irriterad, trött och grinig

Satans va PMS jag har haft hela jävla veckan. Så fort någon säger fel sak så barkar det iväg, argare och argare.. Jag har hellre världens mensvärk än detta. Visst man blir väl arg för att at värken, men man blir inte arg för att luggen inte vill ligga rätt? Jag har alldeles för stora problem ibland, deprimerande.

Jag och Sofia bakade förut, mjuk chokladkaka! Då trodde jag att det skulle bli mer likt kolatyp, men det blev mer som vanligt choklad nästan. Aja, det var gott iallafall. Började kolla lite på Sunes Jul, kanske 3 avsnitt? HA! Sofia, vi kollar mer när vi är själva istället, så det blöir tyst. Haha, nej. Nu måste jag ta och lugna ner mig, spricker snart..


Första Advent

.. och jag har tänt det första ljuset. Nicke står nu i duschen sen bär det av till affären. Idag blir det endast mys, framför tv:n med Sunes Jul och massa med levande ljus. Stackars Gård när hon kommer sen, hon kommer dö utav värmen.

Lördagen var rätt okej, gjorde inget speciellt direkt. Var med Gård och kollade lite på film och så. Hade det allmänt trevligt kan man väl säga. Nicke gick ner till Cheers för att kolla på ett band. Har glömt att fråga om det var bra.

Det är så himla skönt att det äntligen är första advent. Det blir en sådan lugn och härlig känsla, mysigt helt enkelt. Advent är nästan bättre än själva julafton ibland. Tänk på detta, man längtar ju alltid till självaste julafton, och det gör man ju under advent. Men när julafton tillsist kommer och man har kollat på Kalle och öppnat alla presenterna (alla kanske inte firar jul som mig menmen.), man åker hem, vad gör man? Såklart är det ju mysigt hela dagen, man ska ju vara med familjen och så. Men på kvällen? Jag har nästan alltid tråkigt på julaftsonkvällen. Det finns ju verkligen ingenting att göra. Man bara sitter där och umgås, och får frågan:
- Är du nöjd med alla julklapparna nu?

julklappar

2 klara. Hittat en perfekt julklapp till syster också, men den får inhandlas lite senare när jag har mer pengar. Den är nämligen lite dyr. Köpte även ett par skor till mig själv. Ser ut som mina andra fast sitter tightare runt vaden, och fodrade såklart. Köpte dem för 499 kr på Din Sko och det var ett bra pris enligt mig.

Gårdan kommer väl senare och vi får se vad vi hittar på. Kanske drar ut också, får se. Men ska börja fixa mig nu tänkte jag. Har inget att skriva heller. 
 

fredagkväll, vad gör man?

Jag sitter här varje fall och har jämt färgat håret på Sofia. Det fick bli Kastanj, vilket börjar ta sig och det ser bra ut. Ja, min fredagskväll kommer att tillbringas med Sofia och min kära syster Erika. Vet inte vad som kommer hända, men jag är sugen på Singstar och hoppas jag får med mig dem hem till far så det blir av.

Har haft väldigt kraftig PMS idag och det har inte varit kul. Så på onsdag kilar jag ner till ungomsmottagningen för att få något mot detta, för nu har jag verkligen försökt med allt. Och inget funkar.

http://www.youtube.com/watch?v=HIRNdveLnJI Avenged Sevenfold - Afterlife. Ärligt, alla måste kolla in det grymt snygg sångaren.
Titta och se, ni kommer dö.

fredag

Solen lyser idag, men ingen snö dock.

Ska snart vandra ner till skolan och ha svenska. Jippijej. -inte-. Men får leva med det.
Idag ska jag och Nicke hjälpa Sebba och Natta att flytta deras saker till deras nya lägenhet.
Har fan inget att skriva ju? Vad har hänt? Aja, skitsamma. Ska lyssna klart på låtarana här nu så drar jag sen!
GOODBYE!

ops, sålt!

Pirjo köpte alla mina julkort. Tackotack! ;-)

Har pluggat lite oså nu, gjort mycket frågor till U-Lanskunskapen och det behövs. har näm,ligen prov på det på onsdag eller tisdag, vilket betyder plugg hela helgen ca för Mikkis. Jippijej. Kanske inte hela helgen dock, men en del utav den.
Fick även tillbaka två prov idag, ett starkt VG på samhällskunskapen och ett starkt G på Engelskan. Vilket känns underbart. Älskar mig själv för att det går så bra i skolan. Haha, nej men att jag sköter mig. Tror inte dte var så många som trodde att jag skulle göra det när jag flyttade hemifrån. Sköter mig nog bättre nu tror jag tillochmed.

Detta med flytten har bara varit positivt. Jag har lärt mig att ta riktigt ansvar, d.v.s laga mat städa för jämnan, och hålla det rent och fråsch helt enkelt. Jag går till skolan och jag sköter mig och försöker verkligen att handskas med pengar (dock lite svårt att betala hyra och mat med 1050kr/månaden), men som tur är har jag ju mamma och pappa som hjälper mig med mycket. Och detta är ju även det en pusch att sköta skolan.
Det bär snart av till äffaren och efter det ska jag lägga mig i soffan och kolla på förhäxad. Orkar inte göra allt för mycket idag, ska göra lite mer frågor också, men sen får det räcka.

En ska till, jag har blandhy, vill gärna bli torr på vintern och har inte hittat något som hjälper. Är rödflammig också. Snälla hjälp mig med produkter. DET SKA INTE KOSTA MULTUM! (Jag är inte den rikaste, men snart jul nu..)

Julkort, som stödjer de fattiga

Hjälp mig att stödja det fattiga barnen i Indien.
Jag säljer nu handgjorda julkort för 20kr styck och detta går till dem.
Det är dem i Indien som har gjort, de och är jättefina!
Dem gör detta för att de vill göra någonting för pengar istället för att vi bara ska skänka det.
Dem hjälper till helt enkelt.
Skicka en kommentar eller liknande om det är någon som är intresserad!


soffan, min viloplats

Ska lägga mig i soffan och kolla lite på förhäxad tänkte jag. Sen kolla på Prison Break och One tree Hill. Måste ju ha något att fördriva dagen med.

Har inte så mycket att skriva idag, eller just nu i varje fall. Ska hem till Pappa ikväll och käka pizza med släkt. Alltså jag uppdaterar senare sen. orkar inte skriva nu..

mmhm, hemtrevligt!

