Och det gick okej, men idag tycker jag själv att jag är värd chips och dipp. Så jag gick och köpte det! Inte så bra med det direkt efter ha gått 0,5 mil. Men godiset ska bort snart. Det lovar jag, jag ska ju lixom bli fit, det funkar ju inte med godis..

NEJ! Nu ska jag sötta på tv:n bara måste..


okej, min ensamna stund framför tv:n blir med detta (ej naturkunskapboken), jag ska moffa nu..

bored

Jag har tråkigt, så jag gjorde om bloggen lite, tycker det blev bättre! Nej, nu får nicke gå upp! Tråkigt att vara själv,


underbar höstdag

solen lyser, och träden börjar få fin färg. Hösten är faktsikt väldigt fin egentligen. En riktig mys månad!


Kollade på Quentin Tarantinos nya film igår Hellride, Rätt bra faktsikt, men måste kolla på den igen. Så jag fattar mer, han gör så bra filmer, men man måste kolla på dem en 4 ggr innan man förstår allt (det måste iaf jag). Idag blir det säkert mer film. Eftersom jag kollar på så himla mycket filmer hela tiden så borde egentligen jag skriva om dem lite, så har jag någonting vettigt att blogga om än mitt rätt så "svensson-liv", för det är många som lever likadant. Det kanske inte är så många som bor ihop med sin pojkvän vid 17-års ålder, men det är väl det som är speciellt med mitt liv, faktsikt så är det det bästa som har hänt. Min Nicke, såklart jag vill bo ihop med världens bästa pojkvän, eller hur?

3 filmer avklarade

Troja, King Arthur och The last legion! Otroligt bra allihopa.. Men det blir mer. Och nu ska ni få se vad jag kan på historian! :D JAJAMÄN!

Superlugn helg = supergott. Jag och nicke har mysigt hela helgen med film, och så var jag och hälsa på på mammas jobb och då fick jag med mig, varmrökt lax, laxfileèr, kräfta-vitlök och en burk med handskalade räkor, mamma borde inte byta jobb. Efetersom jag och nicke älskar fisk, och den är ju godast färsk (än någon laxfile på ica, fast det funkar också) , och där har vi ju svaret till varför jag är så smart-FISK!

Idag har jag äntligen åte min langos, det knulla i mun.

Kollar på musikmaskinen nu, vet inte om ni kommer ihåg, men Sara från A-Teens. Iaf, dom skulle sjunga ABBA singlar. Och jag menar, hon har ju en hel skiva med bara covers från abba, och kommer på ca 3 låtar. Guldfisksminne? -JA

Jag har egentligen inget mer vettigt att skriva :D jo, har slarvat lite med cigg, rökt ca 10st, I'm a bad girl, men jag ska bli rökfri! Det är det enda jag någonsin har lovat mig själv, och då ska jag fanimej hålla det också!

Varje gång ...

Varje gång du länkar till uppdragbarn.se  så skänker vattenfall 20 kr till childhood. LÄNKA DU MED!

sitter hos pappa nu, IKEA rätt så snart. Erika ska ha ny säng, so?! :D


När jag pratade och amelie kom vi in på religon och liknande, bla Hinduism, där dom tror på reinikarnation (okej,jätte felstavt,men är super stressad!) alltså, att blir pånyttfödd, så sa vi något liknande, jag måste säga det på en lektion så jag låter smart också (Y)
 - När jag läste "mötley crüe- the dirt" så har mick mars skrivit att när man upplever en "näradöden upplevelse" så säger ju dom som har varit med om det att det är en svart tunnel med ett ljus längst fram.
Han tror att man blir pånyttfödd, alltså tunneln är det man ser när man är påväg ut ur magen, och längst fram är det ett ljus(och det fattar alla vad jag menar?), och om man överlever så föder man ett dött barn.

Jag tycker det är en väldigt bra teori faktsikt! Det låter så rimligt ändå?

Nu är det dags för riktig träning

.. och kolla in alla filmer om historien, legenderna. Ja, ni vet vad jag menar.

Blev så himla sugen på alla sådana filmer efter historielektionen i onsdags, så nu finns det ett 10-tal filmer på datorn, NICE! Idag har jag varit riktigt duktig och pluggat och lagat mat. Fiskabullar till mig, bruna böner till Nicke. Bruna böner suger, riktigt vidrig mat!

