GOING TO LONDON

I morgon drar jag och grisen till london!
Har redan packat lite, tar bara med mig väldigt lite kläder den här gången, enda jag tar med mig överdrivet mycket utav är trosor, trosor är bra!

Inte så mycket att säga, mycket att göra idag!

THE HANGOVER

Seriöst vilket rolig film!

Håller på att tvättar, de suger. Men de är duktigt. Så ska stryka alla lakan också när de är torrt och sen lägga in de i sängen så är de gött att lägga sig sen.
ah, men måste tvätta snartr igen eftersom jag åker till london på onsdag. ska bli så jävulens skönt at komma iväg en vecka. Bara vara där och må bra, längtar som sagt.

Nej nu ska jag springa ner till tvätten och sen snarka.

SOMETHING IS MISSING

Det är tomt.

.. i min mun.
Tog ut min tungpeircing igårkväll. Insåg väl att den har förstört mina tänder, eller kommer göra. Så den är borta poff, bara sådär. Känns bra. Som nytt.
Sen har jag insett att det är inte min tand som gör ont, utan tandköttet. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det men. Får ringa tandläkaren i morgon och se vad de har at säga.

Grisen jobbar 7-19 idag vilket suger, men då finns de tid för annat. Tvätta, träffa bb, övningsköra. Ah såntdär. Måste även diska, hatar att diska. Disken ligger bara där och väntar på mig, men jag vill bara glömma bort det, uh vad jag hatar att diska.

SLEEPWALKING

Känner mig som en levande död just nu. Så fruktansvärt trött så tänkte hoppas i säng.

Var hos syster förut. Kollade på Idol, dog av skratt ett par ggr o sen gjorde vi inte så mycket mer, jo, spelade Crash Team Racing. För att nämna, världens roligaste spel.
Just nu känner jag bara längtan inför London, skönt att komma dit igen. Tycker om London, härlig stad. Men London är ju framförallt bäst med tanke på Lena, Sam och Ava :-)

Nej blir nanna kudden nu, och jag får hoppas på att tanden mår bra i morgon.

Triumfbågen i Bryssel


TOOTHACHE

Okej, har ingen aning vad som hände.

I morse när jag skulle borsta tänderna så kände jag att jag var öm vid tandköttet. Övre tandraden jämt där kindtänderna börjar. Aha, tänkte jag och borsta försiktigt och tog sen tandtråd för att kolla om jag hade hål eller liknande. Nej ingen smärta allsm för fem öre. Då tänkte jag väl attde bara är något tillfälligt då.
Men det ska jag tala om att de var de tamefan inte!
Tog ett tuggumi, en tugga och sen bara "-FAAAAAAN". De gjorde ont, så djävulens ont! Men så gick de över, men nu har kinden börjat svullnat upp. Tanden värker i omgångar oså har jag ingen aning om vad som har hänt.
Jag hoppas innerligt att jag inte berhöver dra ut bågot tand! Och jag hoppas att jag vaknar upp normal i morgon och inte som någon uppsvullen hamster.

ATJOOOO

Nyser som bara den nu på mörakvisten.

Tror de blir en lugn dag i skolan idag, sen ska jag hem och äta och sen övningsköra. Sen så har jag inte den blekaste aning om vad jag ska göra ikväll. De suger, ja.

RSS 2.0