Nystadat och adventpyntat har kommit upp, tidigt? - Jo, jag vet. Men tänkte att det var lika bra när vi ändå städade idag. Så nu är det jätte mysigt här hemma, plus att det är vitt ute. Snälla gud, låt det vara vitt hela december månad.

Sofia har varit här en sväng idag. Vi har pluggat lite och togit grymt snygga kort, eller ja det beror ju på hur man ser det. Kanske ska säga mer "roliga". Man skrattar ju i varje fall. Imorgon ska vi till Medskog och hälsa på Helen, ska bli trevligt. Så jag får gå tidigare från skolan i morgon så man hinner. Det låter säkert helt sjukt, men hon åker till Sthlm på fredag för att hälsa på min andra faster. Så man får ta tiden man får, och mina sista lektioner i morgon är inte så viktiga direkt. Jo, alla lektioner är viktiga men jag hinner ikapp dem lätt.

Nej, nu ska jag tvätta ansiktet och borsta tänderna.
btw, är det någon som vet bra ansiktprodukter till ansikte som inte kostar multum? Vore skönt att slippa gå i smink någon dag på vintern.. (annars ser jag ut som ett mongo med mitt röd flammiga face)

Lucia

Det är snart Lucia och alla elever här på skolan ska rösta vad våran rektor ska vara då. Jag rästade på tärna. Och 75% hade röstat på det. Vem vill inte se honom utklädd till tärna. HA! Älskar att denna skolan hittar på så mycket roliga saker. Det är inte allt för många skolor som verkligen ägnar sig åt elevernas tycke. men det gör åsfjärden, därför trivs jag här. Verkligen. Ska nästan skriva ett mail och bara hurra! nej, det tänker jag faktsikt inte göra, men alla min lärare är värda det egentligen.

Sitter och lyssnar på musik på www.youtube.com . Just nu är det Queen - The show most go on. Störande att världens bästa sångare dog. Hör ni rösten? Den åker genom kroppen som en helt underbar vacker remsa med endast musik. Hör rösten, rys.


Världens bästa röst

härligt!

Satans va underbart det är att få sova. Ska snart gå till skolan tänkte jag också. Dem har börjat borrat i andra gången och jag vaknar av det med. Så grymt irriterande. Inte det roligaste att vakna till. Skön skoldag idag också, slappt. I Like It!

Idag blir det städning och kanske gymma. Det behövs nu, alldeles för längesedan. Har inte så mycket att skriva, börjar änna mig lite stressad också. Ha en bra skoldag!


Vänskap som håller sig kvar och stannar så

Börjar ju 10,30 som sagt och tänkta passa på att tillbringa lite tid här med att skriva lite om alla mina underbara vänner..

Amelie Edvardsson är min klippa! Min absoluta bästa kompis. Finns där i vått och torrt och lyssnar alltid. Vi kan prata allt mellan himmel och jord och håller det senare för oss själva. Jätte härlig tjej med mycket drama omkring sig men även på ett bra sätt. Alltid lika snäll och omtänksam som glad. I'm never leaving you..

Sofia Gård har jag känt sen jag vet inte hur länge. Har nog mest barndoms minnen med dig och dem lever kvar än idag. Vi har våra traditioner som måste göras, som t.ex sunes jul som måste tittas på varje jul. Du är en riktig vän och jag hoppas att det inte blir något uppehåll igen, utan att vi förblir vänner. Du har en stor plats hos mig.  Love you my dear

Isabel Palokangas är en otroligt knäpp tjej, but I love her anyway. En mycket speciell tjej som är helt jävla underbar. Du står högt upp på vänskapslistan och du är högt värderat i mitt hjärta. Du är en stark person och finns alltid där. Jag vet att det är bara att ringa så är du där. My near and dear friend

Erika Larsson är även min syster. Vi är i samma ålder så vi står varandra otroligt nära. Vi umgås som kompisar men har även verkligen närheten som systrar har. Vi har även här en unik vänskap som jag vet, garanterat, kommer finnas föralltid. Jag tackar min fader och min moder för min underbara syster Erika. The best sister ever!

Emelie Hummelgård, du vet också att du är värderat högt. Vi har tappat lite kontakt men vi vet att vi finns där för varandra ändå. Dig har jag mest minnen med, under mellan - och högstadiet. Prata med varandra varje dag och vi var inte utan varandra. En helt sjukt bra vän som jag saknar mycket. This is a neverending story..


Jag har många fler vänner som jag älskar och bryr mig om. Dem 5 över, är dem bästa någonsin, men för att nämna fler.
- Malin, Jessica, Sofie, Frida, Sandra, Nathalee, Gabbi.. Och även alla nya sköna klasskompisar som jag vet att jag kommer få mycket minnen med, - Julia, Ida, Nathalie, Emma, Marie m.m

Och vi ju absolut inte glömma Lena. Nicke underbara syster som jag har otroligt mycket gemensamt med och älskar att prata med. Du är också en helt underbar person som jag är otroligt glad över att få ha mitt liv. Inget annat än en söt, omtänksam och helt jävla urgullig! Lena, du har den bästa personligehten någonsin!

Tack mina vänner för att ni finns där för mig när jag behöver det. Jag älskar er alla och ni betyder mycket för mig..

Julkänsla

I Grums har det snöat hela dagen och nu är det endast vitt, det snöar fortfarande.Underbart tycker jag nu när det snart är advent och snart dags för julmys!

Handlat idag igen och det blev mycket mat idag, hela 7 påsar. Så nu finns det mycket gott att käka. Fick även reda på idag att jag har sovmorgon i morgon, vilket är värt. Börjar vid 10,30 och jag åker inte buss så jag behöver inte gå upp förns 09,30. Ha, gyd va gött. Imorgon blir det även storstädning och upp med allt inför advent (jag ska inte tända det innan första advent, jag lovar pappa). Ja, pappa hatar när folk ställer upp saker för tidigt. Som nu till jul, adventsjulstakarna ska tändas på första advent, punkt. Min pappa är lite speciell utav sig men jag kan leva med det.
Ska även klippas av den nyfunna frisören Jessica. Så hon ska få göra lite svartjobb här hos mig och klippa topparna. Även bestämt att, äntligen, jag och min gamla vän Emelie Hummelgård ska ta en förhäxad-dag och kolla genom Säsong 1 på torsdag. Ska bli härligt att vara med den lilla sötisen igen.