Blev promenad igår med hummel på elljusspåret, vi gick en väldigt knäpp väg dockm m,em skulle kunna tro att det var ca 2,5km ändå, och samma blir det idag med! Hurtigt. Det är dags att få till en riktigt bra kropp som jag är helnöjd med! Även en tränad och sund kropp, jag har rökt 4 ½ cigg idag, jag är nöjd, JAG SKA BLI RÖKFRI!

Historia, vilken himlans bra ämne egentligen? Det är så roligt att lära sånt, skulle kunna sitta på en historia lektion en hel dag när min lärare berättar om allting, samma sak med religon och samhäll. Fantastiskt att jag kan vara så fascinerad av allt detta, det är bara inte jag. Eller jo, tydligen.

Nej nu blir det historia läxa (gör mig inget, ge mig så mycket det går)

filmdag..

idag blir det inget annat än film, och en promenad ikväll..

Jag har varit så himla trött denna veckan, det märks att hösten är här.. Men då är det väl dags för höstkläder.. Pappa?..

Idag msåte jag verkligen ut och gå bara måste, även fast jag har en grym träningsvärk i mage och ben, det får bli en powerwalk på 30minuter! Om inte allt för länge kommer älsklingen hem också, tänkte faktsikt skriva lite om my beloved..

Niklas Kirjavainen
Du har allt det en tjej vill ha, och vi är som gjorda för varandra. Jag är så glad över att du finns i mitt liv. Du göt mig lyckligare för varje dag som går. Egentligen finns det inga ord som kan beskriva min kärlek till dig, så som kärlek är bäst, oförklarlig! Vad skulle jag vara nu utan dig? det finns inte en chans i världen att jag skulle vara så här lycklig med någon annan, det är du som får mig känna speciell. Jag vill känna denna känslan för restan av mitt liv, och jag vet att jag bara kommer att göra det med dig. Niklas, I allways will be there for you, you are my everything, you are my hole world!
 

nyttigt!

nu är det dags! kollade mig själv i spegeln i morse och insåg att det är dags att bli mitt nyttiga jag igen. Måste få ork till min jäkla morgonpromenad bara, och kämpa lite! Vafan lixom, jag, mikkis är en kämpe, vart tog all glöd vägen?
Mitt nyttiga liv ska innehålla - morgonpromenad, bara godis på helgerna, käka nyttig och bra frukost, lunch, middag, och gymmet dagligen!
Jag är annars på gymmet en gång i veckan och tränar runt ca 1h. men ska försöka träna 30 min på vardagarna så det blir lite muskler på kroppen igen! OHJA, även ska jag försöka tvätta mig med mina rengörningskrämer så hyn blir bättre också. tur att jag har min nicke, han pushar en riktigt mycket (jag säger till han att han måste få iväg mig) så då brukar det lösa sig! NYA DUKTIGA MIKKIS!

Sitter här och väntar på att gympan ska börja, och käkar russin. Det är väl nyttigt? Rökningen har jag faktsikt trappa ner på, mycket också.. Började med att jag blev sjuk, och då rökte jag ett paket, på en vecka! det är bra gjort, jag som är van att köpa ett varje dag, men det får bli 5 cigg om dagen nu i fortsättningen, sen får jag se om jag kan vänja bort det.

Tyvärr kan inte Amelie följamed och träna idag pga av spysjuka, krya på dig! Men då får jag köra mitt och Amelies stenhårda magpass med Erika istället, får se om systeryster pallar det, haha.

nej nu blir det Troja igen, så kommer Julia snart sen blir det gympa ;-) CHAO!

kylskåpet fullt!

härligt med fullt kylskåp.. Men när man tittar i ett fullt kylskåp så hittar man ändå ingenting att äta?

