SNÖSTORM

Det snöar som inni idag. Jag klagar inte en sekund på vädret, för jag vill såklart ha snö nu när det är första advent!


Nicke drog igång att städa i morse, men jag kände att han var alldeles för pigg för att jämt ha gått upp. Vilket resulterade i att han städade och att jag prata i telefon och hjälpte till lite. Tur att han vet med sig att jag inte kan göra sådant de första jag vaknar. Man måste ligga på soffan i minst 30 minuter först!

Snöovädret är ju inte så bra för många idag kanske. Som pappa kommer inte iväg till jobbet ikväll. De flesta kanske har hört att det är värst i Dalsland nu, där råder dem folk till att inte gå ut tillochmed och nästan ingen kommer förbi på vägarna så pappa bestämde sig för att åka i morgon istället. Varför ska han ens ge sig ut när han kommer få sitta i bilkö i flera timmar? Nu ska jag och nicke gå till affären och köpa godsaker, ganska så sugen på chips och dipp idag så det får nog bli det.

Aha?

Kan nog inte längta mer till jul just nu, har massa julpyssel på g som jag ska genomföra tänkte jag. Tycker om pyssel, har alltid gjort. Har alltid massa olika idéer men gör dom aldrig. Egentligen skulle rita ner allt man kommer på så man kommer ihåg det till senare. Kanske ska önska mig lite saker till jul som jag kan greja med? Har lite småsaker som jag ska göra, blir ju lite mer personlig inredning då också! De jag har tänkt att göra nu är ljustakar - vanliga enkla och även en adventsljustake En hängare/anslagstavla Nyckelskåp Har tänkt att göra en ljusare hall med hjälp av matta, möbler osv. Så har önska mig en superfin bokhylla av mamma i julklapp som jag verkligen vill ha in i hallen, så om jag inte får den så köper jag den själv! Sen har jag och älskling bestämt (äntligen!) att vi ska köpa ny byrå nu. Allt ska vara vitt! Sen ska jag leta upp en snygg matta, dumt med vit matta i hallen men snyggt! Kommer ju självklart in lite färg men vill ha det mesta vitt för det är så fruktansvärt mörkt i hallen. Ah, nu har jag pratat ut! Haha. Nu ska jag plugga inför provet i morgon innan jag somnar. På fredag är de Harry Potter med syster! WIHO!

Helt slut!

Vet inte vad de är med mig, jag är totalt slutkörd! Skulle lätt kunna lägga mig nu och sova tills imorgon men då missar jag grey's och de är inget jag helst gör! Har massa saker jag måste göra i skolan också så ska ta mig en dag och göra en riktigt jävla ryck med allt. Vill bara att ska försvinna och bli klart, men de är ju helt upp till mig själv tyvärr!

Will & Grace

Har varit Will and grace maraton på TV4 komedi idag så har haft på samm kanal ända sen kl 11 i morse. Jag klagar inte en sekund! Har även tvättat och gjort tacos. Varit ensam precis hela dagen och jag klagar inte direkt. Älskar att bara ha tid för mig själv, inte bry sig om hur man ser ut och göra precis hur man vill! Grisen kommer hem vid sju och blir de nog bara att kolla på Prison Break och sen hoppa i säng. Mamma kommer i morgon och storhandlar, sk bli skönt att fylla på kylskåp och frys igen!

Saw 3D

Var på bio i tisdags, ja som rubriken lyder så vet ni nog vilken film. Blev lite smått missnöjd för jag trodde den skulle vara bättre men hade nog bara för höga förväntningar! De bar värd och se i varje fall och mer 3D bios vill jag se! Annars har jag inte så mycket att säga mer än att jag o sis har fixat bio biljetter till nya Harry Potter :D WIHO

RSS 2.0