Kan ju inte glömma det viktigaste. Metallica i Oslo till sommaren. YES! Kan ju inte gå på dem i Sverige för då är vi i Sri Lanka och huvudsaken är ju att se dem, inte när. Så tack Linda för hjälpen med biljetterna där nere i Gbg.


James Hetfield

deprimerande

Fick förhäxad s01 idag av syster. Ska låna den utav henne tänkte jag och nörda mig. Så Hummel jag tänkte på dig, vill du komma och nörda förhäxad med mig? I know you love The Charmed Ones? ;-)
Fick även två par jeans utav henne idag som hon inte vill ha längre, ett par baggy och ett par vita. Tack sis! Till helgen blir det nya skor och börja handla julklappar. Ska köpa mig ett par svarta ugg-skor. Inte det snyggaste med det är otroligt bekvämt så sak samma.

Jag och Ida håller på med ett arbete om utrotningshotade djur i naturkunskapen. Det suger balle, jättetråkigt. Men det är värt att kämpa lite för ett bra betyg, enligt mig. Hade inställd spanska nu på morgonen så jag hade kunnat sova en timme till i morse. Det är vitt ute nu, underbart. Härligt med snö nu när det är advent till söndagen.

det ger sig inte..

.. ditt jävla svin, detta ska du få sota för.


Mötley Crüe

Japp, dem kommer till Sverige, jag ska dit. Måste ju se Nikkis Sixx, världens snyggaste 50-åring!
Just nu sitter jag och lyssnar på KISS, I was made for loving you. Härligt låt.

Mötley Crüe - Girls Girls Girls
KISS - I was made for loving you
Volbeat - River Queen
Bloodbound - Nosferatu
Judas Priest - Revolution
Mötely Crüe - Just anothet psycho
Airbourne - Runnin' Wild
Danko Jones - Code of the Road
Judas Priest - Touch of Evil
Mötley Crüe - Saint of Los Angeles
Metallica - The Unforgiven
Mötley Crüe - Kickstart my heart

Judas Priest - Lether Rebel

Har ni dem inte, ladda hem!

Världens bästa pojkvän

Igår så skulle vi äta middag som jag kanske skrev. Nicke sa att jag kunde sitta kvar här så skulle han göra maten. Han ropar att det är klart så kommer jag in så är det jättemysigt med ljus och så. Jag blir så glad när han gör sådana saker för mig. Känner mig verkligen älskad utav honom. Det är ofta han gör sådanan där "små-saker" som får en att tycka om honom extra mycket! I fredags fick vi höra från vänner att vi var gjorde för varandra och att vi aldrig skulle släppa taget om varandra. Känns så himla underbart att höra. Jämt så alla vet,  jag och Nicke kommer alltid vara tillsammans.

Gårdagen var väl lite si-sådär. Inget speciellt. Blev en fight på ICA Orrby tror jag bara. Sjukt ändå, starta bråk inne på ICA kan ju inte vara det bästa..

Idag kommer min Faster Helen hem för att stanna en vecka, hon är annars bosatt i USA Californien Los Angeles. Jag vet att det är så grymt fuskit, men jag och Nicke ska nog hälsa på henne och Caden snart. Nicke måste ju få träffa världens coolaste Amerikanare Caden Guatreu.

Avenged Sevenfold

Sitter och lyssnar på musik nu och ska alldeles strax börja med maten - pepparbiff med grillade grönskaer m. pepparsås. Hur gott låter inte det? Whatever, har helt fastna för låten Afterlife med Avenged Sevenfold. Verkligen ett musiktips. Så grymt bra.

Har inte hänt alls för mycket idag. Mest mys med my love. Men senare bär det nog iväg någonstans. Båda jag och Nicke är rastlösa så det måste hända något idag. Alltså har inte så mycket på hjärtat just nu. Förutom att jag längtar julen så innerligt. Ska snart in till stan och handla lite julklappar också. Så härligt att gå på stan när det spelas julmusik och är pyntat överallt. Dags för mat!
Over and Out!

Inte mycket, men alltid något..


Innan tjejkvällen hos Sofia förra helgen, min nya tröja också.
Som jag är helt supernöjd med!

Tröttheten är gudomlig!

Nästan jämt gått upp. Kvällen var lyckad igår även fast det blev lite strul. Jag var nykter igår men vi var hemma kl 04,00 ca. Det är helt offatbart att jag orkade hålla mig uppe så länge. Men därimot slutet kände jag att ögonlockena började bli tunga. Men när vi väl gick hem så var det härligt att komma i säng!

När jag var i skolan igår så tittar jag ut och ser världens snöstorm ute, kände verkligen en lycka inom mig då. För om ca 1vecka är ju det advent och då får det gärna var lite vitt. Och vet ni, det snöar nu också! Åh, så bra detta känns. Men nu är min vitlöksbaguette klar så jag ska ta och käka den nu innan den blir bränd..
Skriver mer sen!

2 timmar kvar..

Ska be om ursäkt till Gård som jag glömde nämna i slutet av det förra inlägget. Hon ska vara med ikväll också. SORRY!

Sitter i datasalen nu och skriver en novell. Jag hatar att skriva noveller, jag är så fantasilös så det finns inte. Ja med detta ska nog gå bra, tar lite tid att skriva dock. NU har jag rast i 1000år och sen spanska. SEN får jag sluta, finally. Vad som händer ikväll är väldigt oklart, utgång eller inte? mys, eller inte? Men jag nöjer mig med båda två faktsikt, bara det blir trevligt. Men nu ska jag möta Amsesnosis.

fredag

Nu är det fredag igen och jag har precis kommit hem. Gjorde prov idag, gick super! Så det känns verkligen underbart nu. La märke till att jag aldrig skrev igår. Men det var för att jag hade mycket att göra. Var i skolan, gick till Gårdan och hjälpte henne med hennes garderob. Hon skulle städa den, men tog inte kläderna som låg utspridda över hela rummet. Då störde jag mig på det så då gjorde jag det istället. Snällt va, Gård? ;-) Vi var även på hockey igår, såg ca 1½ period och Grums ledde med 5-1.

Vad händer det idag då tro? Amelie kommer idag i alla fall, snosisen. Allt för länge sedan nu. Ja det blir väl säkert massa prat och kanske utgång. Det märks.

SLEEPY

Jag är supertrött just nu, har ingen ork att sätta mig att plugga idag. Men det är ett måste. Har prov om två dagar så det behövs. På menyn idag stog det kycklingwok med ris, mumma. Men har haft magknip typ hela dagen så jag våga inte äta allts för mycket. Men jag är mätt i alla fall.