Pratade med Lena igår, älskar hela nickes familj, alla är lika jäkla underbara! Idag har det inte hänt något speciellt att egentligen, mormor åkte hem idag, synd. Mormor har sådan himla härlig personlighet, sprallig tant!

nejnu blir det mys farmför tv:n! Fått ännu mer saker till vardagsrummet nu, NICE!

boring,

tråkigttråkigt..

snart hål i väggen! ska bli kul =) blir chips och dipp sen med min älskling också. MYS! Nu är min älskade amelie här också, men hon ska till micke sen så hon är dissssssssschhh! nä =)

I morgon är det skola igen, inte speciellt tråkigt egentligen, trivs så underbart bra så det är nästan ett nöje att gå till skolan, det enda som är kasst är naturvetenskapen. USCH OCH FY OCH BLÄ.

måste försöka skaffa mig ett jobb också, så man kan få lite extra money!

storstädning! igen..

mycket duktiga på att hålla det rent måste jag säga, tummen upp för oss! (Y)

köpt nya saker till vardagsrummet, fick det av mormor. TACK! Så jag ska snart lägga ut bilder när kameran funkar igen, bilderna blir så kassa med mobilen.

Till helgen blir det årjängsmartèn, sks bli mysigt! Och langos, åååååh! Friterat bröd med vitlökssmör/olja, gräddfil, och ost (man kan ju ha allt på typ, men så vill jag ha mina!) om ni aldrig har åtit det, ÄT DET, ni kommer inte bli besvikna.

Amelie Edvardsson - Du är den bästa vän jag har, du är väldigt speciell för mig och jag kommer alltid finnas här för dig! Hjärtat, du är mitt solsken! (och nicke då =D)

fredag

idag blir det bara lugnt och kolla den nya batman, härligt!

jämt varit hos pappa och käkat tacos, mumma! I morgon blire party, men bells, amelie, natalie, julia och erika, och hummel kanske skulle komma med =) trevligt! blir även staden i morgon med mormor och mamma, hoppas man kan snika till sig något najs ;-) en ny brunkräm skulle jag behöva också, yeye


nyklippt..

.. och är inte så jättenöjd dock =/  men det blir alltid bättre efter någon vecka när man vet vad man ska göra med håret, sjuuuuukt trött! ska hoppa in i duschen sen är det nattinatti

köpte en jättefin kjol idag också, svart med silvriga dragkedjor och hög midja! me like..

ljuva hem, ljuvliga städade hem

när nicke åkte till jobbet idag vi kl 14,35 så satte jag igång med att städa. Nu är jag klar, och nu är kl 18,16 för att vara exakt. Det luktar gott här hemma! Måste berätta vad jag har gjort:
- dammsugat
- skurat
- dammat
- fixat garderoben
- städat toaletten
- skakat mattor
- tvättat
- putsat segelväggen
Så, det är endel, men jag fick hjälp av min kära syster, så tack! Jag tyckte att jagh behövde en belöning för det jag har gjort idag (allt utom att diska, är inte så mkt, men så tråkigt, så det överlåter jag faktiskt till bby) iaf, då köpte jag min älskade ranch-dipp och chips..

Ska snart ner och hämta den sista tvätten och lägga in den i garderoben och så ska jag ringa bells och asme, mag bruds<3

baka kaka

nu har jag och erika gjort chokladmuffins och sockerkaka, YUMMIE!
muffinsena var goda enligt erika, men jag är inte så förtjust i choklad i bakverk så..

snart kommer sofia också, då blir det rummikub! det är det bästa sällskapspel jag vet, so fun! hatar att nicke jobbar eftermiddag! grr :@

på fredag min sötis-mormor, så det blir stan på lördag med henne =) min mormor är bäst! På lördag kväll blir det även lite partaj för min del, tror bellsa skulle vara med mig, wiiihoo! älskar att festa med den tjejen..

grattis till Marie o Daniel som ska få barn =) , ni kommer bli jättebra föräldrar!, och ni kommer få en jättesöt liten bebis =)

ruskigt väder!

regn igen!  väldigt lite regn med mycket samtidigt.. tror ni förstår?

börjar få feber igen, känns så i huvudet iaf! jobbigt, ska blir hemma från skolan i morgon så jag kan vila upp mig ordentligt. Ska plugga lite idag, har historialäxa, tur att det inte är tråkigt :D hoppas jag är frisk på onsdag.. har friluftsdag och jag vill vara med! fotboll och grejer ;-)

