söndag, dags för skolan!

mysig söndag med nicke, passade Molly lördag/söndag så blev väckt av henne kl 05,20 i morse och fick gå ut och gå med henne då, väldigt uppfriskande ändå med morgonpromme, det är svåraste är ju att ta sig upp ur sängen..

på onsdag åker jag till säffle, Duse Udde. läger med klassen, men jag vet redan paniken jag kommer att få första natten. nickenickenickenickenickenicke kommer vandra i hövvet på mig, menmen..

har inte hänt mågot speciellt så har inget att skriva, elr jo, bilddagboken har jag en nu, mikkkkkis med 5 k

byyyyyyyyye

bounce!

nya favvo låten, men tinbaland =)

tråkigt, hoppas på lite party idag, får se vad som händer

äntligen fredag, +sol!

precis kommit hem från skolan nu, gottit! så himla glad över klassen.. Den är verkligen bra! Alla pratar med alla, ingen som är utanför lixom :-) det är ju hur positivt som helst!

I helgen blir det bara lugnt, grilla hos pappsen sen =) hundvakt åt underbara molly lördag och söndag.
Ska bli härligt med en stillsam helg faktsikt, inte varit det på länge..


You are there when I'm a mess, and
Talk me down from every ledge, and
Give me strength,
Boy, you're the best, and
You're the only one who's ever
Passed every test!

niklas kirjavainen - I'm leaving all the rest, just becuse you're the best,



sommar!

pappa med sin fina potthjälm, visst är han söt? =D

min underbara och vackra pojkvän <3333333333333

fiskelifisk

torsk med potäter idag, mumma! eller nja, inge sugen på fisk idag, KONSTIGT NOG!

idag har det varit mysigt väder, sol! men lite små kyligt dock, märks att hösten håller på att komma! ikväll ska jag till pappa, inte varit där på öänge och jag saknar honom, världens bästa pappa.. om en vecka så är jag på läger, På duse i säffle, ska bli rätt kul, syrran ska inte med men ska dela stuga med julia och natalie, ser ni? jag har skaffat nya vänner =D men ingen så bög-amelie =) och det vet hon :D
nej, men julia och natalie verkar väldigt snälla och trevliga, och natalie har samma passion som jag, coca cola! HAHA, farlig dryck det ändå, nej men det ska vara mycket godis och cola med iaf, väldigt mycket.. men jag kommer sakna min älskling så mycket! vi har sovit brevid varandra varenda natt sen säkert 7 månader tillbaka, sett varandra varje dag.. Men det ska nog gå bra, eftersom jag går global linjen så får vi ju faktsikt tänka på att det är rätt mke s.k "fältstudier".. alltså att man är mycket på andra ställen, orkar inte förklara, för jag antar att alla förstår!

har drogit ner på rökningen också! ska se om det går att sluta helt (FÖRSÖKA), om det går så kommr ni få se en som tänker ge sig på träningen riktigt, då blir det morgonpromenix+kväll, och lite gym, och annat! måste se till att det blir variation, annars blir jag nog lätt uttråkad! men dendära morgonpromenaden går nog att fixa ändå, bara att gå upp lite tidigare, jag menar, man blir ju inte svett oså av en prommenix eller? annars måste jag ju upp kl 6 eller något :-O då blir nog det hela lite svårare.

GE MIG LANGOS!!!!!!!!!

dusch

älsklingen står i duschen nu, sen så blir det mys med en film! sen äre project runway! gillar alla detta året, utom jillian då :O usch på dig!

varit så himla kallt idag! frös nästan ihjäl.. menmen, nu ska syrran byta klass, men vet ni? det gör mig inget xD inte för att jag inte gillar min syster men det är nog rätt gott att slippa småbråket, hihi.. vet inte riktigt vad jag ska skriva dock..

till helgen hoppas jag att det blir en lång och sköna SLAPPA dagar, nada stress, mycket gott och härj, har varit så himla trött denna vecka (det innebär inte att jag har sovit), nästa vecka måste jag till ungomsmottagningen och kolla ifall det finns tabletter mot min PMS, hatar det, är världens suraste människa då, jag är väldigt ärlig nu
- kan börja grina när som helst
- bli arg för att jag kanske tappar en penna (?)
- jag är allt det jag inte brukar vara
för dom som känner mig vet hur det är, alla blir ungerfär - ÅH NEJ! stackars mor, far och syster som har fått stå ut med detta.. kommer aldrig glömma när jag var sur över matten en gång (jag fattade inte hur man gjorde en ekvation) kommer hem och erika frågar mig om jag ahar sett hennes tröja eller något sylikt, jag skäller ut henne på alla sätt och vis, mamma frågar vad som har hänt jag skäller ut henne lika mycket, erika gråter, mamma gråter och jag gråter (allt detta för en simpel ekvation), just de ja, jag bad om förlåtelse =)
så om ni inte vill vara i närheten av mig den speciella veckan så är det cool lugnt. jag förstår er! vill inte ens vara i närheten av mig själv då heller, PMS? skit, dret och bajs, det suger!