Var superduktig på matten idag också. Jag har varit klar med allting i 3 veckor nu så har inte haft något att göra. Så idag gav Kerstin mig en mvg uppgift som skulle göras som en inlämningsuppgift. Den går bra har bara en sak kvar, som är lite klurigt. Ska göra en egen formel som andra i klassen ska lösa. Det ska inte var någon enkelt nu, utan en klurig formel typ. y= 0,52x+23m. SÅ det är väl kanske inte det lättaste att göra något sånt själv. Y:et står för ex) höjden på ett berg och liknande. För det är det uppgiften handlar om. Ja, ni som kan formel vet hur jag menar.

Fick en härlig överaskning när jag kom hem idag. Min kära pojkvän hade städat hela lägenheten så det luktade härligt och nystädat. My love is the best!

plugg

Sitter och pluggar. Medeltiden, historia. Fastnade på feodalism och vasallitet. jag vet vad feodalismen är, men hittar inget om vasalliteten. Så nu tänkte jag ta en paus. Blir så arg när jag inte hittar vad som är rätt. Speciellt en sak som jag vet att jag känner igen, så är det säkert något simpelt.

Jag har varit otroligt trött idag efter gympan, var kul att tjejerna som inte brukar vara med var med och hade gympa. Aja, har inget mer på hjärtat.. Har lite ilska kvar i min kropp som inte fått kommit ut än, men det ska inte skrivas, det ska sägas. Hade velat träna idag men jag måste plugga. Skolan får gå först, så enkelt är det.

BYE MONSTERS!

PROV..

..igen, har ca 6 prov kvar innan terminen är slut la jag märke till förut. Vilket egentligen suger. Idag är det dags för att börja plugga på samhällen. Det bästa med samhäll är sådant man vet utan att någon behöver berätta. Vilka brott begås oftast? Vad finns det för fängelsestraff? Ja ni vet vad jag menar, men jag ska fasiken fixa mig ett högre betyg här i slutklämmen tänkte jag. Vore skönt att sluta höstterminen perfekt.

Jag had precis prov nu, väntar in Julia just nu så vi kan käka. Fläsk är det idag, vilket jag inte gillar. Men jag får nog ner lite mat. Min lilla älskling ligger säkert och sover fortfarande. Ohja, jag är avundsjuk. Skulle ha varit så skönt att bra ligga där och mys ner sig bredvid honom just nu, få känna lite värme..
.. för det finns dte inte på denna skolan i varje fall.


Jag blir så jäkla arg, jag skulle vilja skrika ut över hela världen och berätta vad det finns för människor. För dem visar jag ingen sympati eller medkänsla. Dem ska få känna på riktigt ilska, för dte är dem värda. Och det blir nog bara inte för mig, det blir nog även för vissa andra. Du krossade ett hjärta, nu får du sota för det. Och det var inte bara "någons" hjärta denhär gången, det var en person som står nära många, en neutral, omtänksam och snäll männsika som inte gör någon något ont. Tänker alltid på alla andra i förstahand. Inklusive dig. You messed up boy, go to hell..

Befolkningspyramider

Sitter på lektion och kollar runt och letar.
Fortfarande arg som igår, lite bättre dock. Jag hoppas bara på att jag får se dig på nära håll idag. Jag ska renovera om ditt ansikte (a.là Nathalee citat)

still angry..

Min ilska har stillat sig lite men den ligger bara där för att värma upp till det som komma skall.

Ni som vill veta vad som har hänt berättar jag gärna för, men vill inte gå ut med det här på bloggen eller liknande internetsidor. En otroligt irriterande sak. Jag förstår inte vilket svin du egentligen är? Och vilka genomskinliga människor det finns. Jag hatar er, enormt. Detta är en ilska jag aldrig upplevt förut, detta är den värsta. En sådan man inte kan hantera, inte alls.

jag hatar dig

Jag har så himla mycket ilska inom mig just nu+pms. Så jag är inte att leka idag, i alla fall inte just nu. Detta har inget med Nicke att göra så alla vet, detta är en annan person. Jag förstår inte hur det kunde göra det igen? Du gjorde det 1000 ggr förut, försvann kom tillbaka och förstörde igen. Och inte för mig denna gången. Om jag ser dig så vet jag inte vad jag kommer göra. Du ligger jävligt risigt till.
Jag har stört mig på detta hela dagen så kommer jag hem. Jag kände hur blodet började koka inom mig, hur jag började darra, kan inte prata, bara skrika.

Dagen har annars varit bra skolan var faktsikt väldigt rolig idag, Julia var ju tyvärr sjuk och hon vet jag saknar hennes blåsta kommentarer ;-)
Har prov i morgon som jag ska börja plugga på också.

ljusparty

Jämt kommit hem från ljuspartyt hemma hos Pirjo. Det blev lite inhandlat och det var supertrevligt! La även märke till idag att jag måste ha snurrat lite igår. Jag var inte alls så snurr (vad jag kommer ihåg). Jag drack 5 öl men det hände väl något konstigt. Jag var hemma i normal tid och jag hade skitskoj! Någonting som måste göras om.

Jag vaknade jätte sent men det känns bra att få sova ut. Nu sitter jag här själv för att Nicke spelar innebandy med Pasi, Adam och Daniel. Så han kommer väl hem om ca 1h. Ikväll blir det endast mys med my love, så det blir väl film och så, kanske lite godis också, som jag förövrigt att nästan har slutat med. Jag brukade äta upp en stor chokladkaka på en dag. Jag hade min  fyra dagar sist. Sen efter det så vill jag inte inte ha mer, kände inge sug efter det. Vilket känns prima :-)

Jag anser att vissa människor absolut inte inser vad dem håller på med. Fattar inte hur man kan bara svika någon på det sättet. Lever du med ett samvete? -Nej från utsidan ser det inte ut så. Något mer ska jag inte uttrycka mig om. Jag lägger mig inte i för detta är inte min ensak, men jag tycker folk har rätt till att höra åsikter, därutav min. Tänk på vad du gör. Hur kan man ens glömma?


home sweet home

är hemma nu och det jänns skapligt skönt. Varit hos Gårdan nu på kvällinga så ät öite på pickalurven. Det har varit kul men ha såklart saknat min älskling som  nu ligger och sover. ska strtax ge honom sällskap.Men först blir det mat och tvättning! Måste bli litw normoa innan saängen..


