Dan' före doppardan'

Japp, sitter nu här och har varit vaken i si sådär 4 timmar. Blev en härlig frukost när Bella kom. Gick ut och gick och det var så underbart skönt! Gick en liten bit ner för Karlbergsbacken, "svängde in" så vi kom in på lite labyrintväger och kom sedan ut vid Klingan, sedan? - Kyrkbacken. Eftersom hela jäkla Grums är en stor backe som kan man inte gömma sig ifrån backarna, går upp för kyrkbacken varenda dag vanligtvis. Så nu hatar jag den.

Har duschat och så redan, ska snart sätta på mig kläder och fixa till mig lite. My love ringde jämt nyss, dålig stackaren. Nu före jul och allt. Amelie stackar'n är också jättesjuk. Typiskt sånt där. Jag lyckas alltid bli sjuk på sommarloven. Körtelfeber, Vattenkoppor, Halsfluss. Och detta har varit de tre sista åren, undantag från denna sommaren detta året. Men innan, jättekul kan jag lova. Jag vet inte vad som var värst, vattenkopporna eller körtelfebern. Båda var riktigt hemska, men på två olika sätt.
Med vattenkopporna kunde jag äta, men det klia som FAN, kunde inte sova så mycket p.g.a utav det. Och det blev en hel del grymt fula ärr på kroppen. Körtelfebern så kunde jag inte ens svälja mitt eget saliv. Så jag var utsvulten när jag väl kunde äta. Och då åt jag, kan jag lova. Ja, som sagt, välj själva! Jag föredrar ingen..

Megadeath - Symphony of Destruction

ROCK ON!

Kommentarer
Postat av: jessica

sv: klart jag ska ha skorna ;D ses vi på nyår tro? MEDDA :D haha

2008-12-23 @ 12:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0