regn, regn och åter regn

kan det aldrig sluta? igår var det jättefint väder, och idag, har det verkligen ööööst ner hela dagen, sluta nu när jag kom innanför dörren och inte ville gå ut igen.. typiskt!

ska börja tvätta alldeles strax, jättekul.. -inte- men måste ju ha rena kläder! så himla sugen på ett par mya jeans, men får ta ett snack med papi så får man se vad som händer med det, idag beställde mamma äntligen klipptid! (äntligen! hon är så himla glömsk, kan man bli senil vid 39 års ålder?) men vet inte hur än, förslag?

min älskling kommer snart hem, och han har något lurt på gång, får se vad det är.. haha! för ni som känner honom är det säkert bara något helt knäppt! han var så himla söt inatt! låg där med ett litet leènde på läpparna, min bby! men jag soim inte så underbart, låg och kolla på SATC, somna in till det, sen vaknar jag av skrik och massa härj, då är det dawn of the dead, det hjälper mikkis jättemycket! jag har redan för lite nattsömn.. Måste verkligen till läkaren med detta, mammas kassa naturmediciner hjälpte inte så bra =/ tänker inte stå ut med 5 till 4 timmars sömn per natt, NIX!

ska ringa gårdan snart, saknar min lilla knäppa vän! och amelie, inte pratat med henne på länge nu! ska ringa min amsebamse sen ikväll efter jag har tränat, så blir de nog tjöt i ca 2 till 3 timmar! aldrig fel, amelie är bäst! love you..

tv:n trasig med konstigt knäppljud!

ni vet, den lilla röda standby knappen på tv:n? den blinkar och samtidigt kommer det något konstigt pipljud, fast med en låg ton, inte detta IIIIIIIIH, utan mer kikikik?

hemma

nu är jag hemma från säffle, vartit hos daniel och marie, mycket trevligt! blev en öl eller två ;-D åt jättegott! daniel gjorde potatis tomat med mozarella ost i folie i ugnen, mumma! med kyckling och dallas sallad.. mmmmmmmmmmm!


ikväll så ska vi till liljedal, jessica blir 25.. grattis! och grattis i efterskott till min underbara mormor. älskardig!



nicke, som den nya tommy lee, eller inte xD


daniel på gitarr!


grattis bella!

kla 13,30 så åker vi till borgvik för att fira nickes kusin och det är ju såklart min kära v'n bella =) härligt med sol också! kan inte bli bättre, helgen har varit jättebra, och idag ska jag och nicke bara mysa!!!! så det blir väl lite film oså,

i morgon är det skola igen, ser faktsikt fram emot att lära känna klassen, alla verkar trevliga!

Sanrt kommer Lena och Sam igen, 20 sep? tror jag att det var iaf, samtidigt som årjängsmarten iaf. jag hoppas att det finns langos där iår igen.. ´friterat bröd med vitlöks olja, gräddfil och ost! ni hör ju va gött det låter, men det är ännu godare! mmmmmh

nicke,. du har allt! jag är föralltid din. ja älskar dig något så innerligt!

.....

skolan är bättre faktsikt, känns som om jag kommer trivas bra i klassen! (Y)

snart bär det av till säffle, nickes kusin daniel kommer och hämtar oss vid fyra.. Imorgon ska vi till Liljedal för att fira Jessica (Nickes morbrors tjej) sen på söndag ska vi till borgvik för att fira bella =) GRATTIS till er :-)

har inte så mycket att skriva men, ha en trevlig helg!

skolan

strax drar det igång igen, bedrövligt! åååååh, vill bara ligga kvar i sängen med min älskling ..