Niklas

kirjavainen är det bästa som finns, du gört in dag, min värld.. Du är mitt allt. du finns, jag finns.
 Du finns inte, jag finns inte! DU ÄR MITT ALLT!

home sweet home

är hemma nu och det jänns skapligt skönt. Varit hos Gårdan nu på kvällinga så ät öite på pickalurven. Det har varit kul men ha såklart saknat min älskling som  nu ligger och sover. ska strtax ge honom sällskap.Men först blir det mat och tvättning! Måste bli litw normoa innan saängen..


Niklas

kirjavainen är det bästa som finns, du gört in dag, min värld.. Du är mitt allt. du finns, jag finns.
 Du finns inte, jag finns inte! DU ÄR MITT ALLT!

home sweet home

är hemma nu och det jänns skapligt skönt. Varit hos Gårdan nu på kvällinga så ät öite på pickalurven. Det har varit kul men ha såklart saknat min älskling som  nu ligger och sover. ska strtax ge honom sällskap.Men först blir det mat och tvättning! Måste bli litw normoa innan saängen..

Myskväll hos Gård

Ikväll bär det av till Sofia med mys på listan med söta flickor! Så detta kommer bli en lugn skön kväll med brudar och allt vad det innebär.

Kom hem från Karlstad för ca 40 minuter sedan. Fick mycket inhandlat idag, inte för mina pengar då (eftersom jag inte har något), utan mormor och mamma var urgulliga och köpte massa saker. Av mormor fick jag lite julsaker, bl.a två julkulor som är lampor, lite svårt att förklara. Dem är runda (såklart), rätt så stora i svart genomskinligt med vitt mönster på. Två dukar, en röd, en blå och 6 ljushållare. Dem är också röda, i tre olika storlekar, som nu står på dem svarta hyllorna o vardagsrummet. Av mamma fick jag en ursnygg vit tunika med svart spets och en genomskinlig kruka med en spiral i med ljus, också svårt att förklara. Som vi fick i 1års present.
Jag är supernöjd med allting, så jag tackar och bockar. Så den nya tunikan kommer att bäras ikväll med svarta strumpbyxor och svrta stövlar, nice. Bilder kommer läggas in på sakerna.

Jag antar att jag kommer uppdatera senare innan jag går.
over and out.


AC/DC

Vaknande till till AC/DC i morse. Nicke spelade musik såklart, men som tur var, var jag rätt så pigg när han började spela, annars hade vi haft en göbbgrinig Mikkis idag..

Om ca 15 minuter drar det iväg till stan. Min kära mormor är i Grums så vi ska handla lite och så. Ska bli mys. Syster ska klippa sig också, och jag ber till gud att hon gör något roligt med håret.
Jag har inte så mycket mer att skriva nu dock. Men det ploppar nog upp något i huvudet snart. Måste säga att jag är lite småtrött idag faktsikt.

Men nu är det dags att dra sig vidare, måste borsta tänderna nu, eller som vi värmlänningar säger - tännera.
HAVE IT!

sleppy mikkis

Sådär, nu har vi kommit hem från stan. Varit på bio och käkat mat, good.
Vi kollade på Saw V och den var bra, tyckte dock att den var lite annorlunda från dem förra Saw-filmerna men helt klart sevärd! Och alla vet vad filmerna handlar om så det behövs inte berättas något om.
Efter bion gick vi och käkade på arena. Båda tog entrecote och det super! Jag tog med potatisgratäng och vitlökssmör och Nicke med pommes och rödvinsås. Så snodde vi lite från varandra då, såklart ;-)

Nu börjar ögonen falla ner så det blir nog sängen snart, jag vet, redan! Men jag är trött och det ser ut som om att Nicke somnar in i soffan snart också, my love. Men ska nog dra en pling till Gårdan först.



1år

Idag är det min och Nickes dag. 1år!

Känns som om jag har känt dig i hela mitt liv, detta året har varit underbart. Jag är tillsammans med världens bästa pojkvän. Det vi har är ovanligt, vi har något speciellt, nått somingen annan har. Det är du och jag my love. Jag lämnar dig aldrig. Du är så perfekt. Finns inga ord som kan förklara min kärlek till dig, du är mitt allt. jag ser fram emot vårat liv tillsammans, för är det något jag vet, så är det att DU är den som jag älskar och aldrig skulle klara mig utan. Du känner mig utantill nu, och jag dig. Vi är gjorda för varandra.

Idag när jag vaknade så var Nicke redan uppe, han hade tänt ljus och börjat ställa fram frukost. Hur söt är han?


Mikkis kommer med skador

Varenda gång jag och Nicke skoj bråkar så gör jag alltid så han får ont. Fattar inte hur jag lyckas, jag råkar riva han eller peta honom i ögat eller något liknande, men ändå.

Dagen har varit usel, iallafall i skolan. Jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv. Öga har hängt hela dagen, men det får man väl leva med ibland. Gick till skolsyster också, nu har jag läkartid för nu ska jag fasiken ta tag i mina sömnproblem.
Fick även VG på religonprovet också. Får VG på allting jag gör nästan, det är jag supernöjd med! Man ska inte tro att man får det högsta betyget jämt, för då blir man bara besviken på sig själv.
update later!

Gratis Mode

Gör som jag och bli medlem! Du samlar poäng och får presentkort på HM, MQ, Vero Moda m.m
Hjälp mig att samla poäng genom att bli medlem på denna länk! Ni får 50p om ni blir medlemmar. Detta är HELT gratis 
www.gratismode.se/?c=5246

quiz

Såg att emelie hade gjort ett quiz, så jag gjorde ett också. Fick btw 90% på hennes. Så hummel, jag tror jag känner dig!
Så gör mitt quiz för att se om DU känner mig.
http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811111128194760&a=1&
Länken är här men det syns inte!

tisdagen den 11 november

Jag är hemma och är sjuk idag igen. Suger lite men vill till skolan för att inte halka efter, men tror jag hinner ikapp ;-)

Jag vaknade kl 07,30 utav att dem borra i gången. Dem håller på och sätter upp bredband eller något. I varje fall, dem var precis utanför våran dörr och borrade, och fy fasiken var det låt! Blev så himla irriterad men det gick ju inte somna om. Eftersom dem borra i ca en timme. Kan dem inte vänta till normaltid? Jag menar, det låter RÄTT SÅ högt när man borrar i betong..

nu är det dags igen..