Får sådan ångest ibland, jag älskar fotboll, jag älskar att spela det, men det blir så jobbigt med kondisen. innan jag började röka så orkade jag två 45min halvlekar, lätt.. nu? - 10 min kanske..

men grattis till mig som har rökt 1 paket sen i tisdags + 5 st till. När jag brukar röka lite mindre än ett paket om dagen. det tycker jag är ett bra framsteg och ska fortsätta så. Måste ha en riktigt bra motivation till det bara, som jag tycker är bra! annars kommer det aldrig funka. Den dagen jag blir gravid, då försvinner ciggaretterna ur mitt liv, tror faktsikt inte det kommer hända tidigare tyvärr =/

ska lägga mig framför tv:n nu, sen blir det en riktigt lång och VARM dusch!
Fryser som ett nyklippt får nu..

lördagkväll med bellz

blir nog partaj idag, hoppas halsen håller! börjar få klädångest nu dock, dåligt väder och vill så gärna ha på mig min röda kjol.. problem en flicka kan ha!

väntar in min kära bella som blev superladdad nr jag berätta att nicke ville med xD haha

sjukling

fick åka hem från lägret igår, fick jättehög feber ont i halsen, kom knappt upp ur sängen.. ingen trodde på att jag var sjuk, varför? klart jag saknade min nicke men jag hade tillochmed yrsel! har antagligen halsfluss på detta också, :/ satan på er som inte trodde på mig :@

lugnt hela helgen så jag kan bli frisk!

varit lite små irriterad på att folk tydligen tro att vi bor på en jäkla fritidsgård? ring gärna först.. ÅH!

dålig dag idag, men ändå bra.. orkar inte skriva mer, min underdundriga huvudvärk börjar komma tillbaka och dataljuset gör det värre, bye!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jag och min kära nicke åt lövbiff förut och rulader, och i rulader så måste man ha i en tandpetare när man steker dem. För att dom inte ska ramla isär. Men min kära pojkvän är ju så himla hungrig, så han åt upp ena tandpetaren! hur kan man INTE märka det?

hotelihot!

nicke köpte omega-3 ägg igår. Omega-3 ägg? hur funkar det då? matar dom hönsen med det då eller, jag fattade det bara inte.. haha sjukt!

nicke var så trött igår stackars när han skulle koka sina ägg:
- är du trött älskling?
- jag kan ju inte såga att hag är speciellt alert (vet ej hur de stavas) direkt.
Du är så go bby!

Har egentligen ingenting att skriva om. Ska köpa godis senare som ska med till Duse Udde och packa allting, fattar bara inte hur jag ska örka bära allting från skolan till gruvön. Det är ju mycket som ska med. Kläder för tre dagar, påslakan, två par skor, duschgrejer, tandborste, ah hygiensaker. Regnkläder + gummistövlar, JUST DE JA! Ficklampa också, detta är enligt listan vi fick, men om jag känner mig själv rätt så är jag den som har med mig mest saker. Måste ju ha med laddare oså till mobilen också, det är ett av det viktigaste av allt, hur ska annars kunna nå min bby?

I'm the truth, and the truth don't lie..

oj!

fick en chockande nyhet alldeles nyss, trodde jag inte.. menmen =)
Har handlat mat idag för 1100kr, så nu är frysen och kylskåpet fullt igen, härligt! älskar när det finns mycket i kyslskåpet, ser så bra ut, trevligt på någotvis, kolla alltid i kylskåpet när jag går förbi, en vanesak bara.

Kom tyvärr inte ut på en promenad i morse, men i morgon måste jag! mycket bättre när nicke är hemma och tvingar upp mig, det värsta med hans jobb är, om han jobbar förmiddag så vaknar man själv.. Om han jobbar eftermiddag så somnar man själv. Vilket är värst?

Verkligen fått upp ögonen för historia, vilket roligt ämne! Har aldrig tänkt på det förut, men nu blir jag liksom -YES! det låter pluggis, men det är jag inte.. Slutar 12,50 i morgon, Feffe är borta så vi har ingen gympa =D 

nu ska jag och nicke kolla film, ska försöka att skriva så mycket som jag gjorde förr, tror mitt liv har blivit tråkigare?

nicke, min kärlek till dig är oändlig! 

RSS 2.0