SLEEPLESS

Var inne på mellandagsrean igår efter noll sömn. Kunde verkligen inte sova och när klockan var 05 gav jag upp. Jag gick upp och fixa mig osv, skulle åkt till stan vid 08 men gick inte eftersom att det inte var plogat! Hatar att det inte kan fixa sådant i tid. Det är väl förfan bara att kolla på vädret dagen innan så ser man om det ska komma snö eller inte. Idioter blir så sur, och pappa kom inte ut förens klockan 17 igår, DÅ KOM DOM OCH PLOGA! Han bor inte ens utanför grums...

Fick mig endel igår iaf, 2 par jeans, 2 tröjor, 1 kofta, 1 skärp, 1 mjukis, puder, cover it up all mix, rouge, örhängen, korkar, 2 trosor, 1 bh. Ja det tror jag var allt. Hel nöjd med allt. Och det dyraste jag köpte kostade 275 och det var cover it up, dyrt som fan men det ska tydligen vara värt det. Erika prövade den när hon kom hem och hon sa att den var super! Hoppas på det jag med då...

När jag kom hem åt jag min andra del av min subway. Sen somnade jag på stört, fanns inte en chans att jag skulle hålla mig vaken, så somnade runt 20... Haha, gött som fan har jag söve inatt!

DAN FÖRE DOPPARDAN

Julafton i morgon då, ska bara packa in ett paket till sen är jag redo för allt julfirande!

Just nu tvättar jag, det suger! Ska sätta på DH säsong 1 snart, bara för att jag ska ha något att göra idag. För det finns ju sååå mycket på tv:n -INTE-. Har ingen aning om vad jag ska skriva, så lägger ner.

We're not the same /m

HYPER!

Vaknade såååå sent idag, det tycker jag inte om då jag är värsta hyper nu. Sov över 12 timmar inatt. När hände det senast undrar ja? Det är dock en fråga jag inte kan svara på.

Annars så var jag ute och gick med B och Linda i morse (eller ja, vid ett). Det var skönt, ska ut och gå sen igen med syster. Måste ta slut på alla krafter jag har så jag kan sova ikväll. Annars så vänder jag på dygnet och det orkar jag verkligen inte göra nu. Måste upp i tid på morgonen på jullovet så jag har ork att shoppa upp pengarna jag får i julklapp, muhahahah.

Nej nu ska jag hitta på nått..

We're not the same /m

JULGRANEN UPPE!

Idag sätte jag upp granen, det kändes bra då jag fick lite julkänsla. Hummel kom hit och hjälpte mig lite också.

Annars är jag hundvakt åt min absoluta favorit, och det är ju självklart Molly. Hon älskar snö s det är så härligt att vara ute och gå med henne, hon är så rolig när hon rullar sig i snön! Aja, nog om de!
Bakat knäck har jag gjort idag också, det gick superbra tills bunken smälte (!!!). Så då fick jag slänga den så då blev det en hel del mindre än vad jag hade tänkt mig, menmen..

G på spanskaprovet fick jag också (kanske har sagt det redan?). Så jag var übernöjd och stolt! Matte b provet gick käpprätt åt helvete! Dåligt som fan gick det, men jag försökte ifall. OM jag har tur kanske jag klarade det.

We're not the same /m

NOTHING CAN TOUCH ME NOW

musik....

Precis klar med religionen, SÅ GÖTT! Nu är det endast två prov kvar, sen ska ni veta att jag har inte en litet skitsak att tänka på sen! Jag är så stolt över mig själv nu. Men lika snabbt inser jag att det finns annat att göra, såsom att damsuga. Men det blir så svettigt att dammsuga, jag gillar inte att dammsuga.

Jag ska i varje fall sitta kvar vid datorn en stund och sjunga lite. Sen ska jag nog plocka fram dammsugarn, den äckliga dammsugaren. En annan sak, jag har inte rökt på gööööörlänge.

Har ni märkt vilken oseriös blogg jag har ändå?


We're not the same /m


SCHH! BE QUIET; U MIGHT PISS SOMEBODY OFF..

.. Like me motherf*cker..

Lyssnat på musik nu ett tag, inte kommit in i duschen än, inte pluggat spanska än, inte gjort religionen än. Vart dåligt med pluggningen idag! Geografin hann jag i varje fall med. Så i morgon måste jag verkligen göra religionen, högsta prioritet nu! PUNKT!