Jag trodde detta med sömn hade bättrat sig för min del. Nej, nu är det tillbaka igen och jag är pigg fast ändå inte. Svårt att förklara med ord hur man känner sig. Absolut inget deprimerande men det är ändå ansträngade.

Jag har haft huvudvärk sen kl 18,00 idag. It's sucks. Så min stackars pojkvän kunde inte spela hög musik. Han klara sig nog, han poppar ju högt as hell på jobbet vad jag har förstått. Han har klippt sig idag också, det blev tok-bra!
Jag ser nu också att klockan är äver midnatt. Det betyder, 3 dagar kvar till min och Nickes 1 årsdag. Så himla bra känns det. Ingenting är förändrat i vårat förhållande. Inget strul, inget tjafs, ingenting. Jo, såklart det är småtjafs ibland men ytterst sällan (varar kanske i 5min?), och det kan man ju inte undvika. Man tjafsar med alla i sin omgivning, så är det bara. Men vet ni, jag skriver ett "kärleks-inlägg" på fredag istället. Då det är min kärleks-dag.

Jag blir hemma från skolan i morgon också. Sjukan har inte gått över och min mage ligger i uppror. Här har ni inget att vara avundsjuka på inte. Men i morgon har jag tänkt att ta tag lite i städningen i varje fall. Få det lite städat och så. Inte för att det är super stökigt men lika bra att få det gjort. Mormor kommer ju snart också så då måste det vara kliniskt rent. Märkte även att våra ljus-saker vi har på hyllorna i v-rummet inte finns kvar på IKEA heller. Så då är det vara att köpa något annat helt enkelt. Alltid kul att piffa upp lägenheten med lite andra saker. Så jag har tänkt att jag ska önska mig ett presentkort på IKEA till jul, Det låter väl bra? Kan man köpa jätte mycket roliga saker.

Over and out, tack för mig!
Mikaela Larsson

En blond Mikkis. Saknar jag det? -Nja..

SJUK

Japp, har gått och blivit sjuk igen. Inget allvarligt men kan inte gå till skolan iallafall. Måste varit det jag och Nicke åt igår. Jani, får se hur jag mår i morgon och hoppas jag kommer iväg till skolan. Har ju prov på onsdag så det behövs.

Mamma kommer sen så vi får handla idag. Under hela dagen har jag kollat på Gossip Girl säsong 2. Inte alla svsnitt då. Och igår kollade jag på Prison Break. Tänker inte avslöja någonting men måste bara näma en liten, liten detalj. Brad Bellick är en hjälte. Jag gråt floder när jag kollade på det. Så kan knappt bärja mig tills nästa avsnitt kommer ut på the internet. Ska kolla klart på några avsnitt till av Gossip Girl sen ska jag slänga mig ner i soffan och bara ligga. Min mage mår ju inte så bra just nu..

Och ni som inte tittar på Prison Break. Ladda ner eller köp det. Det är någonting som måste ses! Det är utomordentligt, gudomliskt, strålande bra. CHECK IT OUT!


Made of Honor

Jag har fått den stora äran att vara Lenas brudtärna, eller Made of Honor som man säger där. Måste få fråga, är det någon skilland? Iallafall, jag blev jättglad att fråga och det var ju ingen tvekan om ett ja. Jag är väldigt rörd och så blev jag väldigt glad på ett sätt, eller två sätt kan man säga. Förstår ni vad jag menar. Ja det är bara positiva känslor och tankar iallafall. Ska bli kul att hjälpa dem att greja lite och så. ;-)

Nu är det dags för Sanningens Ögonblick. Linda Rosing ska ju vara med så jag måste se detta! Hah..

Fars Dag

Ja, idag är det den dagen man ska gratta sin pappor. Och det har jag och Nicke gjort. Hade köpt presen till pappa för 3 veckor sen redan. Han blev glad iallafall. Han vet att han är världens bästa pappa redan ;-)

Ja som sagt har varit hos pappa och såklart hos Jaska och grattat honom också! Våra pappor är bäst, eller vad säger du Nicke? (och våra syskon? :D) dagen har varit lugn och skön och mycket värd. Min söta Bella kom förut och tjata av sig. Jag med. Hon har lite roliga uttryck denna Isabel. Myttoskalle är ett ex. Hah! Ja ni hör ju hur det låter. Man kan inte undgå att skratta när man är med denna kvinna.

Imorgon är det skola igen och då börjar pluggningen igen, religon. Eftersom jag trodde vi hade det förra veckan så pluggade jag på "fel" prov under lovet. Men det lönar sig ju bara i slutändan. Men det blir småplugg nu under morgondagen och sedan lite hårdare på tisdagen. För då ska jag plugga precis innan jag går och tränar och innan sängen. Då ska detta gå bra. Fick ju VG på historia-provet också(kanske redan har nämt det?).

Nu blir det Prison Break avsnitt 9.
Bye my all superstars!


Och här har vi min underbara pappa. Mycket kärlek till dig far.
.ps. Lägg märke till den snygga brännan på fötterna .ds.


home

Så, nu har man kommit hem från Elin och Mattias. Det var jätte trevligt. Dem hade köpt överflödigt med mat dock så vi var sex stycken som åt men jag tror att det var mer än hälften kvar ändå. Ja, men nu har dem mat i morgon också! Filmerna dem hade hyrt var nog det kassaste jag hade sett dock. Be Kind Rewind och The Craven. Hyr dem inte, kolla inte på dem. Så dåligt var det..

Nu ska Nicke spela snart och jag har inte en aning om vad jag ska göra under den tiden. för det finns inte ett skit på tv: och han ska säkert ha. Åhnej, det kan inte hända.

Hur kan man hata en person som man tycker om egentligen. Man HATAR verkligen det dem gör men tycker om själva personligheten ändå. Det är så irriterande attj´jag bara vill spy på vissa. Inte ha någonting med dem att göra ibland. Nej nu ska jag liva upp mina tankar på något annat så jag blir glad istället..

Burger King

Jämt kommit hem från BK och det passade väldigt bra, eftersom idag är det "dagen efter". Jag har mått bra med varit lite sådär hangover. Men mår både jag och Nicke bra och är mätta och belåtna. Ska sätta på There Will Be Blood nu och senare bär det av till Elin och Mattias där det blir tacos och film. Mysigt.

Gårdagen var väldigt lyckad. Satt hemma hos Frasse och drack lite. Det var trevligt och jag fick träffa min underbara Amelie. Min Gumma. Hände en pinsam sak också. Frasses mamma är spanskalärare på skolan, och såklart har jag henne i spanska. Jag satt där och drack och "fula" mig med Nicke så ser jag henne. Blev illröd i ansiktet och gömde mig istället. Får se om hon säger någonting på måndag ;-) 

ljuvliga helg

Nu är det helg och det känns underbart!