--------

kommit hem nu, ställt potatisgratängen i ugnen precis, blir det och rostbiff med perpparsås idag! mumma.. inte allt för roligt med skolan :/ och erika kommer försent! haha

såklart kom jag på just nu, att jag är övningskärningskurs ikväll också! inte den bästa dagen :O

oprah

satt och kolla på oprah förut, handla om folk som har sk "sömstörningar" , nattskräck, sömnlöshet och liknande, det var en tjej som var med, hon får ingen sömn på ca 4-5 dagar! RENA TOTYREN JU! helt sjukt, jag klagar på att jag inte kan sova, men jag sover ju minst 3 timmar varje natt iaf, ska sluta klaga nu tror jag bestämt!

i morgton börjar skolan, usch, fy och blääääää! men bara att ta sig själv i kragen och se till att få betyg jag blir nöjd över :) hoppas det blir en bra klass också, det som är bäst är att jag slipper att åka buss! puh, det är det tråkigaste jag någonsin gjort! måste upp kl 6 för att ta bussen kl 7, när man börjar nio :O inte det roligaste =(

får se vad som händer idag, blir en promme till pappa iaf för att hämta lite saker, sen får jag se =)

byebye!

begravning

uschusch, idag är det begravningen för David, kommer bli lessamt ;'/

senare ikväll så ska jag va med gårdan o amelie, ska spela rummikubb! :D det är så roligt! kanske lite singstar också.. sitter ensam här nu, erika har gårr och nicke är och tränar =( just det! detta har jag inte berättat! förra veckan följde jag med nicke och jacob och träna, tränade benen, sen fick jag en sån träningsvärk så att jag inte kunde gå! gick på tå med böjda ben, förstå hur det såg ut?! kom inte ut ur lägenheten på två dar, sjukt! men ändå, så hårt träna kag inte, det var det värsta jag varit med om!

nu får jag nog ta och figga håret! bye

måndag

var på IKEA igår, köpte en jättefin tv-bänk, blanksvart! riktigt snyggt =) ska lägga in bilder någon dag när vi har hittat fina tavlor också!

väntar på gårdan, ska mysa lite ;D spela nintendo wii oså ;) nej, jag tar kort nu och lägger ut direkt ;D


vi får snart en platt-tv stället för den andra jätten ;) så då blir de nog bättre!
lägger in lite bilder ´från kräftskivan när jag ändå är på G

gammelfarmor, morbror Peter, kusin Robin =)

morbror Jonas, kusinerna Alexander och Totte, och Fia

min gammelfaster Kerstin och Mamma

söndag

rätt så trevlig kväll igår, Amelie och Malin kom också =) och syrran.. spela något nytt ölspel, "tangera". rätt okej spel, jag älskar att spela ölspel! :D inte för att jag blir superduper på det men det är lixom en kul grej =)

Snart bär det av till IKEA med nicke, och hans föräldrar, vi ska köpa någoin tv-hylla eller tavlor =) måste få upp något på väggen där tv;n står.. alldeles naket!

skriver mer sen! bye

kräftskiva

varit på kräftskiva hos morfar och gammelfarmor =) trevligttrevligt! gammelfarmor är så himla söt! 87år syns inte!

väntar på hummel och öla nu, dom är sega. menmen, skriver mer¨och lägger ut bilder i morgon =)

R.I.P

Det är så himla lessamt, nicke kom hem från jobbet när jag låg och sov, så berättar han om David.. En av Grums roligaste och snällaste.. Känt David sen sommaren 06 när han och Fredde var hos mig och Erika nästan jämt när mamma och pappa var i sölje, vi hade jämt så kul! David, jag hoppas du mår bra och att jag får se dig igen.. Vi är många som älskar dig!

Kanske ska berätta något roligare nu.. =) Nu äntligen har vi fått hem alla grejer och internet och hemtelefon fixat! Amelie var den första! Min älskvärda lilla amelie, en utav dom bästa! älskar henne =)

Det var inflyttningsfest hos Daniel och Marie i helgas också, kunde tyvärr inte vara där så länge pga nicke var dålig, men jag gillar verkligen marie! vilken tjej! Vi åker nog dit någon annan helg och umgås =)

Läst två böcker under sommaren nu, duktig va? läser aldrig böcker annars, om man inte måste, har iaf läst Mötley Crüe's "The Dirt" och Nikkis Sixx "The heroin diaries" DOM ÄR RIKTIGT SJUKA! men jag gillar dom? ska kolla om det finns någon liknande bok =)

Längtar sååååååå till Sri Lanka, men gillar inte hav och sånt, vågor och massa konstiga fiskar, nej usch, vågar ju inte ens hoppa av en båt och doppa mig, på vänern! Så säger nicke att det är skit stora kryp där också, kommer dö av hjärtattack om jag ser något sånt! hoppas han ljuger..

älskar dig mest min underbára nicke :) du är min förevigt

RSS 2.0