Måste duscha nu, måste ju komma i säng någon gång.
- Du är så dum som bara slösar tid Mikkis.
- ... ah, jag vet. Men det bara blir ju lixom..
- Men om du hoppar in i våran hjärna så vet du att vi vet bättre än dåhär!
- Ja, vi gör ju det. Men att komma igång så så så så så jobbigt.
- Men kom inte med bortförklaringar hela tiden, jag är ju lixom du, jag vet vad du tänker vet du.
- Ja du gör ju det, eller jag gör ju det, eller vi.. Hur blir det?
- Jag är ju du, men du är ju cokså jag. Och du+jag=vi. Så du kan använda det alla!
- Gud så smarta vi är!
- Ja! men tänk om DU kunde använda det någon gång, för så fort det blir jobbigt måste ju jag hoppa fram och göra skiten.
- Så är det ju inte, det är ju inte du som behöver spela dum och bli förlöljligad hela tiden, det är ju jag.
- Men du är ju faktsikt vi..
- Ja just de ja... WOOOHOO då räknas ju jag också som smart då alltså?
- Nej.




SLÖSERI PÅ TID. OCH VÄLDIGT ÖVERTRÖTT!

JULBORD

Åsfjärden måste ha Sveriges godaste julbord! Jag var så mätt så jag rullade ur matsalen. De hade gjort de så mysigt med blommor och ljus. Maten var sååååå god!! Julmust och självklart hur mycket julgodis som heslt efteråt! Åh, nu vill jag ha mer mat. Ge mig mer mat!

Snart kommer älskling hem, han ska ner till systemet en sväng och sen ska vi laga mat. Amelie gosen kommer sen också.

We're not the same /m

GRATTIS ÄLSKLING

Idag fyller my love hela 23 år!
Grattis min älskling!



Fick tillbaka mitt prov idag från engelskan, gick väl sisådär men jag klarade det i varje fall! Vilket är huvudsaken. Spanska provet därimot gick det ganska så kasst på, hade inte förväntat mig så mycket annat men. Fick 18 poäng. 50 POÄNG VAR GODKÄNT! 110 poäng tror jag man kunde få, hah! 5 år med spanska helt i onödan? JA!

Vi ska dra oss vidare till P&J snart där det blir lite firande för my love. Får ju inte plats med så många i varan lilla 2:a. Han fick iaf en konsert med Metallica från Frankrike och en tröja utav mig. Han tyckte om båda, just nu sitter han och kollar på konserten med full volym. Tur att han gillar mina presenter i varje fall ;-)

Jo! Jag är ju korthårig nu förtiden, lägger ut en bild så fort det blir någon bra!

We're not the same /m


DRYGAST

Jag är så grymt kass på att uppdatera. Men som om det gör något? Nej.

Tog en tripp till stan idag, kära mormor är ju i Grumset! Hitta en kjol jag ska ha på julafton, och den andra delen till my loves födelsedagspresent. Jag hatar verkligen att han fyller år i december. Just den månaden man måste slösa. Har ju inte alls för mycke pengar att lägga ut på min älskling.

När jag och min syster kom hem från stan så sätte vi igång med pepparkaksbaket! Blev endel pepparkakor, och för en gång skull blev det inte drygt vilket det alltid blir mot slutet. Jag tror det var för att vi satt ner istället för att stå upp.

We're not the same /m

FREDAG

Sitter här nu och funderar på om jag ska stanna i Grums eller dra in till stan. Får se hur jag gör.
Annars så är jag väldigt trött ändå, fick precis i mig en energidryck i alla fall. Kanske hjälper, eller inte.
Inte så mycket mer att skriva, fick VG på religion b provet. Detta har helt klart varit den bästa terminen hittills. Både för mig och Ida skulle jag kunna tro. Vi är så duktiga!

We're not the same /m

JÄVLA CP

KUL ATT DOSAN TILL DIGITAL BOXERN ÄR TRASIG!
Med andra ord; Inge Grey's för mig ikväll :-(

På andra sidan hatar jag att jag är så jävla dramatisk. Jag hatar att allting ska bli så fel det bara kan bli, när det egentligen inte är världens största sak. Jag hatar även att jag börjar grina så fort jag blir lite nervös. DÅLIGA EGENSKAPER MIKKIS, GÖR DIG AV MED DEM!

Aja, ska dra iväg till Bb sen. Ska även beställa my love's födelsedagspresent idag. Och jag längtar tills på måndag för då kommer min älskade mormor. Så ska följa med henne och mor in till stan och köpa det sista till hans present och även köpa julklappar.

We're not the same /m

RSS 2.0