Ska snart hoopa in i duschen så jag kan göra mig iordning någon gång. Känns jobbigt måste jag säga. Är färdig med mitt arbete iallafall. Har blivit lite "småförhörd" av min kära pojkvän. Var tvungen att lyssna på musik och säga vilka som spelar, alltså vilket band det är. Ha! Var tvungen att kunna och han skulle bli besviken annars. Tur att jag har hört dem flesta låtarna så jag kommer ihåg. Minnet är bra att ha, så slipper man ha en besviken pojkvän ;-)

Åt varmrökt lax och potatis förut. Det var det godaste jag har ätit på länge, jag njöt! Jag äter det rätt ofta ändå. Men idag, var det gudomligt! Fish is my thing! Haha, ja, iallafall i matväg..

Nikki Sixx

Ska börja skriva om en författare nu. Ska skriva om Nikki Sixx. Det är ju inte dte han är känd för att göra men jag vill skriva om hans böcker ändå för jag gillar dem! Är det någon som har något tips på något liknande som The Herion Diaries? Säg det isåfall, för det vill jag ivrigt läsa.

Jag slutar om ca 15 minuter nu. Skönt detta ska bli. Då ska jag hem och göra klart detta direkt så det blir klart! Ikväll blir det nog utgång som gäller med my love. Hoppas det blir roligt! Gick upp 11,00 idag. trodde inte jag skulle sova så länge med det gjorde jag visst. Skulle ha duschat men det hann jag ju inte då så det får bli när jag kommer hem. Och nej, jag är inte speciellt lortig. ;-)

Nej nu ska jag fortsätta med att leta lite fakta.
Bye my rockstars!


Statestik

Jag brukar ha ca 40 personer varje dag som kollar min blogg. Och i måndags hade jag haft 114. Hur går det till? :-O

Hockeymatch!

Var och kolla på Grums-Säffle J18 jämt nyss. Grums vann med 11-3! BRA GJORT!

Dagen har tillbringats med Gård, mysigt som vanligt. Var till henne en sväng och då gjorde Mikael en silltårta. Och jag hatar sill. Åt det en gång och jag kommer aldrig mer stoppa det i min mun, satans va vidrigt. Konsistensen är liksom hård fast det är jättelätt att tugga. Nej fy farao.

Det börjar bli dags för en dusch sedan blir det sängen och vänta in min älskade. Känns bra att börja 12,00 i morgon och att jag inte behöver plugga idag. Men det börjas på måndag igen och då är det religon som gäller. Jag ska fixa detta, det är egentligen inte så jobbigt att plugga heller. Om man läser det en en gång varje dag i en vecka så kan man det sen. Istället för att sitta hela dagen före. Jag är smart och jag är duktig.


nudlar?

Får nog bli det idag igen, orkar inte ställa mig och laga mat.

Fick tillbaka mitt prov från u-landskunskapen idag. Blev nöjd faktsiskt, det blev ett VG. Trodde det skulle bli G. Men jag kan att mer. Bra gjort Mikkis.Tror Gårdan ska komma en sväng idag. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag isf men. Blir nog något roligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Bara att det är svinkallt ute, men gör inget. Vill ju vinter och ju kallare det blir ju mer närmare det sig Jul. Pappsen kommer hem idag. Jag ska dit i morgon och hälsa på tänkte jag.

Nu ska jag sätta mig med Mocambique och göra klar med geografin för den.
bye all!


Godnatt

Jessica, tack än en gång för att du fixar min blogg och gör den oerhört nice! Men nu måste jag lägga mig och plugga och sedan sova.. Jag vill inte, vill bara sova ut i morgon men jag klarar mig! Det gör jag alltid.

Du är blind, den är döv.


Grey's Anathomy

Jag gråter till varenda avsnitt, detta är ju sanslöst.

Bella kom förut och vi satt bara och prata konstant i.. Jani, hur länge som helst skulle jag kunna tro. Men alldeles strax är det dags för sängen och läsa om alla frågor (IGEN!), det är värt det. Måste säga att det är väldigt bra pluggningstips. Läs det varje dag innan ni somnar så sitter det som ett smäck sedan. Det tar ca 10-15 min och det är supereffektivt. Det funkar superbra för mig i varje fall. Känns bra att jag schemalägger pluggningen så bra som jag gör. Och om man börjar tidigare så går det fortare och det minnet sparar det super! pröva får ni se...

Har skrivit många och långa inlägg. Hade mycket på hjärtat idag. Börjar kl 12,00 på fredag. Kan sova till kl 11,00. Jag gillar min skola skarpt. När man gick på jättesten så trodde jag att det var sletet oså där. Underbart mysig skola.

Yepp

Jag har tråkigt like hell, ska sätta mig med ett paket och nudlar och plugga snart. HA! Det låter som vi lever fattigt. Men nej, det är bara jag som inte orkar göra ordning "riktig mat" när jag bara ska göra till mig själv. Och vafan, va är det för fel på nudlar? ;-D Måste ta tag i detta nu, magen kurrar högre än musiken nu ..

Bella, ring!

Vintern är här..

Det verkar så iallafall. När jag gick till skolan i morse var det -3 grader ute. Och ja, det var kallt kan jag lova. Fingrarna blir sådär röda och stela ni vet (låter som en gammel tant nu) och så känns dom varma fast ändå iskalla. Konstigt detdär. Det är kallt ute nu cokså. Och igår var det jätte-tjock dimma ute. Just deal with it, vintern är här! YES!

Måste citera Nathalee också. Pratade med henne här på skolan igår så kom vi in på att man gråter till filmer ibland. Så hade hon kollat på Herbie - Fulltankad. Hon hade grinat och så sa hon "- det var så synd om honom när han skulle bli kvaddad och så blinka han med helljuset" (han har ju ögon, så han blinkar på riktigt, fast han ögon är helljuset, fattar ni?) Ja detta tyckte hon var jätte hemskt och jag tycket det var fruktansvårt roligt.. Haha, bra humor?

Skolan

Sitter i datasalen i skolan nu. Fick nyss reda på att vi hade ändrat schemat så vi har ingen engelska nu så jag har yttligare en timmes rast idag. Så jag kunde varit hemma med Nicke en timme till egentligen. Störande. Om dom ändrar vårat schema borde dem inte säga till oss då?

Innan jag gick till skolan nu så kolla Nicke på resor till Los Angeles. Hittade en billig så det kanske blir att beställa. Vore härligt. Isf blir det två veckor i L.A sommaren 09. Det vore perfekt. Tänkte att jag skulle skicka en mejl till min kära faster som bor där och höra om sovplats. Men det tror jag att det ska gå bra. Syrran kommer bli så avundsjuk! MUHAHA!

Ska va med min kära Bells idag också. Underbara tös, en riktigt solstråle är hon (även när hon är arg, man kan ju inte undgå att skratta ändå). Kommer tvinga henne att förhöra mig på provet också som jag har i morgon. Känns som om det kommer gå bra iallafall. BRA MIKKIS! Har snart matte i 70 min, fyfan.. Men ska inte klaga. Gård har matte i 2h hon (vare så?), stackare!

The Unforgiven

Sitter och lyssnar på lite musik, Sofia gick precis efter en mysdag. Har pluggat och inte gjort någonting typ. Skönt faktiskt.

Självaste dagen har väl varit som vanligt. Skolan, laga mat (Jessica får sörja för mig, jag ska äta ensam ända tills torsdag, stackars mig), har även pluggat. Sofia förhörde mig och jag blev förvånad att jag kunde så mycket, eller ja, jag kunde hälften. Kunde alla frågor med inte hela svaret. Ni fattar nog? Provet kommer nog bra. Ska läsa det igen innan jag somnar. Så det sätter sig i minnet bättre. Provet i morse kändes bra också. Rätt så svåra frågor ändå. Inte så många, men han ville ha långa svar på typ alla så det blev lite skrivkramp till slut, men jag hoppas på det bästa!

Saknar älskling, han jobbar eftermiddag hela veckan. It suck's! Men livet funkar ändå ska ni se, kanske t.o.m är vaken när han kommer hem. Så jag får se hans vackra nuna. Kom även på att han fyller år om ca 1månad. Något tips om vad man kan köpa? Och det är ca 10 dagar till våran 1:årsdag. Det bästa året i mitt liv..

Jag älskar dig Nicke!


U-Landskunskap

Sitter och lyssnar på musik nu för mig själv. Gårdan skulle komma förbi mig sen och kolla på Bring it on och plugga lite med mig. Har nämligen prov på U-Landskunskap i morgon och Historia på Torsdag. Så jag har mycket att plugga på dem närmaste dagarna. Men provet i morgon sitter rätt så bra i skallen nu iallafall.

Har inte gjort något speciellt idag alls. Nergrävd i pluggandet för det mesta. Tränat mage i 30 min här hemma. Lagat tacos till mig själv (hatar att laga mat och äta själv) och suttit och ätit i min ensamhet, och pluggat mer. Min kära Amelie ringde också. KRYA PÅ DIG GUMMAN!

Nu ska jag göra klart mitt "bokprat" tills imorgon.

Svenska

Sitter i skolan nu och har svenska. Tråkigt. Ska börja skriva repotage nu. Det är riktigt tråkigt! Erika kom hem i natt så ska tvinga upp henne till mig sen. Nu börjar lektion!


Så, det var visst bokprat idag. Eller ja vi skulle börja med det iallafall. Jag får skriva om The Herion Diaries med Nikki Sixx. Fyfan vilken bra bok. Tror jag ska läsa om den faktsikt.


Formel1

Har jämt pratat med Lena och ska snart ringa Amelie. Inte så mycket att tillägga denna kväll. Det har varit minusgrader här i Grums. Känns i händerna och fötterna kan jag lova. Dags att be farmor gör nya raggisar nu kanske?

Haft lite mys med Nicke när han kom hem. Kollat på F1 med tända ljus. HA! Jättemysigt va? ;-)


Och här har vi Nickes tatuering. bara linjer nu dock..

Söndagkväll

Och idag har jag endast lågit i soffan och myst. Besviken på gårdagen lite grand. Hade velat gått ut men det fanns ju inget så. Men min kära Sofia var här med mig hela kvällen (Nicke också men han skulle ju lägga sog pga. att han skulle jobba) och vi tog en promenad i höstmörkret, svinkallt!
Har även fått besök av min kära Bella också idag. Kollade på en skräckis, The Midnight Meat Train. Lite småscary med slutet sög. Men den går helt klart att kolla på!

Har upptäckt en hel del rivsår på mig kropp. -"Vart kommer dem ifrån?" har jag frågat mig själv ett antal gånger när jag har hittat nya. Som tur är det inge farligt med dem iallafall.

Skolan börjar i morgon. Inte så farligt enligt mig. Men det är dunderskönt att vara ledig. Och jag har varit duktig och pluggat på provet jag har på tisdag. Det behövs dock pluggas mer men 3/4 sitter i skallen på mig i varje fall.
Men nu ska jag invänta my love och ha en klassik söndagkväll.


utekväll? ..

.. nix! Inte för mig, är ingenting i Grums ikväll ändå. SÅ kvällen har jag tillbringat med my love och Sofia. Kollade på Never Back Down. Riktigt bta film! Helt klart sevärd. Kolla in den. IT'S GOOD!

Nu blir det väl inte så mycket mer. Börjar bli trött också, nu när folk börjar förfesta. Jaja, inget att göra åt. Gör mig inte så mycket heller dock. Men nu blir det mer film med mina två underbara här brevid mig. Uppdaterar säkert senare igen.

KÖTTISBULLAR

Jämt åte köttbullar med makaroner. Mumma.
Och nu är min kära Sofia här. Undrar vad det blir idag? :O

Halloween?

Det var igår. Idag är Alla Helgona. Känns inte så bra att festa idag egentligen. Det är ju idag man ska hedra dem döda. Menmen, huvudsaken är ju att man hedrar dom iallafall. Jag vet fortfarande inte vad det blir ikväll dock.

Igår kollade vi på film på kvällen med Stoffe och Therese. Alla blev lite rädda när jag skrek till, ett antal gånger. Men jag är som jag är! MUHAHA. Jag har 10 bacardi breezer watermelon som står och väntar på mig i kylskåpet. Jag undrar om dem ens kommer att drickas upp idag. Nej, åter nu till sysslorna, vänta in samtal från Amelie (idag var det du som skulle ringa :D), ringa Sofia, plocka och sen är det dags för att styla sig.
BYE BABES!

RSS 2.0